Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şuan böyle bi ortam yok

ailem sorunsuz devam etmesi için ellerinden geleniyapacaklarını temin ediyorlar

hakkında hayırlısı canım ne diim..zor bi süreç hem de çok zor.....ama bu süreç hep dietine yaramış maşallah..tıkır tıkır gitmiş kilolar yaff...

fatmacım ben çıkıyorum sıkıştım ii geceler hemen yetişmem lazım..

tamam cnaım ben de çıkıyorum yarın sabah erkenciyim 6.45de evden çıkmam lazım ama ben burda takılıyorum cııkk cııkk cııkk:))
görüşürüz canım...ii geceler...

14. TAKIM 236. Etap

aynalar ( 90,1 / 90,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 66,8 / / / % )
fiyona_07 ( 62,1 / / / %)
mihracee ( 59,7 / / / %)
melekaysee ( 64,5 / / / %)
faTTa83 ( 70,5 / / / %)
1.73 ( 105,0 / / / % )
hazos87 ( 61,3 / / / %)
pisiq ( 73,2 / / / %)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

kızlar dün akşam sitede sorun çıktığı için giremedim fadik mesaj atmıştı dün nete girememiş net yokmuş dün için izinli olmak istedi haberiniz olsun

hmm anladım canım..kendi annen nerde?hadi yaaa niye öyle şeyler söylüyorlar kii...çok ilginç cidden... e ne yapacaksınız şimdi(e böyle olur işte sen destek olur kollarsın arkandan konuşular...

kendi annem beyşehir de öğretmen eşi orda olduğu için tahinini oraya istetmişti yıllaaaaaaaaaarr önce bayadır orda o gelir biz gideriz öle görüşürüz..kendi annem burda olsaydı zaten kimseye minnet etmezdim ama üvey annem de çok iyi o da çok baktı defnoşa ara da babmlara da bıraktığım oluyordu evleri uzak diye çok bırakmıyprduk ama artık onlar gelip bakacak

hehehe bı menüye de aç hissetmen için hiç yememen lazımdı canım..beğendim menünü afiyet olsun canım

canım senin kilo vermen için yaa diet yapman lazım ya da spor sporuda yapamıyorsun yoğunluktan o zaman diete başlıycaksın hiç bozmandan ama istikrarlı bir şekilde..ben dukanı yapmayı çok istemiştim bir ara kafama da yatmıştı fatmacığım ama ben de şööle bişi var ben düzene uyamıyorum yani sabah bunu ye akşam şunu ye olayı beni şartlıyor daha fazla yememe neden oluyor..zaten kilom da gerektirmiyor dukan diyetini valla bu gidişle haftaya hedef kiloma gelmiş olacam ...

wayyy wayy sanırım aşka geldinn şekercim:))))) heheee yni tutanmı varr sizi

hehehe aşk kadınıyım ben :)
hmm anladım canım..kendi annen nerde?hadi yaaa niye öyle şeyler söylüyorlar kii...çok ilginç cidden... e ne yapacaksınız şimdi(e böyle olur işte sen destek olur kollarsın arkandan konuşular...

iyilikten maraz doğar derler ya

güzel olmuş menün

hazalcım iyi olmaya çalışıyorum... sıkıntılarımın sonunda ışık diliyorum artık
inş canım aminnn
neler oldu anlattt sen ben okurum ya da faceden yaz sen bilirsin...aklıma takıldın vallaaaaaa
bende merakettim
20 aralık salı

sabah
2 tavada yumurta
3 dilim çavdar

öğle
2 yumurta
4 çavdar

akşam
1 kepçe pilav
1 kepçe kurufasulye
1kase çorba
1 dilim çavdar
3 kaşık havuç salata

menülerini yazmayıda eksik etmiyor :)

evet canım haklısın..sölenmesi gereken çok söz vardı ama sustum çünkü büyütülme şeklim karşılarına geçip kavga etmemi engelliyor ama sabaha kadar uyuyamadım sürekli aklıma geldi durdu şöle deseydim böle deseydim diye...allahtan eşim ailesinin dengesizliğini biliyor da bana arka çıkıyor....
yaa ben de istiyorum ama bu sefer çok hızlı kilo veririm diye yapmak istemiyorum zaten hedef kiloma bişey kalmadı

canım bi kereliğine bile olsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederim..ölçümlerin yapılır en azından..

hiç ekmek yemeden durabilirsen bi dene cnm..bende baktım ona hiç ekmek yokmuş hayatta dayanamam dedim

annem arar beni zaten bi iki güne ben defneyi almaya gittiğim de ne oldu kızım bişey mi duydun ben bişey mi dedim diyip durdu...yaa yüz göz olmak istemiyorum yeterince olmuşum zaten de haberim yokmuş...ben eşimin hatrına susuyorum fatmacığım çünkü o çok üzülüyor sonra ne de olsa annesiyle babası...dün gidip ağzına ne gelirse söliycekti ben durdurdum adamın kaalbi var dedim bişey olur dedim ömür boyu vebalini taşırız sonra dedim...ben sabaha kadar uyuyamadım da sarılıp sarılıp beni telkin etmeye çalıştı benim annem babam olmadığı halde bu kadar üzüldüm artık bir de onu düşün....

kesinlikle katılıyorum
bende sendenim... çok güzel oluyo... bayan dansçılrın vücutları ne kadar güzel oluyozaten..

bende bende
bebişin hoşuna gider o halin

bence bebişin değil kocişin hoşuna gider

hadi cnm inşallah..

eşinin destek vermesi cokk onemli canım..içinde patlamasın gereken kişilere gerekenleri sole ama eşini saglam tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…