- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.301
ellerine sağlık canımm26 aralık msj sayımı aynalar : işlem tamam.. pisiq : işlem tamam melekayşe : işlem tamam.. mihrace :işlem tamam.. fatta :işlem tamam emidaf : sanırım cezaya kaldııı fiyona :işlem tamam.. 1.73 : işlem tamam.. hazos :işlem tamam oyagibi: işlem tamam pinkcat87: işlem tamam sergungunser izinli
akşam uçurmuşsun aslııııı :)))))))akşam 1 kase çorba 2 lahana sarma 3 yemek kaşığı et sote 3 kaşık pilav salata ara 2 bardak çay 1 tane hazır baklava
sankivirüs bulaşmış mesaja harfler bayılmışyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaa oleyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşş geldinn canım beımmmmmmm hoşş geldınn ıyıkı geldın
mikemmellllllllllllllllllllsabah 1 kk kadar peynir 1 dilim ekmek 1 bardak çay öğle 5 çizi 1 bardak çay ara 1 avuç kuruyemiş 2 mandalina
burayada virüs bulaşmışcanımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iççççççççççççççççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnn canımmmmmmmm benimm çok ööööööööözzzzzzzzzzlllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tsk cınımmmmmmmmmmmmmmmmm hehehhecaım ya git olmazsa doktora cidden.nu arada avatarın çok şirin heheh
öyle ama millet nerdeyse kına yakacak
yarım gün çalışıyonuz bişey yapmıyonuz 3 ay tatil iyi oldu biz 20 gün izin alıyoz filan bir gör diğer memurları
canım ya çocuklar küçükken zor oluyo .uykusuzluk ama allha sabrını veriyo..
aman ne yapacaklarını şaşırdılar ya...
zaten 15 gün öncesi 15 gün sonrası 1 ayı yiyiyoladı..
hehe cnm bnce bu sene seni evercez Allahın izniyle
maşallah cnm:) ben de ücretli edebiyat öğretmeniyim sen?
hazalcım seni faceden ekledm ben
bu ıylın son nöbeti hayırlısıyla sabah olsun artıkkkkkkkkk
kızlar ben mart ayında 2 tavşan almıştım 4 ay kadar baktım.. çok sevimliler ama bakımları zordu.. tavşanlardan birine tuvalet eğitimi vermiştim.. diğeri alışmadı bi türlü.. memlekete gidince oları petshopa vermiştik.. şimdi hint bülbülü almayı düşünüyorummm.. ses tonları çok güzel bide kısık yani çok gürültü değil.. geçici heves olmasınıda istemiyorum... bi bilen varsa tavsiye almak isterim
ah ahh emoş sabaha daha çookkk varrr
pirelerinize slm ii gecelerrr kikikiki
günaydın bebişlerrrrrr
kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
ögle:
3 köfte
2 ince dilim havuç
2 y.k yogurt
1/2 kase çorba
ara:
1 kk kadar revani
akşam:
3 köfte
3 y.k. yogurt
2 dilim havuç
ceviz büyüklügünde karnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?