- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.961
evet sık oluyo bizim cumartesi yine nöbet var
hehe kirlenmeden bitiyor zatenDD ama yarımda yiyeiblirsin DD ama 1 çok fazla yaaaa sakın 1 tam yeme
canımcım allah kolaylık versinnnn zorrr bir iş gece uykusuz kalmakk inan zorrrr
inş. kolaycıkkk geçer
yok canım zaten hiç 1 kokoreç yemedim
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum sayın seyircilerrrr yuhhhhh24 saatlik bizim nöbetler sabah 8 den 8 e kadar..
canımcımm ben kaçıyorumm sanırım 7 yi doldurdumDDDDDDDDD sen işlem tamam diyee kaydet beni
hehe 6 da kaldıysammmmmmmmm sen 7 sayy ben yarın tamamalarımm
canım ii gecelerrr kolay nöbetlerrr
ay ne çeyregi kı..
ben çeyrek kokoreç için elimi kirletmem..
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişlerhakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...
ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal
ayşee günaydın canım..grev yokmu sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?