Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım.

arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. malum taaaa diğer kıtanın bir ucuna gidicem yolum uzun. eve gidip akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptıktan sonra yazacağım menumu

kendinize iyi bakın. kapatın gözlerinizi ve kendinizi istediğini kiloda ve istediğiniz kıyafetle hayal edin ben öyle yapıyorum.:) gülmeyin ama.

sevgiyler

görüşürüz cnm ben de cıkıyorum brz dinlenyem

inşallah canım herşey istediğin gibi olur...ailesinin vicdana geleceğini hiç sanmıyorum çünkü azcıkda olsa vicdan sagibi olsalardı bir yuvayı yıkmak için bu kadar uğrşmazlardı...vicdan değil allah korkusu olsaynış keşke biraz belki o zaman biraz huzurun olurdu

ben anason yerine yeşil çay ekliyordum sadece bu çayla 7 kilo vermiştim ben bi ara ama şimdi sadece rezene ve yeşil çayı karıştırıp içebiliyorum biberiye yasak bebişimin gelişimini engellermiş

sezeryanla doğum yaptığım için yapmıyorum şu an ama en kısa sürede başlayacağım plates yapacaktım annem bekle 6 ay dolsun öyle yap dedi..ay ne biliyim çelişkideyim

canım ben doktoruma sordum da başladım bi sakıncası olmadığını sölemişti ki ben 2 aylıkken sormuştum...sen de bir danış istersen

ay kızlar merhabaaa ben geldim((
serçe parmağımaaa bıçakla daldımDDD 2 yarabandı var hala kanıyoırr (( yazık ilkoşaaa

menümü yazayım
yarım poğaça

öğlen
kızarmış tavuğun gögüs bölümü
elim kadarr kağıt inceliğinde lavaş

akşam
bir pidenin 1/10 nuD
8-9 yk piyazz az yağlı bol limonlu
1 bardak ayran
çok olmuş dimi ama kaptırıdım kendimi

geçmiş olsun canım benim öpüyümde geçsin

piyaz çok olmuş

hehe şekerr eynen öyleeeeeeee aç karnınaaa atletle donla hahahaDDDDD

canım benim yaaa geçmiş olsun, dr a git mutlaka ihmal etmeee sinüzzüt olabilir belki akıyordurr(((

bende akşam akşam parmağımı kestimD
herkes nerde yaa
evdeeeee kuzucuk gel hadii sohbet edelim

cici bak kenineee canımm gelincee göüşürzzzz.
neden gülelim kendini motiveee ediyorsunnnnn kendiniiiiiiiiiiii
hehe biz ayşelyeee İmajinasyon yapıyoruzzzzDDD hehe sende katıl aramızaaaaa sendede o potansiyeli gördm

geçmiş olsun canım benim öpüyümde geçsin

piyaz çok olmuş

ay ay caanım canımm geçtii geçti acısı kalmadı sadecee kanıyor
ay canım aslında piyazın fasulyesi azdıdaa domatesti bierdi maydanozdu soğand vs. derken çoğaldıD bitsin diyede yedim mecburen neyseki erken yedim yatana kaadar erir:)
6 ydı yediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…