Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok mühim şeyler araştırıyorum:)))))))

ben biliyom kilo alma yarışmasınamı katılcan orda görmüşler seni..aslında ben katılsam hep birinci olurum..
ya bu benim niye aklıma gelmedi..

kızlar ben takım degiştiriyom kilo alma yarışmasına gidiyom.ne bu ya o kadar ugraşıyom birinci olamadım .

hımsss meyve yada salatada yiyebilrisin canımmmmmm çok acıkırsannn
ok beğendim menünü afiyet olsun

ben de umarım. dün de yemedim akşam yemeği umarım bugün de yemem. ama bugün su içemedim nedense. şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum.

bende su içmekten zehirlencem ya..1,5 litrelik şişeden 5 tane içiyom ( belki daha fazla)
artı çaylar hariç

ben de umarım. dün de yemedim akşam yemeği umarım bugün de yemem. ama bugün su içemedim nedense. şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum.

cnaım yaa kışın çok su içilmiyor nedenseee ben çok içen biriyim amaaa buara bıraktım resmen masamda 1 bardaks u var o benle ben onunla kesişiyoruzzzDD

selam bacular nasılsınız

ben sinir bombası gibiyim bugün ya
boyun ağrısı strest mi yapıyo bende bilmşyom ki
bugün çocuklarada çok kızdım dün ev adresinizi öğrenin gelin dedim 2 kişi sadece öğrenmiş deliye döndüm
sonra matematik dersinde toplama ve çıkarmayayı çok güzel yapıyoprlar ama probleme sıra gelince bide birden fazla işlem gerektiriyorsa berbatlar kızdığımdan bugün 3 ders problem çözdük
benim yumuşam lazım şimdi ne yapsam acaba

siz nasılsınız gününüz nasıl geçti

çatlakkkkkkk:))))) çok güldürdün beniiii yaaa Allahta seni güldürsünn izin vermiyoruzzzz kilo alma yarışmasıı bizee göre değilDDDd heheee
hiç baktınmı ay çok komiklerr yaaaaa ben birinde girip yazışmalarını okuduydum öldüm gülmektenn neler yapıyorlar kilo alabilmek için D

hoşgeldin hayatımmmmm sinirlere baskı yapıyor olaiblirrr boyundaki rahatsızlık olabilir yani
ama ben saa hamam tavsiye ediyorumDD gevşersin pamuk gibi olursunnnnnn birde kese attırr aslında masaj derdim ama yineee kızar dalgamı geçyiorsun burda negezer dersinD diyee hamam diyorum hamasız şehir yokturDDD
bak ozaman görüşelim tüm sinirlerin alınmış vaziyette gelrisin

yılbaşı gece gönder bana ogece sınır tanımıycam valla..
:131::125::86::89::125::131:

tamam uyar bana:)))) gönderim hehe aslında hazala gitsek pek zengin menüsü vardı:) hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüz
hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüzzz ooo :)

Son düzenleme:

ya kızma örtmenim yaaaa..

ay bakmadım ama formtakipte görüyom bazen yazdıklarını ölüyom bazen gülmekten

tamam uyar bana:)))) gönderim hehe aslında hazala gitsek pek zengin menüsü vardı:) hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüz
hatta bir iki çeşitte biz yapar götürürüzzz ooo :)

he he gidelim hakket...
yürüyerek gidelim dönüşte yediklerimizi yakarız

ay ne olurrrrr özellikle girr:))) 1.takım kilo alma yarışması varDDD
hehe çok tatlılar yaaaaa
diyordiki ay kızlarr şunu yedim bunu yedim falaln filan erimeden gitdip uyuyayımDD

hehe çok tatlılar yaaaaa
diyordiki ay kızlarr şunu yedim bunu yedim falaln filan erimeden gitdip uyuyayımDD

hamamdan çıkınca ben yine hastalanırım

düşünmüyorlar ona kızıyorum ben ya

hehe çok tatlılar yaaaaa

hadi canım çok merak ettim de.
ben kapıdan sıgarmıyım ki diye düşünüyommmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…