Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel afiyet olsun fıstıkkk
bu aradaa hamaratlıktaa hat safhadaaa maşallahDDDDD kiki ellerine sağlık canım

günaydın kızlarr...hava çok soğuk hem klima çalışıyor hem de ufo elektrik faturasının dibine vuracaz bu ay...
günaydın canımmmmmmmmmm buradada çokm soğukkk fıstık yaaa(((( sabah buz kazıdım abanın camından yinee ellerim dondu heeee (((
orada 3 ayy elektrik faturası yakıyor cepleriDD burada 6 ayyy yakıt parası yakıyor cepleri, ama şı kötüü işte her odaı ısıtmaıyorsun annemelr adanada öyleler her odada klima hangi odaya gidiliyorsaa çalıştırılıyor ben gidince dnuyorum D annem sen iyice kütahyalı olmuşssun diyorDD
benim kilolar hızlı bi şekilde düşüşe geçti sabah tartıldımda 300 gr vermişim şimdiden ben hedefime ulaşırım gibi geliyor bu hafta
wawwwwww maşallah arkadaşımmm ben durdum yaaaa veremiyorum artık(((

aman umursamıyorum bile ama orda zeytinlerim vardı bir de 250 milyon alacağım var onlar geriyor beni onlarıda aldıktan sonra yüzlerine bile bakmam bir daha...
hımsss boşver umursamaaaaa düşünüpte geröek kendini sallaaa canımmmm
kuşum günaydın..naber?ben karataya başladım bugün itibariyle....kitaplarımı sipariş ettim...bugün yarın eliimde olur...sen napıyosun ne alemdesin?defnoş nassı?

hımsss hadii kolay gelsinn karatay diyetinden ben tırsıyorum çok yedirmeye teşvik ediyorDDDd dikkat et şekerrr

bide regl olduğum için 3 kilo kadar su tutuyorum.. ama midem anormal.. bi kaç gün aç olarak kullandım ilaçlarımı onlarmı zarar verdi bilemedim

ben adet döneminde su falan tutmuyorum sanırım. aslında çok da dikkat etmedim zaten hep şişko oldugumdan belki de bu ay dikkat edicem ama. ne ilacı kullanıyorsun

Allah akvuştursun canım

hee hee hee denemek lazım...bi patates kızartıyım da den,,m yoksa başka bi amacı yok:))))
hehe bak yaramazaaaa:))) yok yok anacım boşverr test etmeye değmezDDDD karatay teyzemizz kızar sonravcımaaaDD

Herkese günaydın... gününüz çok çok güzel, bol hareketli, huzurlu, sağlıklı ve güzel sürprizlerle dolu geçsin.

günaydın mutlu umutlu bir gün olsun
günaydın canlarrrrrrrr çok güzel bir gün geçrielim hep birlktee inş.

off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba
canımmmm yediğinb işiler midene dokunmuş olaiblirrrrrr lahanaçok gazy yapar biraz araver istersen birde çay içmiyorusn artık onlardaa alışkanlık ypaıyor aslındaaaa bırakınca bağırsak tembelliği de yapıyor ondna olaiblirmiki

ben adet döneminde su falan tutmuyorum sanırım. aslında çok da dikkat etmedim zaten hep şişko oldugumdan belki de bu ay dikkat edicem ama. ne ilacı kullanıyorsun
antidepresan ilaçlarım var.. bağırsaklarım için laksatiflerim var.. bide stress dönemlerinde egzama oluyor onun ilaçları var.. 2 gündür hiçbirini kullanmadım..

oh ne güzel benim hergün ütüm oluyor nedense 2 günde bir kızın çamaşırı yıkanıyor hehehehadi bakalım nasıl olacak karatay diyetiii

ohh iyi olmuş canım kız senin bebişinle çektirdiğin son resmini gördüm de iyisin sen de be hazalcığım göbeğin filan yok gayet hoşsun
göbek kalmadı zaten ayaktayken belli değil eskiye yakın görnüyorum ama oturunca pek hoş bi görütntü değil hehehehe..o da anca sporla düzelecek sanırım

aslııı geçmiş olsun canım((
bu arada süper çocuk yusuf:))hee hee hee çok güldümmm :)))

ben de denemek istiyom yaaaffffff(

dene canım valla güzel olduuu ayşe tavuğuu=) ayşenin tariflerinden ne yapsam adı ayşe oluyor hehehayşie kurabiyesi de çok güzeldi heheh

ya estfrllh canım yapıyorum kendimce bir şeyler..
yok yok sende ciddi bir potansiyel var

var da ben yemek yapmayı peksevmiyorum yani yapacaksam değişik şeyler yapmayı seviyorum...klasik şeyler sevmiyorum heheh.bi de hamur işi yapmayı seviyorum hehehe..kaç gündür canım ekler yapmak istiyor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!!!!!!1

off midem bi acayip sanki bi yeriyara gibi ağırıyo.. yediklerimi sürekli bozuyo... dün 75.4 bile oldum.. bağırsaklarımda durdu yine.. korkumdan ilaçlarımı da içmiyorum.. hastaneye gitmelimiyim acaba

alla alla ne oldu kimidene canım yaaa.sıkıntı yaptın bu aralar acaba ondan mı kiii..bence de gazdan da olabilir...

istesewm bende sığdırırım caım 10 tane de ayıp olmasın dedim şimdik hehehe

lahana yemiyorum uzun zamandır.. benim bağırsaklarım çok önceden beri böyle.. annem buradayken yediklerime dikkat etmedim.. bağırsakları ondan bozuldu.. midem biraz endişelendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…