- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.961
kızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcemgece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım sizler naptınız gününz nasıl gecti
kmse yok galiba
geçmiş olsun canım.
ben varım :) ama geç gördüm canım
saol cnm nasılsın biz tanısmadık sanırım senle ben ilkin izmitte oturuyorum 24 yasındaym :) senin adın oya sanırsam
Memnun oldum ilkin. benim adım oya evet:) ben 34 yaşındayım istanbul da oturuyorum.
arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. malum taaaa diğer kıtanın bir ucuna gidicem yolum uzun. eve gidip akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptıktan sonra yazacağım menumu
kendinize iyi bakın. kapatın gözlerinizi ve kendinizi istediğini kiloda ve istediğiniz kıyafetle hayal edin ben öyle yapıyorum.:) gülmeyin ama.
sevgiyler
günaydın özgeeeee
hehehe tam bizlikkkEki Görüntüle 314186
özgem haklısın.. konuşma yapmak için iyi bi fırsat... çocuk için istediğim koşulları anlatmam daha kolay olurr.. hakan da bu koşulları sağlamak için ailesine gerekli uyarıları yapacaktır... tek istediğim ailesinin vicdanlarıyla başbaşa kalması..
Ödem atmak için formül
Vücudumun şiştiğini hissediyorum. Bazen kıyafetlerime bile sığmıyorum. Neden ödem olur? Ödem atmak için ne yapabilirim?
Ödem, vücutta sıvı birikmesidir ve yaygın karşılaşılan bir sorundur. Bazı günlerde "Yüzük parmağıma sığmıyor, ayakkabılarım küçük geliyor, gözkapaklarım şişiyor" diye şikayet ediyorsanız eğer, siz de ödem problemi yaşıyor olabilirsiniz.
Ödem problemi ciddi hastalıkların belirtisi olabilir. Böbrek hastalıkları, karaciğer hastalıkları, kalp-damar sorunları, hormonal hastalıklar, ödeme yol açabilir. Bunun dışında nedeni bilinmeyen (idiyopatik) ödem de olabilir. İdiyopatik ödem genellikle bayanlarda görülür. Adından da anlaşıldığı gibi nedeni belli değildir, ancak gerginlik, fazla kilo, karbonhidrat tüketimi, bol tuzlu diyet, adet dönemi öncesi ve sonrası, menopoz gibi nedenler ödeme yol açabilir.
İdiyopatik ödem korkulacak bir hastalık değildir ve yıllarca sürebilir. Bu durumlarda sıvı tüketiminin artırılması ve bazı bitki çayları sizi rahatlatabilir. Hekiminiz hastalığınıza bağlı bir ödemin olduğunu söylemiyorsa veya ödem için ilaç kullanmanıza gerek yok ise ilaçsız bu işi çözmenin birkaç yolu var.
Sıvı (su) tüketiminin yüksek olmasına dikkat edin. Tükettiğiniz besinlerin Na (sodyum) oranlarının düşük olmasına dikkat edin. Hazır yiyecekler, et suyu tabletleri, turşular, konserveler tuz yönünden zengin besinlerdir. Sizi rahatlatacak küçük bir formülle de bu sorunu çözebilirsiniz.
n 1 yemek kaşığı biberiye
n 1 yemek kaşığı rezene
n 1 tatlı kaşığı anason
n lt. suda bitki karışımını demleyin. Otları suyun içinde bırakmamaya dikkat edin. Gün içinde 2-3 fincan bu karışımdan içebilirsiniz.
Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU
Hurriyet
sezeryanla doğum yaptığım için yapmıyorum şu an ama en kısa sürede başlayacağım plates yapacaktım annem bekle 6 ay dolsun öyle yap dedi..ay ne biliyim çelişkideyim
ay kızlar merhabaaa ben geldim((
serçe parmağımaaa bıçakla daldımDDD 2 yarabandı var hala kanıyoırr (( yazık ilkoşaaa
menümü yazayım
yarım poğaça
öğlen
kızarmış tavuğun gögüs bölümü
elim kadarr kağıt inceliğinde lavaş
akşam
bir pidenin 1/10 nuD
8-9 yk piyazz az yağlı bol limonlu
1 bardak ayran
çok olmuş dimi ama kaptırıdım kendimi
hehe şekerr eynen öyleeeeeeee aç karnınaaa atletle donla hahahakızlar ben çizelgemi evdeki tartıma göre değiştirdim. doktorda 124.5 ama evde 126 çıkıyordum. meger doktor giysi farkı 1 kg düşüyormus. evdekine göre olması daha dogru gibi bu durumda. ve sabahları wc den sonra atlet külot:)
cuma ya biraz daha inmiş olmasını diliyorum
canım benim yaaa geçmiş olsun, dr a git mutlaka ihmal etmeee sinüzzüt olabilir belki akıyordurrkızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcemgece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım sizler naptınız gününz nasıl gecti
evdeeeee kuzucuk gel hadii sohbet edelimherkes nerde yaa
arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. malum taaaa diğer kıtanın bir ucuna gidicem yolum uzun. eve gidip akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptıktan sonra yazacağım menumu
kendinize iyi bakın. kapatın gözlerinizi ve kendinizi istediğini kiloda ve istediğiniz kıyafetle hayal edin ben öyle yapıyorum.:) gülmeyin ama.
sevgiyler
geçmiş olsun canım benim öpüyümde geçsin
piyaz çok olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?