- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.981
tanrım 50 li kiloları ne zaman göriciiiiiiiimmmmmmmmmm..bi 59.9 olsammmm daha da hırslanıcam yaaaaaaaaaaaaaaa..bu hafta 60.5 olsam haftaya görürü müyüm kiiiiiiiiiiiiii
ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal
günaydın güzeller
barıştınız sanırım :)
grev var cnm ama kısmen kendi dersim 3 saat ona giriyorum ama o kadar kimsenin boşlugunu doldurmuyorum yada yerien yok..sevk alıp katılacaktım ama doktor yokmuş grevdelermiş onlarda
ay ben 59 olsam yetmez..sadece 59 görsem daha bi hırslanıcammminaşllah görürsün tabi bende 59 olsam yeter bana
ohh yarasın birazcık kalorildir tabi
günaydın güzeller
1 ısımcık bükme
2 tane kraker
1 tane tutku bisküvi
1 tane kabak köftesi (küçük)
yani böyle karmakarışık bi kahvaltı (atıştırma):125:
üstüne tarçınlı yeşilçayımı yudumluyorum şimcik:126:
anladım canım eşimin okuldan 6 kişi sevksiz iş bırakma yaptılar...beyazıta yürüyüş var
ay ben 59 olsam yetmez..sadece 59 görsem daha bi hırslanıcammm
ay bencedeeeeeee
günaydın emoşşşşş..cidden karmakarişik olmuş hehehhehe
bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:
günaydın canım
aslında ayküstü hani buyur ederler ya bi ondan bi ondan hesabı oldu.nöbetten çıkmadan arkadaşlar ikram ettiler diye.kahvaltıda yapmam diye ama miktarlar çok azıcıktı..
ben çıkıyom kızlar çoook uykum var
ögleye kadar uyuyayım çocuklar yemeğe gelirler
niye be emoş vermişsindir sen kesin 1 kilooo moralini bozmaaaaaaa
kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
ay inşallah ya ama ümitsizim..
çok guzel cnm normal kapanması ama veriyosun ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?