- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.461
yoksa napcan kız börekmi accan
çok mühim şeyler araştırıyorum:)))))))
hımsss meyve yada salatada yiyebilrisin canımmmmmm çok acıkırsannnben de bugün ki menumu yazayım. belki akşam giremem. bu akşam kesin yapıcam spor çünkü
07:00 2 kuru kayısı (gün kurusu) bir bardak su
09:00 2 dilim uno denge light ekmek arası beyaz peynir ve bir yaprak kıvırcık şekersiz çay
ara yok
12:30 bir kase soğan çorbası(ama ne yazıkki sanırım kremalıydı) elim büyüklüğünde kızarmış tavuk ayran
16:30 yarım ayva
akşam yemeği yemeyeceğim ama çok acıkırsam 3 yemek kaşığı yoğurt yerim.
bak merak ettim şimdi :)
ben de umarım. dün de yemedim akşam yemeği umarım bugün de yemem. ama bugün su içemedim nedense. şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum.
ben de umarım. dün de yemedim akşam yemeği umarım bugün de yemem. ama bugün su içemedim nedense. şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum.
çatlakkkkkkk:))))) çok güldürdün beniiii yaaa Allahta seni güldürsünn izin vermiyoruzzzz kilo alma yarışmasıı bizee göre değilben biliyom kilo alma yarışmasınamı katılcan orda görmüşler seni..aslında ben katılsam hep birinci olurum..
ya bu benim niye aklıma gelmedi..
kızlar ben takım degiştiriyom kilo alma yarışmasına gidiyom.ne bu ya o kadar ugraşıyom birinci olamadım .
:))) açarım hehe bu boğazz olduktan sonraaa:))) açarım yawssama
börek misafirliklerin vazgçeilmezidirrr herkes bir çeşiidini börek yapar
selam bacular nasılsınız
ben sinir bombası gibiyim bugün ya
boyun ağrısı strest mi yapıyo bende bilmşyom ki
bugün çocuklarada çok kızdım dün ev adresinizi öğrenin gelin dedim 2 kişi sadece öğrenmiş deliye döndüm
sonra matematik dersinde toplama ve çıkarmayayı çok güzel yapıyoprlar ama probleme sıra gelince bide birden fazla işlem gerektiriyorsa berbatlar kızdığımdan bugün 3 ders problem çözdük
benim yumuşam lazım şimdi ne yapsam acaba
siz nasılsınız gününüz nasıl geçti
yılbaşı gece gönder bana ogece sınır tanımıycam valla..
:131::125::86::89: :125::131:
selam bacular nasılsınız
ben sinir bombası gibiyim bugün ya
boyun ağrısı strest mi yapıyo bende bilmşyom ki
bugün çocuklarada çok kızdım dün ev adresinizi öğrenin gelin dedim 2 kişi sadece öğrenmiş deliye döndüm
sonra matematik dersinde toplama ve çıkarmayayı çok güzel yapıyoprlar ama probleme sıra gelince bide birden fazla işlem gerektiriyorsa berbatlar kızdığımdan bugün 3 ders problem çözdük
benim yumuşam lazım şimdi ne yapsam acaba
siz nasılsınız gününüz nasıl geçti
çatlakkkkkkk:))))) çok güldürdün beniiii yaaa Allahta seni güldürsünn izin vermiyoruzzzz kilo alma yarışmasıı bizee göre değilDDDd heheee
hiç baktınmı ay çok komiklerr yaaaaa ben birinde girip yazışmalarını okuduydum öldüm gülmektenn neler yapıyorlar kilo alabilmek içinD
tamam uyar bana:)))) gönderim hehe aslında hazala gitsek pek zengin menüsü vardı:) hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüz
hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüzzz ooo :)
ya kızma örtmenim yaaaa..
ay bakmadım ama formtakipte görüyom bazen yazdıklarını ölüyom bazen gülmekten
ay bakmadım ama formtakipte görüyom bazen yazdıklarını ölüyom bazen gülmekten
hoşgeldin hayatımmmmm sinirlere baskı yapıyor olaiblirrr boyundaki rahatsızlık olabilir yani
ama ben saa hamam tavsiye ediyorumDD gevşersin pamuk gibi olursunnnnnn birde kese attırr aslında masaj derdim ama yineee kızar dalgamı geçyiorsun burda negezer dersin D diyee hamam diyorum hamasız şehir yoktur DDD
bak ozaman görüşelim tüm sinirlerin alınmış vaziyette gelrisin
ay ne olurrrrr özellikle girr:))) 1.takım kilo alma yarışması varDDD
hehe çok tatlılar yaaaaa
diyordiki ay kızlarr şunu yedim bunu yedim falaln filan erimeden gitdip uyuyayımDD
hamamdan çıkınca ben yine hastalanırım
düşünmüyorlar ona kızıyorum ben ya
ay ne olurrrrr özellikle girr:))) 1.takım kilo alma yarışması varDDD
hehe çok tatlılar yaaaaa
diyordiki ay kızlarr şunu yedim bunu yedim falaln filan erimeden gitdip uyuyayımDD
bende su içmekten zehirlencem ya..1,5 litrelik şişeden 5 tane içiyom ( belki daha fazla)
artı çaylar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?