- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.141
ama tüm molalarda telefonla koşuyoduk sonra bu hep ciddi bi modda dolaşıyodu falan.
acaba diyorum bi msj döşesem mi ki?
slm kızlar nasılsınız donduk biz bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
arkadaş kömürlüğün anahtarını yanında götürmüş komşulardan kimse yok onlardan anahtar alsak
kömür aldığımız komşuda diğer kömürlerimiz onu aradım getirin diye bekliyoruz şimdi
afiyett olsun canım çok güzel menünnnnnnmenumu yazayım o zaman ben;:)
kahvaltı yok çünkü 11:00 e kadar uyudum
11:30 3 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeytin, 1 rafadan yumurta, şekersiz çay
14:30 yeşil kahveyi yaptım ama o kadar iğrençti ki içmek mumkun olmadı bögk. ben de light süt kaynattım içine bir çubuk tarçın attım içtim
17:30 3 elma dilim ayva
18:15 2 tane ızgara köfte(ekmeksiz yoğurulmuş), bol yeşil salata(az yağlı bol limonlu), yoğurtlu kereviz salatası(2 yemek kaşığı kadar.)
akşamın devamında sanırım bişey yemem. en fazla çay falan içerim.
bugün sauna eşofmanımı giyip 40 dk koşu bandında yürüdüm eğim 0 hız 4.6 ile. ha bir de evi silip süpürdüm. aktivitem bu kadardı. bugün evden çıkmadım.
ay ay teşekkürlerr şekerr cumaya heycanla bekliyorum:)))))wuwww süper ilkoşşşşşşş
aslıcığım ben izine ayrılmak istiyorum ama süre veremiyorum..sürekli olarak ailemle çözemediğim problemlerimiz vardı az çok sizde biliyordunuz ama son zamanlar yansıtmıyordum birazda hızlı kilo vermemin sebebi buydu...istersen mezun da olabilirim hedef kiloma geldim çünkü...ne zaman geleceğimi bilmiyorum bi düzenim olmıyacak babamlarda kalacam orda da net yok...
neyse hbr bekliyorum senden.......
canımcım krzlerinnnn geldimi yee birşeylerrr çok fazlaa engelleme kendini tatlı yemektense diyet ürünlerrr yemen dahaaaa güzelldayanamdım ıhlamur kaynattım kendime ve yanında da 2 kk kadar en diyetinden lora benzeyen peynirimle birkaç tane zeytin yiyeceğim. bunu yapmam lazım çünkü ondan 5 dk evvel neredeyse agzıma kocaman bir gofret sokuyordum. son anda çıkarttım ve yerine koydum
regl im de gecikti 1-2 gn kadar belki ondandır bu durum.
canım nedne kendine haksızlık yapıyorsuny awss gayett güzel gidiyorsunnnn bukadr kızma yüklenme kendineeeeneyse cumaya kadar tartılmayacagım asabım bozulmasın diye. daha çok bitki çayı lazım bana:) bu arada ıhlamurun içine birkaç kurutulmuş kuşburnu ve kabuk tarçın atınca güzel oluyormuş içimi tavsiye ederim. ama bu kabuk tarçın erimiyor ben eriyecek düye düşünmüştüm:)
ben dün dışardaydım..
sabah kahvaltımdan başlayan..
ögle yemegimi dışarda(kebap çeşitleri ile dolu koca bi sini..
akşam çerezleri,kurabiye ve bisküvileri bol..
bide üstüne koca bi dilim yaşpasta ve gazoz gece saat 11 son ..
koca bi faciaydı...
ama bugün gayet güzel.
oy oy afiyet olsunnn canımmmmmm telafi günü sanırsammenümü yazayım...
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
ögle
1 tabak haşlama brokoli
üzerine 1 kase sarmısaklı yogurt
1 ısırımcık börek
gece ya yogurt
yada elma düşünüyom bakalımmm
belkide bişi yemem
şuanda tarçınlı yeşilçay içiyorum
ayy çok güzel hayatım çok şey kaçırıyorsunn:))) mutlaka denemelisin salatalarda çiğ olraktaaa tüketebilirsinnnn haşlayadabilrsinno brokoli denen şeyin tadı nasıl? ben hiç yemedim hayatımda. bir de yeşil çayı sallama mı yapıyorsun yoksa aktardan alıp demliyor musun demliyorsan nasıl?
neyseeee çzömüşssünüzzz sorunu şekerrrrr geçmiş olsunanahtar gelmedide canım bzim evin kaşında bir bakkal var onlarla zaten iyi koşuyuz sağolsunla her şeyimize koşalar kömürüde onlardan aldık kömürümüzün yarısı daha onlarda onlardan istedim bir iki torba getirin diye kömürleri torbalatmıştık biz küçük küçük temiz olsun uğraşmayalım diye
akşam yemeğinden 2 saat sonra beliren yeme cinnetinde yediklerim;
1 kuru köfte, 2 arap hurması(iftarda yenenlerden), 5-6 fındık, 1 badem, 2 kk diyet ğeynir 4 yeşil zeytin(((
neyse ki sonrsında bıraktım. şu an 2. bardak tarçınlı ıhlamurumu içiyorum ve acımasız yorumlarınızı bekliyorum.
marul lahana gibi birşey ama salatasını yaparsan çok güzel tadı olur.
tamam nasıl yapılacagını bir ögreneyim. içinden böcük falan çıkar diye tırsıyorum.
canım şimdi anlatmak istediğim bişey değil daha sonra yazarım şu an psikkolojim müsait değil çünkü ...
ya nebilim bişeye benzetemedimkızzz lahana marulla alakası yok karnıbahaın yeşil hali daha uygun olur:)))
ya nebilim bişeye benzetemedim
canımmmmmmmmm yaaa özgecim aklım sendee kaldı bakkkkk şimdiiiiii((
kuzucum inş çözersin sıkıntılarınız neyseeeee sen akıllı hatuncuksunnn üstesinden gelriisn inanıyorum
kızlarrrrr merhabaaaa sabah tartı bnei şokkkk şokkkkkkkk yaşattıııııııııı
59.200 ümD süperr yaaaaaaaaa
geçmiş yapıp geliyoru fısıtklılarrrr
bende var bişiler:) bakalım elimden geldiğinde uygulamay da geçeceğim.mesela işe dün gece erkek arkisi ile içmeye giden ve eve gece 02:00 den sonra gelen ancak eve geldiğinde bana haber vermeyi unutan sevgilimle kavga etmeyerek ilk kararımı uygulamaya başlamış oldum:)
menumu yazayım o zaman ben;:)
kahvaltı yok çünkü 11:00 e kadar uyudum
11:30 3 dilim uno denge light ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeytin, 1 rafadan yumurta, şekersiz çay
14:30 yeşil kahveyi yaptım ama o kadar iğrençti ki içmek mumkun olmadı bögk. ben de light süt kaynattım içine bir çubuk tarçın attım içtim
17:30 3 elma dilim ayva
18:15 2 tane ızgara köfte(ekmeksiz yoğurulmuş), bol yeşil salata(az yağlı bol limonlu), yoğurtlu kereviz salatası(2 yemek kaşığı kadar.)
akşamın devamında sanırım bişey yemem. en fazla çay falan içerim.
bugün sauna eşofmanımı giyip 40 dk koşu bandında yürüdüm eğim 0 hız 4.6 ile. ha bir de evi silip süpürdüm. aktivitem bu kadardı. bugün evden çıkmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?