- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.541
ben yokken neler oldu anlatın bakalım var mı bi gelişme yeni bi olay bakiim :)))
evet canım ve inş. doğru karralardır zamanla görücemm ama inan varyaaa 3 senedırr buu aptal dusuncelerımden sıyrıldım yanı bosandıuktan sonrakıııı yeni kararlarlaa beraberrrrrrrrrrrr
canım değişen bieşy yok aynı herşey
hayırlısı olur inş canım aldığın kararlar
evet canım ve inş. doğru karralardır zamanla görücemm ama inan varyaaa 3 senedırr buu aptal dusuncelerımden sıyrıldım yanı bosandıuktan sonrakıııı yeni kararlarlaa beraberrrrrrrrrrrr
ben yemek yapıyorum hem laf yetiştiremiyorum buraya ikisi birlikte olmıyııı..gorüsürüz sonraa
ben yemek yapıyorum hem laf yetiştiremiyorum buraya ikisi birlikte olmıyııı..gorüsürüz sonraa
katılıyorum ya..akşamları sadecesalata yoğurt yesek süpercik olur
seçim yapmak lazımyiyip şişman olmakmı kısıp zaayıf olmak mı
buna karar vermek irademi zorluyor.. mis gibi yemeklerin karşısında
selam kızlarrrrr size bugünkü menümü yazyım
sabah
1 minik domates
1 yumurta az bir tereyağına kırılmış
1 incecik dilim ekmek (hazır naknalarda dilimlenmişlerden)
ara
1 kupa süt
öğlen
1 kepçe çorba
yarımdan az gözleme(saydım 5 ısırık:)))
ara
3 ceviz,2 iftarlık hurma
akşam(gezmeye gideceğim ikramları öğrendim:)))
1 dilim ince yaşpasta
1 ayşe poğaçacası:)))) dereotlu olandan hehe
belki eve bir elma yerim yada bir bardak süt içerim
süpersin yaasabah
yarım dilim buğday ekmeği
öğle
1 tabak bulgur pilavı
(akşamı şöyle düşünüyorum)
akşam
1 tabak salata
biraz yoğurt
gün içerisinde rezene içiyorum
iyi o zaman
canım ev arkadaşım temel eğitim kursuna gidiyo dün kursta bir hoca okula yazı geldiğini öğretmenlere gece nöbet yazılacağını okula gidip nöbet tutacağını söylemiş o kızada gece 12 -4 arası nöbet yazmışlar kurstakiler hocam müdür size şaka yapmıştır demişler o da bizde öyle düşündük yok dedi müdür ciddiymiş
size böyle bir bilgi geldi mi
ne saçma ya iyice işin şeyini çıkardılar :18::18::18::18:
biraz daha sert oluyorrrdimi dimi ben daha güzelim
sirke ne katınca ne faydası oluyor poğaçaya merak ettim bak
kızlar biliyorsunuz artık bütün mesajları saymak yerine 7 mesajı sayıp gerisini saymıyoruz bu sayan kişiye faydalı oluyor ama ben bu uygulamaya geçtikten sonra paylaşımın azaldığını düşünüyorum ve eski sisteme dönmeyi düşünüyorum orda sayıları görüp sanki daha fazla katılıyorduk son bir haftadır paylaşım hoşuma gitmiyor siz ne dersiniz
çok güzel bi cümle katılıyorum sanaaaben bişiyin yerine bişi koyamıyom..o nası l cümle oldu yaw hahahah
çok sevindim özgecimmmmm.hoşgeldinnnkızlar ben geldim nasılsınız???geçmişe bakmayı düşünüyorum ama pek gözüm yemiyo açıkcası.biz işleri yoluna koyduk gibi iznim bitebilir artıkın...
oyy yerim ben onun dişiniiiii zilliiiikızlar ben de çıkıyorum şimdilik benim kızı uyutacam bir de yemek yapacam...
aaaaa bişey daha benim fındığın dişi çıktı :)))) sonunda :119::119::119::119:
kandıramadınmı kız..nasılsın canım
bilmem olabilir ama sayfa sayısı azaldı geldi banada ondan didim
bide sinir oldum ya mesaj ayzıyom yeni üye için cevap veren yok son yazdığıma kuralları yazmadım gelince kandırırım dedim
akşama:44::44:kızlar öğle yemeği olarak bir tane lahmacun yedim ve günü kapattım inş.
hoşgeldn safa geldin çabuk hallettin hayırlısı olsun canımmmkızlar ben geldim nasılsınız???geçmişe bakmayı düşünüyorum ama pek gözüm yemiyo açıkcası.biz işleri yoluna koyduk gibi iznim bitebilir artıkın...
senin gibi usta bi aşçıdan duymak olmadı kız...ben yemek yapıyorum hem laf yetiştiremiyorum buraya ikisi birlikte olmıyııı..gorüsürüz sonraa
görüşürüz canım
kızlar ebnd eyatmaya gidiyorum çok uykum var biraz kendime geleyim üst üste iki nöbet yordu beni
kızlar ben de çıkıyorum şimdilik benim kızı uyutacam bir de yemek yapacam...
menüm
kahvaltı:
4 adet etiform
ögle:
1 porsiyon tavuk
1 kase cacık
ara:
1 mandalina
akşam:
1 kase yogurt
1y.k.brokoli
1 dilim kepek ekmegi
2 çatal spagetti
acı biber turşusu
ara:
2 fındık
3 badem
kızlar ben de çıkıyorum şimdilik benim kızı uyutacam bir de yemek yapacam...
hahaha boş okulda nöbetmi tutcanız şimdi...
kandıramadınmı kız..
paylaşıma gelince mesaiden dolayı ben anca bu kadar girebiliyorum evde yada nöbette rahat giriyom.
sayıya dökülsede ben zaten girebilecegim kadar girerim.müsait olunca sınırsız.olmayınca 7 tane ama siz bilirsiniz..
[/COLOR]
merhabalar ben geldim boş yeriniz varmışismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz
merhabalar ben geldim boş yeriniz varmışismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?