Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

02.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

03.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli

04.01.2012 sayımı

aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli

neiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. kız kaç kişi izinli fatta sergünser pink cat yeni geldi özge yoktu zaten ilknur mezuniyet havasına girdi hazalın bebişi mızmız, aslı üşüyo, saliha cozutuyo, fadik ikide bi arıza veriyo(neti), oya adapte oluyo, daha da yazarım bende farkettim paylaşımı biraz azaldı geçen yazacaktım vazgeçtim.. yeni ark davet edelim diye.. bütün menüleri yorumlama zorunluluğu getirsek nasıl olur :26:

menüm
kahvaltı:
4 adet etiform

ögle:
1 porsiyon tavuk
1 kase cacık

ara:
1 mandalina

akşam:
1 kase yogurt
1y.k.brokoli
1 dilim kepek ekmegi
2 çatal spagetti
acı biber turşusu

ara:
2 fındık
3 badem

yazılar çok ama bişi yokmuş afiyet olsun.. çook güzell.. diyet ürünleri yeme cınımm

aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:

saol canım hallettik sayılmaz ama düzeltmeye çalışıyoruz...sizlerden ayrı kalamadım canım döndüm hemen :)))
senin gibi usta bi aşçıdan duymak olmadı kız...

aa ne uykusu kız...bu saatte uyursan gece uyumazsın

kuşum hayırlı olsun dişiniz
saol canım :)))))
biraz daha sert oluyorrr

noooooooooooooooooooooo

çok güzel bi cümle katılıyorum sanaaa

çok sevindim özgecimmmmm.hoşgeldinnn

oyy yerim ben onun dişiniiiii zilliiii
ayy canım çok rahat çıkardı maşallahne ateşi oldu ne ağrısı sadecece geceleri biraz fazla kalktı o kadar senin ki de rahat çıkar inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…