- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.101
günaydın ilkoşşş........günaydınn kızlarrrrrrrrrrr neler kaynattınız bakimmmm bensiz:)) hemen geçmişyapıyorum şekerlerrrr
çok güzel afiyet olsun fıstıkkkhazos çıkmışsın yaf:))ben de gidem de yatam artık...ohh yaaa hem ütüm bitti hem çaamşırım çok rahatım yaaa baya rahatladım bu hafta için...yarın karatay 1.günüm bakalım nasıl olcek?
bu arada bugünkü menüm:
niyetliydim
iftarda:1 tabak mantı,yarım kase yoğurt,havuç,turp salatası
akşam ara:1 çay fincanı 1 şekerli türk kahvesi:))ve yatış
ii geceler herkeseeee:)))
yarın yepyeni bi günle merhaba:)))))
günaydın canımmmmmmmmmm buradada çokm soğukkk fıstık yaaagünaydın kızlarr...hava çok soğuk hem klima çalışıyor hem de ufo elektrik faturasının dibine vuracaz bu ay...
wawwwwww maşallah arkadaşımmm ben durdum yaaaa veremiyorum artıkbenim kilolar hızlı bi şekilde düşüşe geçti sabah tartıldımda 300 gr vermişim şimdiden ben hedefime ulaşırım gibi geliyor bu hafta
hımsss boşver umursamaaaaa düşünüpte geröek kendini sallaaa canımmmmaman umursamıyorum bile ama orda zeytinlerim vardı bir de 250 milyon alacağım var onlar geriyor beni onlarıda aldıktan sonra yüzlerine bile bakmam bir daha...
kuşum günaydın..naber?ben karataya başladım bugün itibariyle....kitaplarımı sipariş ettim...bugün yarın eliimde olur...sen napıyosun ne alemdesin?defnoş nassı?
bide regl olduğum için 3 kilo kadar su tutuyorum.. ama midem anormal.. bi kaç gün aç olarak kullandım ilaçlarımı onlarmı zarar verdi bilemedim
oyacım çok çok geçmiş olsun niş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, güzel gelişmelerrrde olmuş spora yazılmaaayı düşünmen çok güzell ah ah şu spor hepimizin canına okuyor:))
sorma ilkoş ya valla eve gidince ben çok yorgun oluyorumspor o kadar zor geliyor ki
hehe bak yaramazaaaa:))) yok yok anacım boşverr test etmeye değmezAllah akvuştursun canım
hee hee hee denemek lazım...bi patates kızartıyım da den,,m yoksa başka bi amacı yok:))))
Herkese günaydın... gününüz çok çok güzel, bol hareketli, huzurlu, sağlıklı ve güzel sürprizlerle dolu geçsin.
günaydın canlarrrrrrrr çok güzel bir gün geçrielim hep birlktee inş.günaydın mutlu umutlu bir gün olsun
canımmmm yediğinb işiler midene dokunmuş olaiblirrrrrr lahanaçok gazy yapar biraz araver istersen birde çay içmiyorusn artık onlardaa alışkanlık ypaıyor aslındaaaa bırakınca bağırsak tembelliği de yapıyor ondna olaiblirmikioff midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba
günaydın ilkoşşş........
antidepresan ilaçlarım var.. bağırsaklarım için laksatiflerim var.. bide stress dönemlerinde egzama oluyor onun ilaçları var.. 2 gündür hiçbirini kullanmadım..ben adet döneminde su falan tutmuyorum sanırım. aslında çok da dikkat etmedim zaten hep şişko oldugumdan belki de bu ay dikkat edicem ama. ne ilacı kullanıyorsun
ay ay aynı ben banada çok zor geliyorr yorgunluktna ziyadeeeeee tembellik içimden gelmiyorroyacım çok çok geçmiş olsun niş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, güzel gelişmelerrrde olmuş spora yazılmaaayı düşünmen çok güzell ah ah şu spor hepimizin canına okuyor:))
sorma ilkoş ya valla eve gidince ben çok yorgun oluyorumspor o kadar zor geliyor ki
şumetabolizması hızlı olanlara çok özeniyorum hani yiyiorlar yiyorlarrrrrr da incecik kalıyorlarDDDD
gıcık oluyorum hattaaaa öznemiyorumD gıcık oluyorum DDDD
ama sen iyi başladın cnaımm spor yapmasandaaa gidecek ben inanıyorummm
leslie baktınmı hiç bak çok zevkli oyacımm bana ayşe önerdii indirdim süperr yormuyor ve eğlenceli
www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan indirebilriisnn
1 mil,2 mil,3mil şeklindee
1 mili 20-25 dk sürüyorrr ve çok güzelDDD
hoşlanacağına inanıyorum
hazos çıkmışsın yaf:))ben de gidem de yatam artık...ohh yaaa hem ütüm bitti hem çaamşırım çok rahatım yaaa baya rahatladım bu hafta için...yarın karatay 1.günüm bakalım nasıl olcek?
bu arada bugünkü menüm:
niyetliydim
iftarda:1 tabak mantı,yarım kase yoğurt,havuç,turp salatası
akşam ara:1 çay fincanı 1 şekerli türk kahvesi:))ve yatış
ii geceler herkeseeee:)))
yarın yepyeni bi günle merhaba:)))))
günaydın kızlarr...hava çok soğuk hem klima çalışıyor hem de ufo elektrik faturasının dibine vuracaz bu ay...
göbek kalmadı zaten ayaktayken belli değil eskiye yakın görnüyorum ama oturunca pek hoş bi görütntü değil hehehehe..o da anca sporla düzelecek sanırımohh iyi olmuş canım kız senin bebişinle çektirdiğin son resmini gördüm de iyisin sen de be hazalcığım göbeğin filan yok gayet hoşsun
aslııı geçmiş olsun canım((
bu arada süper çocuk yusuf:))hee hee hee çok güldümmm :)))
ben de denemek istiyom yaaaffffff(
Herkese günaydın... gününüz çok çok güzel, bol hareketli, huzurlu, sağlıklı ve güzel sürprizlerle dolu geçsin.
günaydın mutlu umutlu bir gün olsun
ya estfrllh canım yapıyorum kendimce bir şeyler..
yok yok sende ciddi bir potansiyel var
off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba
oyacım çok çok geçmiş olsun niş kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım, güzel gelişmelerrrde olmuş spora yazılmaaayı düşünmen çok güzell ah ah şu spor hepimizin canına okuyor:))
hehe allah hep güldürsün şekerDDDDDDD azmış 3-4 tane
lahana yemiyorum uzun zamandır.. benim bağırsaklarım çok önceden beri böyle.. annem buradayken yediklerime dikkat etmedim.. bağırsakları ondan bozuldu.. midem biraz endişelendirdicanımmmm yediğinb işiler midene dokunmuş olaiblirrrrrr lahanaçok gazy yapar biraz araver istersen birde çay içmiyorusn artık onlardaa alışkanlık ypaıyor aslındaaaa bırakınca bağırsak tembelliği de yapıyor ondna olaiblirmiki
istesewm bende sığdırırım caım 10 tane de ayıp olmasın dedim şimdik hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?