- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.281
tam bende sana yazıyodum iyiyim kuzucum sen nasılsın?inşallah iyisindir
iyiyim canım evdeyim bgn antalyayı sel götürüyor bir yağmur yağıyor anlatamam..sen nasılsın
hiç birşeyin farkında değilim... sizdenn zaman istiyorum.. şuanki durum ise hakanla konuşuyoruz annemler yanımda bi kaç gün daha kalacaklar
verdi ilaç ama sallamadı bile..ne olduğunu falan bile anlatmadı..yarın istte tahlillerimle özele gitcem bakalım(efet canım nacizane bi düzen kurmaya çalışıyorum...
yok canım benim eşim mali müşavir namıdiğer muhasebeci....bilmiyorum yaa..burda takılırım gibi geliyo..ofisi kapatmak bana göre dil kesinlikle...ama belli de olmaz işte..kesin bi şey yok ya ortada....
ayy bende varda yapan nerdeeeeee...ama başlıycam bu hafta.....
bende sendenim... çok güzel oluyo... bayan dansçılrın vücutları ne kadar güzel oluyozaten..
bebişin hoşuna gider o halin
14. TAKIM 236. Etap
aynalar ( 90,1 / 90,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 66,8 / / / % )
fiyona_07 ( 62,1 / / / %)
mihracee ( 59,7 / / / %)
melekaysee ( 64,5 / / / %)
faTTa83 ( 70,5 / / / %)
1.73 ( 105,0 / / / % )
hazos87 ( 61,3 /60,6 / / %)
pisiq ( 73,2 / / / %)
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
kendi annem beyşehir de öğretmen eşi orda olduğu için tahinini oraya istetmişti yıllaaaaaaaaaarr önce bayadır orda o gelir biz gideriz öle görüşürüz..kendi annem burda olsaydı zaten kimseye minnet etmezdim ama üvey annem de çok iyi o da çok baktı defnoşa ara da babmlara da bıraktığım oluyordu evleri uzak diye çok bırakmıyprduk ama artık onlar gelip bakacak
iyiyim canım evdeyim bgn antalyayı sel götürüyor bir yağmur yağıyor anlatamam..sen nasılsın
günaydın kızlarrrr
kilo bildirimi yapayımm
59.500 sadece 200 gr vermişim((
104 kilo yum
afiyet olsun canımm çok güzelllllllllsabah
1 dilim tost ekmeğiyle kaşarlı tost
öğle
yarım tabaktan biraz fazla kıymalı makarna
ara
2 tane grissini
akşam
1 kase çorba
salata
2 kaşik yoğurtt
ara
2 tane bişküvi
ama sorun şu ki kendimi aç hissetmiyorumm..benim kendimi aç hhissetmem lazım o zaman zayıflıyorummmm
kimsecikler yok yine püffffssssssssssss..yarın arkadaşım gelecekmiş onunda bebeğii var heheh hemde erkek hehehe oh oh kızım yaşadı=)))))))sabah kalkıp bişeyler yapmam lazım ayşe kurabiyesi yapacaktım ama hindistan cevizim azcıkmış püfff..bende kup yapıcam bide zeytinli poğaça..buzluktada kekim varrr...başkada yapamam erken gelicek çünkü=)
akşam biraz fazla olmuş gibi ama ekmek yok senin ekmek yememn çok güzellllll alışkanlıktan insna zor kurtulur çünkü16 aralık cuma
73.2
sabah
1 dilim çavdar
1 tavada yumurda
1 tatlı kaşıgı recel
öğle
1 kase nohut
1yk pilav
1 domates
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam
1 kepçe pilav
1 kase makarna
1 kase kadar tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?