- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.121
kızlar ben kaçar kocişin dersi boş kahvaltıya gelip geri dönecek öptüm hepinizii
lahana yemiyorum uzun zamandır.. benim bağırsaklarım çok önceden beri böyle.. annem buradayken yediklerime dikkat etmedim.. bağırsakları ondan bozuldu.. midem biraz endişelendirdi
ay ay aynı ben banada çok zor geliyorr yorgunluktna ziyadeeeeee tembellik içimden gelmiyorr
şumetabolizması hızlı olanlara çok özeniyorum hani yiyiorlar yiyorlarrrrrr da incecik kalıyorlarDDDD
gıcık oluyorum hattaaaa öznemiyorumD gıcık oluyorum DDDD
ama sen iyi başladın cnaımm spor yapmasandaaa gidecek ben inanıyorummm
leslie baktınmı hiç bak çok zevkli oyacımm bana ayşe önerdii indirdim süperr yormuyor ve eğlenceli
www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan indirebilriisnn
1 mil,2 mil,3mil şeklindee
1 mili 20-25 dk sürüyorrr ve çok güzelDDD
hoşlanacağına inanıyorum
özelden attım oyayada link yasaktır belki diye
virüs yazıyoo diyet center . com idi cnm
günaydın ayşeeeee..mutfak prensesi:=)
yediklerim direkt midemde bozuluyo.. yarın hastaneye gidim en iyisi 4 gündür hiç iyileşme olmadıalla alla ne oldu kimidene canım yaaa.sıkıntı yaptın bu aralar acaba ondan mı kiii..bence de gazdan da olabilir...
ben de çalışıyorum ama bugünlerde biraz daha gevşettim işleri.)
yeni beslenme şeklime giderek alışıyorum. arada tabiki tatlı krizlerim vs oluyor ama çok ciddi bir aksaklık yaşamadım. sporu arttırınca daha da iyi olacak. annem dün akşam sanki göbeğin biraz yumusadı dedi ahahaha ne demekse:)
çok şükür iyiyim.. hakanda düzeldi.. süreekli benim için bişiler yapıyo.. benimde kaarşılık vermem gerekSaliha nasılsınnasıl gidiyor hayat?
antidepresan ilaçlarım var.. bağırsaklarım için laksatiflerim var.. bide stress dönemlerinde egzama oluyor onun ilaçları var.. 2 gündür hiçbirini kullanmadım..
tarçın kullanman lazımm.. benim burnuma sarelle kokusu geliyordu regl olunca.. şimdi unuttum tatlıyı.. pişirmedikçe aklıma gelmiyobak gör hemen farkedecek zaten..ya co normal tatlı krizi falan yıllrdır alıştıgın düzen pat diye bozulmuyor.yeterki yattı balık yan gider diyip bırakma..telafini yap baktın cok yiyosun
özelden attım oyayada link yasaktır belki diye
virüs yazıyoo diyet center . com idi cnm
bebegim indirmio o lingkten nedense
son sınırdaydı benimki.. bedenen hasta olmaya başladım.. haftalarca geçmeyen başağrıları.. sürekli uyku... mecbur kaldım.. 2 ay kadar kullanıp bırakıcam inşstres için ilaç kullanma ya antidepresanlar daha fazla hasta ediyor insanı. telkinle yada düşünce sistemini değiştirerek daha iyi hissetmeyi denedin mi hiç. ben de bir ara çok zor yıllar atlattım ilaç kullanmamak için direndim. o ilaçlar insanı mahvediyor.
son sınırdaydı benimki.. bedenen hasta olmaya başladım.. haftalarca geçmeyen başağrıları.. sürekli uyku... mecbur kaldım.. 2 ay kadar kullanıp bırakıcam inş
çok şükür iyiyim.. hakanda düzeldi.. süreekli benim için bişiler yapıyo.. benimde kaarşılık vermem gerek
ben onun için bugüne kadar jest yapamadım.. o yapmaya çalıştıkça ben stressli durumlarımdan dolayı karşılık veremedimazcık nazlan su koyuverme :)
kuşum günaydın..naber?ben karataya başladım bugün itibariyle....kitaplarımı sipariş ettim...bugün yarın eliimde olur...sen napıyosun ne alemdesin?defnoş nassı?
yalnızlıktan aldım bu kararı.. sığınacak bi liman gibi sarıldım ilaçlara iyi geldiah ah bilmem mi. eylül ve ekim aylarında o kadar stresli zamanalr geçirdim ki insanlar yüzünden. sol elimin küçük parmağı uyustu birden ve hala biraz kaldı. bir çeşit sinir iltihabı tamamen stres kaynaklıydı. doktor ilaç vermek istedi uykudan kendimi alamıyordum sürekli aglıyordum mantıklı düşünme sistemim tamamen yıkılmıştı bütün hayatsal fonsiyonlarım durmustu otomatik pilotta yasıyordum ve kimse bana iyi gelmiyordu. kimseye tahammul de edemiyordum. yok dedim ilaç almayacagım beni b u kadar üzenleri de takmayacagım s... kerim dedim yaaa sonra tabi yavas yavas çıkarıdım o insaları hayatımdan ne olacaksa olsun dedim ya benden degerli değil kimse. şimdi çıkan çıktı kalan aklını basına devşirdi. herşey düzeldi. böyle zamanlar herkesin hayatında var bitanem. sadece geçeceğini bilip çok takmamaya gayret etmek lazım ama tabi bu birinin demesiyle olacak bişi değil senin karar vermen lazım.
sorma canım yaaa hafta sonu 3 gün seminer vardı anca bugüne kaldı bi de araaya görümcelerle kahve keyfi soktum akşam akşam düşün :))ya aslında durum şu ki boş olunca kendimi dinliyorum ve dinlediğim zamanada çok saçma şeylere takılıyorum sanırım..ben de yoğun tempo oydum kendime...bölelikle hem çok üretebiliyorum hem de duygusallaşmıyorum:))hee hee hee....
oyy klima çarpmasın defnoşumuzuu
çok güzel afiyet olsun fıstıkkk
bu aradaa hamaratlıktaa hat safhadaaa maşallahDDDDD kiki ellerine sağlık canım
günaydın canımmmmmmmmmm buradada çokm soğukkk fıstık yaaa(((( sabah buz kazıdım abanın camından yinee ellerim dondu heeee (((
orada 3 ayy elektrik faturası yakıyor cepleriDD burada 6 ayyy yakıt parası yakıyor cepleri, ama şı kötüü işte her odaı ısıtmaıyorsun annemelr adanada öyleler her odada klima hangi odaya gidiliyorsaa çalıştırılıyor ben gidince dnuyorum D annem sen iyice kütahyalı olmuşssun diyor DD
wawwwwww maşallah arkadaşımmm ben durdum yaaaa veremiyorum artık(((
hımsss boşver umursamaaaaa düşünüpte geröek kendini sallaaa canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?