Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

18 aralık pazar

sabah

öğle
1kepçe çorba
1kase makarna

akşam

3 dilim çavdar
1 zeytin
1 çay kaşığıbal

Son düzenleme:
20 aralık salı

sabah
2 tavada yumurta
3 dilim çavdar

öğle
2 yumurta
4 çavdar

akşam
1 kepçe pilav
1 kepçe kurufasulye
1kase çorba
1 dilim çavdar
3 kaşık havuç salata

selam kızlar bbenn geldimmm ne var ne yok?
benim bu haftaki rakam çok çok kötüüü yaaa(bu kiloalardan sanırım kurtulamıycammm(bi de şu hastalık yüzünden bütün vücudum şşiş tuvalete gidemiyorum gidisince de azar azar geliyo malesef(bu sabahki kilomu vericem yarın için çünkü yarın yolda olucam sabah 7den itibaren...seminer var 3 günlük..o sabahkikilom 71.2((aldım yaani(
ya ben artık bi atak yapmak istiyorum..karatay veya dukan gibi bi programa girmek istiyorum..sizin bi fikriniz var mı bu konuda?çünkü takılıp kaldım bu kiloda..tamam anlıyorum 15 seneye yakın bu kiloda olunca vücut kıramıyor ama ben de artık sabredemiyorum malaesef( bu konuda fikri olan veya beraber başlamak istiyen var mı?

21 aralık çarşamba
sabah

öğle
1 tatlı kaşığıreçel
3 zeytin
2 sarma
3 dilim çavdar

akşam
1 ayran
1 poğaça
1 halka tatlısı
3 avuççekirdek
yarım revani

22 aralık perşembe
71.9

sabah 5 zeytin
2 dilim ekmek
1tk reçel

öğlee

yarım tavuk döner
1 ayran
5 avuç çekirdek

akşam

yarım tvk döner
1 bardak ıhlamur

ikonlar gelmişken menüleri yazdım.. kodunuda kaydettim bundan sonra düzenli olarak menülerimi yazıcam arkadaşlar

Son düzenleme:
iyi iyi versin ilaçta kullan canım..aa sen mimar mısın
verdi ilaç ama sallamadı bile..ne olduğunu falan bile anlatmadı..yarın istte tahlillerimle özele gitcem bakalım(efet canım nacizane bi düzen kurmaya çalışıyorum...
yok canım benim eşim mali müşavir namıdiğer muhasebeci....bilmiyorum yaa..burda takılırım gibi geliyo..ofisi kapatmak bana göre dil kesinlikle...ama belli de olmaz işte..kesin bi şey yok ya ortada....

ayy bende varda yapan nerdeeeeee...ama başlıycam bu hafta.....

sorma canım yaa..bu aralar herkeste bi gerginliktir gidiyor.bazen bazı insanalra karşı keskin ve sert konuşmak daha etkili oluyor bence hareketlerin gayet normal....benim de günüm fenaydı..merak etme bence az bile tepki vermişsin...bildiğini ve sölenenlerin kulağına geldiğini belli etmek bile gerekiyo bazen..çünkü karşıdaki iice pişkinliğe vurabiliyo işte(

yaa karataya başlamak istiyorum beennnnnnnnnnnnnnnn.................

Son düzenleme:
ohhh keyfe bak millette yafff:)ben de bizim banyonun avuç içi kadar küvetinde ılık suyla temizlendim sanıyorum:))he hee hee..canım termal oteller nerdekine orda?
canımcım bence ilk fırsatta hep beraber otururken sinirlenmeden baba geçen gün sizin iyiliğiniz iiçn bi adım atmıştım yaaa..ondan vazgeçtim yanlış anlaşılma olmuş...siz kendiniz uğraşın bundan sonraki süreçle..ben ne de olsa dıaşrdan biriyim daha fazla yanlış anlaşılma olmasını istemem bu süreçte gibi bişeyler muhakkak söle..çünkü öteki türlü hep için içini yiycek...sen kendine dert edineceksin...muhtemelen bu süreçte yakın zamanda isze oturmaya gelirler suçluluk psikolojisi ile...yani en azından ben öle yapardım çünkü senin kadar sabırlı dilim bu gibi konularda...susup tavır almayı ebceremiyorum içim içimi yiyor günlerce...bu yüzden de hep dert oluyo içime bazı şeyler...en iisi de kafana takma şu saatten sonra..onlar düşünsün torun hasreti çekecek olan onalr...

hiç birşeyin farkında değilim... sizdenn zaman istiyorum.. şuanki durum ise hakanla konuşuyoruz annemler yanımda bi kaç gün daha kalacaklar

canımcım geçmişe dalmıım seni yeni farkettim kusura bakamma...ne alemdesin?bence ailen ve hakandan ayrı bi kaç gün geçirsen çok sağlıklı kararlar alabilirsin..ama böle bu kadar yakınken insan çok duygusal oluyor malesef((

bende sendenim... çok güzel oluyo... bayan dansçılrın vücutları ne kadar güzel oluyozaten..

şuan böyle bi ortam yok

ailem sorunsuz devam etmesi için ellerinden geleniyapacaklarını temin ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…