- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.281
bana gönder canım
sen evd ekaldıysan ben nörem
evet canım evlendim bebik bilem yaptım hehehe pek bi hızlıyımmm=)))))hehe kalmazsın ya daha yaşın kaçç=) sen bana bakma ben çok hızlıyımm..ne öğretmensin canım
hehe cnm bnce bu sene seni evercez Allahın izniyle
maşallah cnm:) ben de ücretli edebiyat öğretmeniyim sen?
aman ne yapacaklarını şaşırdılar ya...
zaten 15 gün öncesi 15 gün sonrası 1 ayı yiyiyoladı..
hehe cnm bnce bu sene seni evercez Allahın izniyle
he evleninde görün bakem..
he evleninde görün bakem..
afiyet olsun ilkoş tatlıyı yemiyeydin kızkızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm menümü yazayım sabah yarım poğaça öğlen 1 kase çorbaaa 3-4 yk piyaz 1dilim ekmek akşam yarım kepçeden az çorbaa kızarmış tavuğun 1 bageti ve gögüs kısmı 1 yk kerevi 1 yk piyazz 2 çatal ayva tatlısı
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))al işte bi akşam faciası daha..
menüün çok güzel canım afiyet olsunsabah 2 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin kaşarlı omlet 1tatlı kaşiği reçel öğlen yarım simit 1 kk peynir ara 1 bisküvi 1 grissini akşam 2 kuru patlıcan 1 kuru biber dolması 2 kaşık yoğrt salata ara yarım armut 1/4 ayva yarım kivi yarım muz(üzerine azıcık bal döktüm dilimleyip canım acayip tatlı istiyo) 1 dilim portakal ya bugun 4 aydır simit yemediğimi farkkettim ya nasıl özlemişimmm.zor tuttum kendimi tamamını yememek için yarımla yetindim hehee
ben diyorum.. şok diyet yapınya şöyle bir doktor çıkmadı şok diyet yapın, aç kalın, dermanınız kalmasın açlıktan diyecek
mawwwwwwwwwwwwwwwwwwww bi pisik dahakızlar napıosunuz ben geldim:)
akşam yemeklerini azaltabilirsen helal olsun derim.. ben yapamıyorum.. menü güzel.09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası diyet beyaz peynir 40 gr kadar ve bir tane kıvırcık yaprağı şekersiz çay 12:30 bir porsiyon soslu tavuk, yağsız limonlu salata, ayran, şekersiz çay 16:30 4 dilim ayva(yarım ayva kadar yani) akşam yemeği yok. 1.5 litre su içtim. kendimi pek iyi hissetmiyorum arkadaşlar. ben bu akşam erken yatıcam. kendinize iyi bakın
ağla kız vücuttaki fazla suyu atarsınay ağlamaktan içim tıkandı ya
git geçmiş yap biraz egzersiz yapmış olursunyaa kızlarrr geçmiş yapasım hiç yokD özet geçebilirmisiniz öenmli birşey varsa:d
gezdin geldin demi.. bizimkine söyledim akşam dışarı çıkarmadı.. midem yüzündennörüyoooonuuuzzzzzz gııııııııııııı
allahım saçımı al dişimi almasağol canım dişim geçici dolgular koydu bakalım kanal tedavisi yapılacak bir tanesine diğerleri allah kerimm :2::2::2::2::2::2:
kız sosisin değerlerini biliyonmu.. acayip yüksek değerleri var..selam kızzlllaarrrrr..nbugün karatayın 1.günü menüm:sabah 4 ceviz,2 kk peynir,2 lop yumurta,1 zeytin,domates ara yok öğle 1,5 bardak ayran,3 sosis,2 ceviz ara yok akşam:avuç içi kadar kırmızı et,bol limonlu salata akşam da sadece süt içip kapatmayı düşünüyorum ben kaçar kızlar....işler beni bekler...inş ii gider bu diet...bakicezzzz...yaa ben bu hafat da veremezsem diskalifiye oluyorum ve onun acayip stresi var üzerimde((neyse öptüm ehrkesi....görüşürüz ilerleyen saatlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?