- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.641
sağolun kızlar aynen doktor da meslek hastalığı dedi.onca hap sprey verdi.bişeye yaramıyo içiyorum ama
sende de oluyo mu aslıcım
afiyet olsun fıstıkk çoook az değilmiiii idolümmm yaaaaa ölüyorum menülerineee off osff :))
sabah muzu çok iyi arada yap lütfen muzz çok ama çok faydalı
kızlarrrr ben kaçıyorummmmmm bilgisayarın biri kardeşimdeeee olunca benimkinedee ekociş göz diktiiiiikidebir ekranımaa bakıyor hahaha
haydi öptm hepinişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiD
allah korusunnn...mideni üşütmüşsündür :)
ayinş. üşütmemişsindir hakkında hayırlı ise hamileisndir inş.
geçmöiş olsun canımmm inş. Düzelirsin nane limon yap
:ddddd hehe demek öyleee 3.haftasında başlıyorrr
salihacım özgenin söyledikleirne aynen katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım merak ediyoruz seni takımcak neler yapıyorsun girince kısaca günün özetini geç bize :)))
canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin
biraz daha dene bakalım ama tavrın kesin olsun salihacığım şartlarını koy tatlım ben de insanım bunları şunları yaşamak istiyorum de...ama zayıflamadan bebiş yok tamam mı valla sonra zor toplarsın bak
sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:d:d
hayırlısı canım yine en doğru kararı sen vereceksin tabi ki de kolay değil bir yuvayı dağıtmak ama hakan da çabalasın canım...içindekileri dökebilmen çok iyi olmuş çünkü insanın içinde kalınca çıban gibi büyüyor...ama bu sorunla hakanla çözdükten sonra hakanın ailesinden uzak durmaya çalış o şunu demiş bu bunu demiş yok inkar etmişler yüzleşmeler bunlar insnaı sinir hastası yapar buda sana eziyet canım...sen bir an önce tavrını koy ve bundan sonra herkes sana uysun sen insanlara değil.abine de şaşırdım ama kızma abine de[sıze=3]hakanın durumu iyi.. Abim meğer ankaraya ısparta da ki sevgilisini görmek için gelmiş... 2 gün kalıp ıspartaya gitti...
Annem öyle üzüldü ki abimin bu hareketine... 1 kere hakanla hepberaber konuştuk... Ama hakana bi saydırdım sormayın ilaçların etkisiyle.. Tabi hakanın değil ailesinin yaptıklarını düzdüm..
Bilinç altında ne varsa aktı gitti
Yani abim şok etti beni..
Annemide........
Resmen hakanı haklı çıkarmaya çalıştı.. Sinir krizi geçirdim az daha.. Bi saydırdım hakana... Keşke babam gelseydi... Neyse böyle oldu işte..
Annem le geziyoruz gündüzleri...
Hakanın telefon kayıtlarını göndericem babama.. Kız kardeşi inkar ediyormuş... Ben abimle 4 aydır konuşmuyorum falan.. Eşide aynen 4 aydır konuşmuyorlar bizimle ilgisi yok falan.. Kayıtlarda her hafta saatlerce konuşulmuş... Elimdeki son hamleyide yapayım gerisini onlar düşünsün...
Yuvamı kurtarmak için elimden geleni yapıcam... çünkübabam destek sözü verdi.. çok mutsuz olmadığın sürece her türlü desteği vericem dedi..... Babam istesin canımı vereyim....[/sıze]
bu kilonun üstüne 20 kilo alsaam uuuuuuuuu 90 olurum.. cırılır bütün karnım
sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ben geldim pc bgn ulaştı elime hemen kk ya gircektim ama şifremi yanlış grdim sürekli sonradan şifremi deil de kullanıcı adımdaki 87 yi girmeyi unuttugumu farkettim
özledim sizleri baya oldu pc bozuktu.ben de hemen alamadım iyi bişey almak istiyodum.perş akşam netten sipariş verdim bgn de elime geçti.ben takımdan uzakta olunca iyice boşladım hesap vercek kimse olmadığı için(( ama kendime ara verdim sayıyorum ve yarından itibaren diyetime sıkıca sarılcam:))
ee ben yokken noldu buralarda kimler var kimler yok
menümü yazıyorum kızlar
sabah sirkeli su+form çayı
10:00:
1 yumurtanın beyazı ve 2 dilim sucuk ile yapılmış omlet
1 kk peynir
5 adet etiform
13:00
3 çatal spagetti makaran
2 bardak ayran
16:00
1 bardak ayran
1 kase lahana,havuçlu acı biberli çorba
18:00
1 kase aynı çorba
1 porsiyon haşlama tavuk
marul yapragı (sade)
19:00
1 galeta
1 kk peynir(çocuklar acıkmış bende dayanamadım
kızlar merhabaa nasılsınızzzz ben yeni geldim evee kardeşim geldi askerdennn ziyareteeee onunlaaydıkk.
bir geçmiş yapacağım fıstıklarr bakayım bensiz neler kaynamtışssınızzzzzzz
menümüde yazatım biraz kaçırdım kızlarama kardeşimin şerefine
sabah
3 çatal sucuk
1 kk peynir
2-3 çeri domates
2 çay kaşığı reçel
1 yumurtaaaa
2 dilim ekmek
1 incecik dilim börek
ara
1 dilim rulo pastaaa
1 fincna kahve
akşam
5 köfte
2-3 dilim ekmek
salata
2 yk yoğurt
birkaç çatal turşu
ara
1 fincan salep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?