- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.381
ahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi
biz halıyı ve sofra bezinide çırpıyos birazda bunları düşünahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi
ahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi
kızlarr ben kaçar akşama giremeyeiblriimDDDDD öpüldünüzzzzzz
ı ı yemicem zayıflayınca yirimyime yime
ı ı yemicem zayıflayınca yirim
dün upuzun saçlarımı kestirmeye karar vermiştim bugün vazgeçtim ne oliy bana yaa
o zamanda ara ara yirim böyle şeyleri zaten ben pek sevmem kızartma.. fırınlamayı seviyorumzayıflayıncada yeme geri alıyon yoksa
hadi ben cıkıyorum kızlarr..iyi akşamlarr
aslı ben ve bunalım ne kadar uzak :)))))))))) hakana inat olsun diye kesicektimbunalımda mısın ondandır bende saç rengimi değiştirmek istiyorum hürrem kızılı istiyorum
aslıcım benim izin mevzusuna fransız kaldın bakıyorum:)
aslı ben ve bunalım ne kadar uzak :)))))))))) hakana inat olsun diye kesicektimizin vermiyo aslı bişe daha diyimde öyle çıkayım.. benim telefonu servise vericem 2 haftaya anca veriyorlar.. fotoğraf çekmiyo.. 2 aydır erteliyorum.. telefonu verince foruma giremicem nasıl yapak
iyi iyi canımmmmbi iyi bi kötü gidiyo.. iyiye gittiğine eminim
ay ne biliyim yine bunaldım çok ben..3 gündür baş ağrım geçmiyo çocuk mkız mız ne biliyim yaaaaaaaHazalcıgım neyin var???
aslı ben ve bunalım ne kadar uzak :)))))))))) hakana inat olsun diye kesicektimizin vermiyo aslı bişe daha diyimde öyle çıkayım.. benim telefonu servise vericem 2 haftaya anca veriyorlar.. fotoğraf çekmiyo.. 2 aydır erteliyorum.. telefonu verince foruma giremicem nasıl yapak
tamam aslıcım tsk en kısa sürede hallederim inş hadi görüşürüz kızlar muccccck2 hafta izinli olursun canım o zaman
yok hayatım bilgisayardan telefonla bağlanıyorum netesen telden mi giriyodun ki hepp
yok hayatım bilgisayardan telefonla bağlanıyorum nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?