Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr bugün saatlerdirr dışarıdayım yawssssss yoruldum ama cezaya kalmamak için hemencik girdimmm

hemen menümüdee yazıyorummmm

sabah=öğlen
2 bardak süt
1 dilim ekmek
1 domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 yumurtaa

ara
3 ceviz

akşam
2 kepçe çorbaa
1 tabak kadar brokoli karnıbahar havuç haşlama

ara
1 kase mısır patlağı

ara bir muzDD

Son düzenleme:

kıyamam aslıcım sana yaaaa hay Allahh

2012 hemencik sana süprizler yapmışşşşş

afiyett olsun canım çok güzel menünnnnnn

aaaaaaaa özge nereyee yaa bırakmaaaa biziii ama ama çok üzüldüm inş. sıkıntılarını halledersin kuzcuk yaaa

canımcım krzlerinnnn geldimi yee birşeylerrr çok fazlaa engelleme kendini tatlı yemektense diyet ürünlerrr yemen dahaaaa güzell

canım nedne kendine haksızlık yapıyorsuny awss gayett güzel gidiyorsunnnn bukadr kızma yüklenme kendineeee

afiyett olsunnn bizdensinn emoşum hehe:))) yanlızz değilsinnnn

oy oy afiyet olsunnn canımmmmmm telafi günü sanırsamDDD

o brokoli denen şeyin tadı nasıl? ben hiç yemedim hayatımda. bir de yeşil çayı sallama mı yapıyorsun yoksa aktardan alıp demliyor musun demliyorsan nasıl?
ayy çok güzel hayatım çok şey kaçırıyorsunn:))) mutlaka denemelisin salatalarda çiğ olraktaaa tüketebilirsinnnn haşlayadabilrsinn
neyseeee çzömüşssünüzzz sorunu şekerrrrr geçmiş olsun

yorumsuzzzzzzzz pişman olma olursaan kilo yapar:)

tamam nasıl yapılacagını bir ögreneyim. içinden böcük falan çıkar diye tırsıyorum.

yok hayatım kanrıbahar gibi düşün bözük falan çıkmaz sadece toz olabilir yıkarsan tamamdırrr
dal dal ayırıp havuç doğruyorusn içinde verevineee üzerine sıcak koyuorsun ben düdüklüde 6-7 dk haşlıyorummmm sonrada salata tabağına alıyorum süzüp üzerine limonsuyu zeytinyağı tuzzz sosu döküyorum

canım şimdi anlatmak istediğim bişey değil daha sonra yazarım şu an psikkolojim müsait değil çünkü ...

canımmmmmmmmm yaaa özgecim aklım sendee kaldı bakkkkk şimdiiiiii ((
kuzucum inş çözersin sıkıntılarınız neyseeeee sen akıllı hatuncuksunnn üstesinden gelriisn inanıyorum

canımmmmmmmmm yaaa özgecim aklım sendee kaldı bakkkkk şimdiiiiii ((
kuzucum inş çözersin sıkıntılarınız neyseeeee sen akıllı hatuncuksunnn üstesinden gelriisn inanıyorum

benimde aklımda.. hiçbirşeyde demiyordu birden izne ayrılınca merak ettim

o pek sağlıklı bir karar olmamış..kızgınlığı gerekli zamanlarda göstermek lazım

Süpersin oyacığımm böyle giderse süper kilolar vereceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…