- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.261
hehehe canımsın yaaaaa:13: bu zorunlu oldu biraz bbebeğimm pc bozuldu benim ancak alabildim kredi kartı ve maddi durumdan dolayı... ben de çok çok özledm eksikliğinizi hssettm çok neyse ki kavuştukkkkkk
nörüyoooonuuuzzzzzz gııııııııııııı
senınnn zorunlu ızındıııı hayatımm doğruu ıns. bu pc uzun sureeee götürür biziii
senın eksıklıgınıdeee bız hıssettıkk yanııı benn hıssetım açıkçasıı annemede doğru dürüst geçemdim bu sıra zatenn hanı gıtım de ya akşam yada sabah erkenden
hafta sonumu full annemde gecıseydımm msj atıcakdım sanaaaa süprizz ben geldim diye :d
HOUYY TEKRAR İYİYKİİ GELDİN YAAA
kızlar ben çıkıyorum işler yogun
nörüyoooonuuuzzzzzz gııııııııııııı
kızlar ben çıkıyorum işler yogun
hoşbulduk cnm benim adım ilkin öğretmenim ben 24 yasındayım izmitliyim sen?:)
oyy oyy cnm benim yaa gzl olurdu aslında:))) inş bu pc götürür bizi dedğin gbi.bana pek pc dayanmıyo ya
iyi geceler cnm
bende hazal bende 24 yani 25 diyelim artık yaşındayım bende öğretmenim 3 sene çaliştim 4 aylık bebik var bu sene çalışmıyorum hala atanamadım hehehe.doğum kilolarından kurtulmaya çalişiyorumm
hehehheehhe inş. buu dahaaa gayretlidir dayanır
benim daha komık oldu hayatım yaa p.c oldu net gıttı net varkende p.c yoktuuuuu
nörekkkkkkkkkkkkkkkkkk bacıııııı ilkinn geldiiiiii deee keyif yapıyozz azcekkkk
laflıyoz tatlım sen napıyosun cnmm
bende hazal bende 24 yani 25 diyelim artık yaşındayım bende öğretmenim 3 sene çaliştim 4 aylık bebik var bu sene çalışmıyorum hala atanamadım hehehe.doğum kilolarından kurtulmaya çalişiyorumm
ya bu cadaloz kız erken uyusada bende uyusamm çok nuykummm var
oyy ne güzel sen evlenmişsin çocugun bile olmus maşallah ben hala bekarımmm evde kaldımmmm babam ble evde kaldın die dalga gecioo
oyy ne güzel sen evlenmişsin çocugun bile olmus maşallah ben hala bekarımmm evde kaldımmmm babam ble evde kaldın die dalga gecioo
ahh canım kötü olmus yavv pc var net yok net var pc yok
hıım iyi takılın bakim
bende napıyım aynı
hazal ya öğretmenlerin yaz tatili kısalıyo ya afyon milli eğitim öğretmenlere yaz tatilinde seminer koymuş 1 ay tatil yapacaklarmış
bakalım bizim il yapacak mı :18::18::18::18::18:
bana gönder canım
sen evd ekaldıysan ben nörem
evet ya öyle haberler vardı yaz tatilleri kısalacak falan diye demek ki başlayacak afyonda hadi bakalım hayırlısı pehhh.verdikleri iki kuruşş zatenn..milletvekili olaydık iyiydi hehehehhehe
ya bu cadaloz kız erken uyusada bende uyusamm çok nuykummm var
hıım iyi takılın bakim
bende napıyım aynı
hazal ya öğretmenlerin yaz tatili kısalıyo ya afyon milli eğitim öğretmenlere yaz tatilinde seminer koymuş 1 ay tatil yapacaklarmış
bakalım bizim il yapacak mı :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?