Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatım üzülme sneinle alakası yok çoğumuz kötüydük bu haftaaa(( 8. olduk pehh( inş. cumaya acısını çıkartacağızzz fısıtk
fatmam bebiş istiyormusun sen ben bunu kaçırmışım inş. Allah aratmaz kısa zamanda daha doğrusuitediğin zamanda nasip eder
bayıldım hazalDDDD dolabın önüne birde baskül koyalımD hehee tamamdırrr

amanınnn regl oldum.. hamile değilmişim.. mide bulantısı yanlış sinyal :))))))))) ya regl olunca 3 kiloya yakın su tutuyor vücudum.. sabah bi tartıldım 74........ allah allah dedim 2 kilo nasıl aldım 3 günde.. öğlen reglolduğumu anlayınca rahatladım :)))) cumaya nasıl bildirim yapıcam bilmem.. en iyisi bugün lahana pişireyimde ödemler gitsin :))))

salihacım diyet işini öğrendiii artıkkkkk arada cozutuyorrr ama toparlıyor sonra kendini:)))

bende iiyim teşekkür ederim canım benim adım ilknur kızlar ilkoş diyorlarDDD
ohh süperrrr pazartesi sendromu yaşatmıyorlar sanaa banada aksineeeeeee deligibihissettridiler bugün:)))

ah be canım benim iş yerim hergün öyle hissettiriyor ama çok işten değil çok fesatlık ve dedikodudan:) cadıkazanı gibi

hoşgeldin aramızaaaa öğretmenlerimizz çoğaldı ne hoşşşşşşş
inş. istediğin hedef kilona ulaşacaksın daha gözlerineee inanamayacağım çokkkk rakamalr göreceksin böyle olucak gözler kilo verdikçe:))

regl öncesinde bulantı olması normal her zaman olmasa da zaman zaman olabilir özellikle de gecikme varsa. benim vucudum hiç su tutmuyor regl döneminde:) bi de su tutarsa zaten çüş dicema rtık:) bildirimi cuma öglene kadar yapıyorduk değil mi? bu arada benim evdeki tartı 126 tartıyor doktorun ki 124.5 ben çizelgemi doktorunkine göre yapmıştım ama şimdi düşününce acaba evdekine göre mi yapsaydım. değiştireyim mi ne dersiniz. Doktor 1 kilo kadar giysi payı koyuyorum dedi. demekki 124.5 değil de 126 dogru yani evdeki.

fikrinizi bekliyorum kızlar değiştireyim mi çizelgedeki rakamı?

D kızz yoksa ekmeklerimi yedin bakim sen yaramaz:))))))
canım dünkü kilonu not alsaydın kenara cuma farklı olursaaaa onu bildirirsinDDDd
benimde beklenmeyen regl yarın kırmızı kart yemek istmeiyorum

oyacım snein bünye şimdi dirençuyguluyorrrr DDDD bir kırdınmı gerisi gelecke merak etmeee

canım bencee değiştirrr evdekine göre yapp çünkü burada düzenli kilo bildirminde bulunuyoruzz sen sürekli dr unda gidip ölçülemeyeceğine göree evdekine göre yaparsan daha iyi olur hem 1 kg kadar fark gözüküyor gibi çok bir sorun yokk evdede bir aç ve tok karnına tartıl farkı görürsün ,kilolarımızı cuma öğlene kadar bildiriyoruzzzzz,
evdede sabahlarıı uyandıktan sonra wc ye gittikten sonra aç karnınaa su falan filan hiçbişi içmeden mümkünsee atlet donlaD tartılıyoruzzzzzzzzzzzzzDDDDDDd

Son düzenleme:
D kızz yoksa ekmeklerimi yedin bakim sen yaramaz:)))))) canım dünkü kilonu not alsaydın kenara cuma farklı olursaaaa onu bildirirsinDDDd benimde beklenmeyen regl yarın kırmızı kart yemek istmeiyorum
hergün tartılıyorum kız ekmek yemedim.. cumaya halletcem.. spor falan yapıp atmam lazım

slm kızlar nasılsınız
ben kötüyüm
boynum tutuldu
kas gevşetici sürdüm
sıcak su torbası koydum birazcık yatcam
bugün pc ye bakmamayı düşünüyorum
eğer krem iyi gelirse gelirim ilerleyen saatlerde yoksa izinli olayım bugün

ben 9 senedir bitki çaylarını kullanırım :) hep detoks halinde miyim ne? hehehe

kızlar ben çizelgemi evdeki tartıma göre değiştirdim. doktorda 124.5 ama evde 126 çıkıyordum. meger doktor giysi farkı 1 kg düşüyormus. evdekine göre olması daha dogru gibi bu durumda. ve sabahları wc den sonra atlet külot:)

cuma ya biraz daha inmiş olmasını diliyorum

kızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcemgece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım sizler naptınız gününz nasıl gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…