- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.801
hey beni de ekler misiniz face de acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazoş senin bıdık cok tatlı ya maşallahhhh..böyle insanın fotografa yapışası geliyor..o duduşu burnu çizilmiş gibi![]()
merhaba aslışş
ay evet daha banyo yapcam ama biraz spor yapayım dinleneyimde diye düşünüyom
bende bugün çıkarttım hazırladım süslerle beraber.
öyle hazırlıyorum çocuklara degişiklik oluyo mutlu oluyolar..
ekleyelim canım özelden yaz faceni ekliyim
sabah sirkeli su +form çayı
saat 11 : 00 da kahvaltı
1 yumurta ile yagsız omlet
1 kk peynir
5 adet etiform
saat 15 : 00
1elma
saat:16 : 00
3 adet galeta
1 kk peynir
saat:16 : 00
1 tatlı kaşıgı aşure
saat 18 : 00
1 kase sebzeli çorba(yagsız-tuzsuz ama çok acılı)
10 adet marul yapragı
ögle yemeği nerde?
kızlar merhabaaaaa ben geldimmm
kardeşimi gönderdikk((((( çok zor oldu yaws ayrılmakk
ben menümü yazayım bir geçmiş yapıp hemencik geliyorummmm bugün yine kaçırdımmm ama yarındannnn sonraaaaaaaaaaa tamamen telafi olacakkk
sabah
3-4 çatal sucukluu yumurta
domates 1 tane
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel
1 dilim incecik börek
1 dilim kepek ekmek
ara
1 rulo pasta
akşam
yarım porsiyondan biraz fazla hamuru incecikti pide (içini ben hazırladım fırında pişti)
1 bardak ayran
salatalık domates
tabi canım dur özelden atayım
ögle yemeği nerde?
kızlar merhabaaaaa ben geldimmm
kardeşimi gönderdikk((((( çok zor oldu yaws ayrılmakk
ben menümü yazayım bir geçmiş yapıp hemencik geliyorummmm bugün yine kaçırdımmm ama yarındannnn sonraaaaaaaaaaa tamamen telafi olacakkk
sabah
3-4 çatal sucukluu yumurta
domates 1 tane
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel
1 dilim incecik börek
1 dilim kepek ekmek
ara
1 rulo pasta
akşam
yarım porsiyondan biraz fazla hamuru incecikti pide (içini ben hazırladım fırında pişti)
1 bardak ayran
salatalık domates
arkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s
cııkk içmem
:
:))) üşenmeeeşekerimmm pazarr günü bugünnn en güzel şekildee değerlendirmemişssindir inş.hala evdeyim:) evi sildim süpürdüm bilmem ne:) aslında notbook u alıp bi cafeye gidesim de var ama sanki üşeniyorum da evden çıkmaya:) amaan neyse bakarız daha erken
yaramazsınnn şekercimmmm yaa rakı iç demiyom kızz sür iç diyorum haha![]()
ben gerçekten sinirlenince kendimi yemeye vuruyorum. bakın mesela şimdi benim süpersonik sevgilim annesinin evini tadilat için ustaların basında duruyo. neymiş arkadaşları molozları atmaya gelmişmiş. iş bitince boş evde bişeyler içelim demişler. 3 şiş büyük vodka içilmiş 4 kişi. arıyo agzı yamuk gel de sinir olma. :))) hey allahım ya. bir de seni çok seviyorum diyo kızmayayım diye. bu erkekler hiç mi büyümez acaba:)