Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lahana yemiyorum uzun zamandır.. benim bağırsaklarım çok önceden beri böyle.. annem buradayken yediklerime dikkat etmedim.. bağırsakları ondan bozuldu.. midem biraz endişelendirdi

hımssssss ozaman kullandığın ilaçların prospektüsünü oku yan etkileri kısımlarını onlar dokunuyor olaiblirrrr ona göre dokunan ilacı kes şeker

Son düzenleme:

bak gör hemen farkedecek zaten..ya co normal tatlı krizi falan yıllrdır alıştıgın düzen pat diye bozulmuyor.yeterki yattı balık yan gider diyip bırakma..telafini yap baktın cok yiyosun

antidepresan ilaçlarım var.. bağırsaklarım için laksatiflerim var.. bide stress dönemlerinde egzama oluyor onun ilaçları var.. 2 gündür hiçbirini kullanmadım..

stres için ilaç kullanma ya antidepresanlar daha fazla hasta ediyor insanı. telkinle yada düşünce sistemini değiştirerek daha iyi hissetmeyi denedin mi hiç. ben de bir ara çok zor yıllar atlattım ilaç kullanmamak için direndim. o ilaçlar insanı mahvediyor.

bak gör hemen farkedecek zaten..ya co normal tatlı krizi falan yıllrdır alıştıgın düzen pat diye bozulmuyor.yeterki yattı balık yan gider diyip bırakma..telafini yap baktın cok yiyosun
tarçın kullanman lazımm.. benim burnuma sarelle kokusu geliyordu regl olunca.. şimdi unuttum tatlıyı.. pişirmedikçe aklıma gelmiyo çok şükür

Son düzenleme:
son sınırdaydı benimki.. bedenen hasta olmaya başladım.. haftalarca geçmeyen başağrıları.. sürekli uyku... mecbur kaldım.. 2 ay kadar kullanıp bırakıcam inş

son sınırdaydı benimki.. bedenen hasta olmaya başladım.. haftalarca geçmeyen başağrıları.. sürekli uyku... mecbur kaldım.. 2 ay kadar kullanıp bırakıcam inş

ah ah bilmem mi. eylül ve ekim aylarında o kadar stresli zamanalr geçirdim ki insanlar yüzünden. sol elimin küçük parmağı uyustu birden ve hala biraz kaldı. bir çeşit sinir iltihabı tamamen stres kaynaklıydı. doktor ilaç vermek istedi uykudan kendimi alamıyordum sürekli aglıyordum mantıklı düşünme sistemim tamamen yıkılmıştı bütün hayatsal fonsiyonlarım durmustu otomatik pilotta yasıyordum ve kimse bana iyi gelmiyordu. kimseye tahammul de edemiyordum.

yok dedim ilaç almayacagım beni b u kadar üzenleri de takmayacagım s... kerim dedim yaaa sonra tabi yavas yavas çıkarıdım o insaları hayatımdan ne olacaksa olsun dedim ya benden degerli değil kimse. şimdi çıkan çıktı kalan aklını basına devşirdi. herşey düzeldi. böyle zamanlar herkesin hayatında var bitanem. sadece geçeceğini bilip çok takmamaya gayret etmek lazım ama tabi bu birinin demesiyle olacak bişi değil senin karar vermen lazım.

kuşum günaydın..naber?ben karataya başladım bugün itibariyle....kitaplarımı sipariş ettim...bugün yarın eliimde olur...sen napıyosun ne alemdesin?defnoş nassı?

canım ben çıkmışım sen gelmişsin defnoş iyi beni hiç uyutmadı dün gece :)) sürekli ağrıyan ama bir türlü çıkmıyan diş problemimiz var onun dışında ikimiz de süperiz :)))
hadi bakalım başlada zayıfla sen de artık bayadır aynı kilo dasın bi veriyorsun bi alıyorsun..şöle çıtırcık oloma zamanın geldi bence :))

yalnızlıktan aldım bu kararı.. sığınacak bi liman gibi sarıldım ilaçlara iyi geldi kiloları verince ilaçlarıda bırakıcamm

ahh ahhh evlilik böle bişey işte...boş ver takma hiç bişeyi kafana hiç bişey bizden önemli değil değil mi :))) valla ben de ilk yıllarım da öleydim ama artık hiç bişeyi takmıyorum hayatı kendime zehir edemiycem kimse için sen de öle yap canım..

canım biz burda 2 ay falan anca yoğun kış yaşıyoruz 4 ay bahar geri kalan 6 ay da yazmevsimini yaşıyoruz buranında sıcağı ve nemi öldürüyor adamı inan ki soğuk havayı yazın nemine tercih ederim..ama deniz kum onu çok seviyorum :))) burdada yazın çok klima çalışıyor canım ama gece gündüz açık ouyor ..
valla benden gidiyor ama ben akşam yemeklerini çok azalttım o yüzden nerdeyse hiç yemiyorum akşamları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…