Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emoş bugun diyetisyen de dedi acı yiyin dedi metabolizmayı çok hızlandırıyor diyeeeee

ben deyince yapmıyonuz..yıllar ugraşıyom bnen diyetle uzman oldum kızımmm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir

öğle
1 dilim pasta
2 tane ceviz büyüklüğünde poğaça(arkadaşım vardı yemesem olmaz di mi)

akşam
1 kase çorba

ara
1 adet kivi
1 armut

harika bi menü meyvelerde harikaaa

ayşecigim aşagıda görüyom ama ben çıkıyom fıstıkım

20 dak.bisiklet bindim
leslie 1-2 milleri yaptım..
şimdi 20 daha bisiklet 10 dak göbek hareketleri ve mekik yapcam..

sabah
1 börek
1 çay

öğle
yarım kepçe çorba
2 köfte
2 kaşık makarna

akşam
4 kaşık barbunya

ara
1 portakal
1 bardak çay

merhabalar ben geldim boş yeriniz varmış ismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz
hoşgeldin aliye...bende hazal bende 25 yaşındayım.4,5 aylık bi kızım var bende öğretmenim..henüz atanamadım.bu sene çalişmiyorum evde çocuk bakıyorum.hamilelik kilolarından kurtulmaya çalışıyorum

ben deyince yapmıyonuz..yıllar ugraşıyom bnen diyetle uzman oldum kızımmm

harika bi menü meyvelerde harikaaa

emoş ben çok severim acıyı ama bebek yüzünden yiyemiyorum yaaaaaaa.çok özledim acı yemeyiiii

off hürrem cok heyecanlıydı. hiç sevmiyorum o kadını ya ölsün dizide bari tarihi deiştirsinler

aslıı yazıyorum tekrar gör bunu şekerimmm

metabolizma hızlandırıcıı

3 lt su
1 limon
1 elma
1 tatlı kaşiği tane karabiber
1 tatlı kaşiği karanfil
2 çubuk tarçın
elma ve limonu dilimleyip atıyorsun elmaz yumuşayana kadar hepsini birden kaynatıyorsun.her yemekten önce 1 bardak içiyorsun..buzdolabında saklayabilirsin=)

bende artık sabah ekmeklerimi azaltmaya karar verdimmm.hafta içi artık 1 dilim ekmek yicemm ama hafta sonrları 2 hehehehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…