Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün buzdolabının kapagını açtım
lahana
3 havuç
3 domates
kırmızı biber
acı biber
karnıbahar
düdüklüye koydum üstüne su
oh pişti robotttan çektim...
begendim valla.ama soganla sarmısak koymayı unutmuşum.tuz bilerek koymadım ama çok acı olmuş..bi daha biraz daha acısız ve soganlı sarmısaklı yapcam..

afiyet olsun canım
senin şu elma karışımı ne oldu

canımcım ii geceler cici bak kenineee tatlı rüyalarr

hmm anladm cnm :)))

benim kardeşimd ekıbrısta yapmıştı portakal ağaçları arasında tutar artık nöbetlerini işte ne güzel
negüzellll inş. kardeşimde öyle olucakkkkk bizzzz zmutluyuzzz yeri güzell diye adandan 45 dk uçakladaaaaa o yüzdennn sıkıntı yokkDDD ama 14 ayy offf

burda da sadece çatılarda var çocuklar yarın kar oynamanın hayaliyle uyudular..inşallah biraz yagar.geçen sene çok eglenmiştik karda.face de fotolar var bakma isteyene geçen seneki kar günümüz..

ayyy netim çok yavaş ama en kısa sürede bakacağım:))

karabiber bulamadım ,çubuk tarçında öyle aktara gitmek lazım ancak pazartesiye.yorgunum diye çıkmadım bugün ..

anladım canım

negüzellll inş. kardeşimde öyle olucakkkkk bizzzz zmutluyuzzz yeri güzell diye adandan 45 dk uçakladaaaaa o yüzdennn sıkıntı yokkDDD ama 14 ayy offf

sayılı gün çabuk geçer canım
bide bakmışsın askerliği bitmiş dönmüş

ilkincim merhabaaaaaa geç cevap yazdım kusura bakmaa kilitlendi bilgisayarrr bugünlerde sorun var yaa
nasılsın fıstıkkkkkk epydir yoktunnnnn, yokluğun çok hissedildi canım

cnm benim iyiyim.pc bozuldu yenisini alana kadar da giremedm.hastayım ben bu araalar 3 gün okula gdemedm.pzt baslıcam farenjit olmusum hala da gecmedi ama

kızlar ben rahatsızım..bugun izinli yazar mısınız beniii
geçmiş olsunnnn fıstıkkkkkk hemendik iyileşş dön aramızaaaaa

hahahahahaaa delü şey :)))))))))
DDDDd hakaten ateşim yüksleiyorrr hahaha
güzeldi canım bol yemeli içmeli :))) valla bi sürü şey yedim içtim ama sporumu yapacam birazdan akşam yemeğide yemiycem yarında telafi yapar dengelerim artık napıyım..uydum bgn şeytana :)))
ohhh afiyetolsunnnn benimde senden geri kalır ynaım olmadıı ben sporda yapamadım((
özgecim yaaa 50 çok az dimi yaaa snaki banadaaa az geldiiiii gel sen şunu 53-54 yap
offf hakaten fazla kaçmışşşşş afiyet olsnnnnn pazar günü telafi günümüz olsun:)
30 dk plates yaptım bisiklete de sabah erkenden binmeyi düşünüyorum inşallah pratiğe de dökerim bu düşünceyi :)))
ohhh birçoğu erimiş bile maşallahhhhhhh

ayy canım afyet olsun akşam olmayıncaa dengelemişssin helekiii spor üstüneeeee süper olmuşşş

cnm benim iyiyim.pc bozuldu yenisini alana kadar da giremedm.hastayım ben bu araalar 3 gün okula gdemedm.pzt baslıcam farenjit olmusum hala da gecmedi ama

canımm hayırlı olsun yeni bilgisayarınnnn gelmene sevindimm bende dün aslıya sormuştumm bugğünlerde döneceğini söylemişti.:))
bu arada çok çok geçmiş olsun canımmm sanırım meslekk hastalığııııı sıcak tutt boğazlarını

sabah
1 muz

öğle
1 kk kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
2 dilim börek
2 bardak çay

geçmiş olsun canım
geçmez o mesleği bırakmadan

sağolun kızlar aynen doktor da meslek hastalığı dedi.onca hap sprey verdi.bişeye yaramıyo içiyorum ama
sende de oluyo mu aslıcım

aramızaa hoş geldinnn canımm,inş. kısa zamanda sağlığına kavuşrsunnn değişik bir hastalık hiç bir fikrim yokk sen dr kontorlundee gitmen çok isabetli olmuş, burada çok güzela rkadaşlıklar kurdukkkk umutsuzluğaaa kapılmak yokkk sende istediğin kiloya ulaşacaksın inş.. menülerimizi hergün yazmak çok motive ediyor bizlerii canım ayrıca tartı günündekii kilo vermlerede veya verememelerde çok inanılmazzz gazlıyorrr sen sadecee bol bol takıl bizeee çok fazla araa vermee olurmuuu

afiyet olsunnn çok güzel bir menüüü bayıldımmmmmm ayılamıyorummmmm

menün çok güzell canımmmm çok beğendimm bu şekildee git inanki bir süre sonra direnç kırılacak ve kilo vermeye başlayacaksın.
oyacım menülerini mavi yaprsan sevinirizzzzzz dikkatimiz çeksin atlamayalım

sabah
1 muz

öğle
1 kk kadar peynir
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
2 dilim börek
2 bardak çay

afiyet olsun fıstıkk çoook az değilmiiii idolümmm yaaaaa ölüyorum menülerineee off osff :))
sabah muzu çok iyi arada yap lütfen muzz çok ama çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…