- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.261
aynen bende ç.ok güzel görünüyo ama tozzzz iğrenccc
şuan böyle bi ortam yok
ailem sorunsuz devam etmesi için ellerinden geleniyapacaklarını temin ediyorlar
fatmacım ben çıkıyorum sıkıştımii geceler hemen yetişmem lazım..
hmm anladım canım..kendi annen nerde?hadi yaaa niye öyle şeyler söylüyorlar kii...çok ilginç cidden... e ne yapacaksınız şimdi(e böyle olur işte sen destek olur kollarsın arkandan konuşular...
hehehe bı menüye de aç hissetmen için hiç yememen lazımdı canım..beğendim menünü afiyet olsun canımsabah
1 dilim tost ekmeğiyle kaşarlı tost
öğle
yarım tabaktan biraz fazla kıymalı makarna
ara
2 tane grissini
akşam
1 kase çorba
salata
2 kaşik yoğurtt
ara
2 tane bişküvi
ama sorun şu ki kendimi aç hissetmiyorumm..benim kendimi aç hhissetmem lazım o zaman zayıflıyorummmm
selam kızlar bbenn geldimmm ne var ne yok?
benim bu haftaki rakam çok çok kötüüü yaaa(bu kiloalardan sanırım kurtulamıycammm (bi de şu hastalık yüzünden bütün vücudum şşiş tuvalete gidemiyorum gidisince de azar azar geliyo malesef (bu sabahki kilomu vericem yarın için çünkü yarın yolda olucam sabah 7den itibaren...seminer var 3 günlük..o sabahkikilom 71.2 ((aldım yaani (
ya ben artık bi atak yapmak istiyorum..karatay veya dukan gibi bi programa girmek istiyorum..sizin bi fikriniz var mı bu konuda?çünkü takılıp kaldım bu kiloda..tamam anlıyorum 15 seneye yakın bu kiloda olunca vücut kıramıyor ama ben de artık sabredemiyorum malaesef( bu konuda fikri olan veya beraber başlamak istiyen var mı?
wayyy wayy sanırım aşka geldinn şekercim:))))) heheee yni tutanmı varr sizi
hmm anladım canım..kendi annen nerde?hadi yaaa niye öyle şeyler söylüyorlar kii...çok ilginç cidden... e ne yapacaksınız şimdi(e böyle olur işte sen destek olur kollarsın arkandan konuşular...
sabah
1 dilim tost ekmeğiyle kaşarlı tost
öğle
yarım tabaktan biraz fazla kıymalı makarna
ara
2 tane grissini
akşam
1 kase çorba
salata
2 kaşik yoğurtt
ara
2 tane bişküvi
ama sorun şu ki kendimi aç hissetmiyorumm..benim kendimi aç hhissetmem lazım o zaman zayıflıyorummmm
inş canım aminnnhazalcım iyi olmaya çalışıyorum... sıkıntılarımın sonunda ışık diliyorum artık
bende merakettimneler oldu anlattt sen ben okurum ya da faceden yaz sen bilirsin...aklıma takıldın vallaaaaaa
20 aralık salı
sabah
2 tavada yumurta
3 dilim çavdar
öğle
2 yumurta
4 çavdar
akşam
1 kepçe pilav
1 kepçe kurufasulye
1kase çorba
1 dilim çavdar
3 kaşık havuç salata
sorma canım yaa..bu aralar herkeste bi gerginliktir gidiyor.bazen bazı insanalra karşı keskin ve sert konuşmak daha etkili oluyor bence hareketlerin gayet normal....benim de günüm fenaydı..merak etme bence az bile tepki vermişsin...bildiğini ve sölenenlerin kulağına geldiğini belli etmek bile gerekiyo bazen..çünkü karşıdaki iice pişkinliğe vurabiliyo işte(
yaa karataya başlamak istiyorum beennnnnnnnnnnnnnnn.................
selam kızlar bbenn geldimmm ne var ne yok?
benim bu haftaki rakam çok çok kötüüü yaaa(bu kiloalardan sanırım kurtulamıycammm (bi de şu hastalık yüzünden bütün vücudum şşiş tuvalete gidemiyorum gidisince de azar azar geliyo malesef (bu sabahki kilomu vericem yarın için çünkü yarın yolda olucam sabah 7den itibaren...seminer var 3 günlük..o sabahkikilom 71.2 ((aldım yaani (
ya ben artık bi atak yapmak istiyorum..karatay veya dukan gibi bi programa girmek istiyorum..sizin bi fikriniz var mı bu konuda?çünkü takılıp kaldım bu kiloda..tamam anlıyorum 15 seneye yakın bu kiloda olunca vücut kıramıyor ama ben de artık sabredemiyorum malaesef( bu konuda fikri olan veya beraber başlamak istiyen var mı?
sorma canım yaa..bu aralar herkeste bi gerginliktir gidiyor.bazen bazı insanalra karşı keskin ve sert konuşmak daha etkili oluyor bence hareketlerin gayet normal....benim de günüm fenaydı..merak etme bence az bile tepki vermişsin...bildiğini ve sölenenlerin kulağına geldiğini belli etmek bile gerekiyo bazen..çünkü karşıdaki iice pişkinliğe vurabiliyo işte(
yaa karataya başlamak istiyorum beennnnnnnnnnnnnnnn.................
annem arar beni zaten bi iki güne ben defneyi almaya gittiğim de ne oldu kızım bişey mi duydun ben bişey mi dedim diyip durdu...yaa yüz göz olmak istemiyorum yeterince olmuşum zaten de haberim yokmuş...ben eşimin hatrına susuyorum fatmacığım çünkü o çok üzülüyor sonra ne de olsa annesiyle babası...dün gidip ağzına ne gelirse söliycekti ben durdurdum adamın kaalbi var dedim bişey olur dedim ömür boyu vebalini taşırız sonra dedim...ben sabaha kadar uyuyamadım da sarılıp sarılıp beni telkin etmeye çalıştı benim annem babam olmadığı halde bu kadar üzüldüm artık bir de onu düşün....ohhh keyfe bak millette yafff:)ben de bizim banyonun avuç içi kadar küvetinde ılık suyla temizlendim sanıyorum:))he hee hee..canım termal oteller nerdekine orda?
canımcım bence ilk fırsatta hep beraber otururken sinirlenmeden baba geçen gün sizin iyiliğiniz iiçn bi adım atmıştım yaaa..ondan vazgeçtim yanlış anlaşılma olmuş...siz kendiniz uğraşın bundan sonraki süreçle..ben ne de olsa dıaşrdan biriyim daha fazla yanlış anlaşılma olmasını istemem bu süreçte gibi bişeyler muhakkak söle..çünkü öteki türlü hep için içini yiycek...sen kendine dert edineceksin...muhtemelen bu süreçte yakın zamanda isze oturmaya gelirler suçluluk psikolojisi ile...yani en azından ben öle yapardım çünkü senin kadar sabırlı dilim bu gibi konularda...susup tavır almayı ebceremiyorum içim içimi yiyor günlerce...bu yüzden de hep dert oluyo içime bazı şeyler...en iisi de kafana takma şu saatten sonra..onlar düşünsün torun hasreti çekecek olan onalr...
canımcım geçmişe dalmıım seni yeni farkettim kusura bakamma...ne alemdesin?bence ailen ve hakandan ayrı bi kaç gün geçirsen çok sağlıklı kararlar alabilirsin..ama böle bu kadar yakınken insan çok duygusal oluyor malesef((
bende sendenim... çok güzel oluyo... bayan dansçılrın vücutları ne kadar güzel oluyozaten..
bebişin hoşuna gider o halin
canım senin kilo vermen için yaa diet yapman lazım ya da spor sporuda yapamıyorsun yoğunluktan o zaman diete başlıycaksın hiç bozmandan ama istikrarlı bir şekilde..ben dukanı yapmayı çok istemiştim bir ara kafama da yatmıştı fatmacığım ama ben de şööle bişi var ben düzene uyamıyorum yani sabah bunu ye akşam şunu ye olayı beni şartlıyor daha fazla yememe neden oluyor..zaten kilom da gerektirmiyor dukan diyetini valla bu gidişle haftaya hedef kiloma gelmiş olacam ...
evet canım haklısın..sölenmesi gereken çok söz vardı ama sustum çünkü büyütülme şeklim karşılarına geçip kavga etmemi engelliyor ama sabaha kadar uyuyamadım sürekli aklıma geldi durdu şöle deseydim böle deseydim diye...allahtan eşim ailesinin dengesizliğini biliyor da bana arka çıkıyor....
yaa ben de istiyorum ama bu sefer çok hızlı kilo veririm diye yapmak istemiyorum zaten hedef kiloma bişey kalmadı
kız ayşe napıyon aşağıda :)))
kilo bildirimi yapıyorum kızlar 61.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?