- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.601
merhabalar ben geldim boş yeriniz varmışismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz
04.01.2012 sayımı
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli
aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:
salihaaaaaaaaaaaaa yaaa yine güldürdün beniii deliiineiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. kız kaç kişi izinli fatta sergünser pink cat yeni geldi özge yoktu zaten ilknur mezuniyet havasına girdihazalın bebişi mızmız, aslı üşüyo, saliha cozutuyo, fadik ikide bi arıza veriyo(neti), oya adapte oluyo, daha da yazarım bende farkettim paylaşımı biraz azaldı geçen yazacaktım vazgeçtim.. yeni ark davet edelim diye.. bütün menüleri yorumlama zorunluluğu getirsek nasıl olur :26:
aaaa geçmiş olsunnnnn...haydii halayaaaaaaaaaaaaa=))))aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:
ayy insallah canım ya bizde sorunsuz çıkarırızzzzzzzzsaol canım hallettik sayılmaz ama düzeltmeye çalışıyoruz...sizlerden ayrı kalamadım canım döndüm hemen :)))
saol canım :)))))
ayy canım çok rahat çıkardı maşallahne ateşi oldu ne ağrısı sadecece geceleri biraz fazla kalktı o kadar senin ki de rahat çıkar inşallah....
hımss çok güzel inş. akşamı dediğin gibi atlatrsın canımmmsabah
yarım dilim buğday ekmeği
öğle
1 tabak bulgur pilavı
(akşamı şöyle düşünüyorum)
akşam
1 tabak salata
biraz yoğurt
gün içerisinde rezene içiyorum
ay saol cnaım yaş pasta yemedimdolu bi menü ama güzel afiyet olsun.. yaş pastayı bizim yerimize de yee
:))))) hehe 3-4 gün sonra fikrim değişir sayım bitsinöyle diyorsan canım tamam ama sonra kimse paylaşımdan şikayetçi olmasın kimse niye yok demesin sorun yoksa :13::13::13:
:)) eski formuma döndüm şekerim hiçde az paylaşım ypamıyorumbanada paylaşım arttı gibi geldi.İlkoş ve Saliha az yazıyor ya bu aralar sana azaldı gibi gelmiştir
Bence iyi böyle çoğunluk ne derse uyarım
:))))))))) öyle amahahhahaha canım benm
bak ısrarlaa ne diyorlarr peki toplu paylaşım yapmayımdaa görün sizz kaşındınızz:)) ahanda bu son toplu cevap veirşimbilmem olabilir ama sayfa sayısı azaldı geldi banada ondan didim
bide sinir oldum ya mesaj ayzıyom yeni üye için cevap veren yok son yazdığıma kuralları yazmadım gelince kandırırım dedim
özledik özgecim snei hoş geldin fıstıkımkızlar ben geldim nasılsınız???geçmişe bakmayı düşünüyorum ama pek gözüm yemiyo açıkcası.biz işleri yoluna koyduk gibi iznim bitebilir artıkın...
kendime bugün plates topu felan almaya düşünüyorum eve giderken alışveriş yapayım bii eksiklerim var
ben yokken neler oldu anlatın bakalım var mı bi gelişme yeni bi olay bakiim :)))
sağlıklı belseniyorum bu aravavvv afiyet olsun yaramasın
:
menüm
kahvaltı:
4 adet etiform
ögle:
1 porsiyon tavuk
1 kase cacık
ara:
1 mandalina
akşam:
1 kase yogurt
1y.k.brokoli
1 dilim kepek ekmegi
2 çatal spagetti
acı biber turşusu
ara:
2 fındık
3 badem
hazarrr harika bir menü açlıktan ölmedinmi hayatımsabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
1 dilim pasta
2 tane ceviz büyüklüğünde poğaça(arkadaşım vardı yemesem olmaz di mi)
akşam
1 kase çorba
ara
1 adet kivi
1 armut
merhabalar ben geldim boş yeriniz varmışismim aliye 29 yaşındayım 67kıloyum 160boyundayım 2cocuk annesiyim :) umarım saglıklı bir şekilde kılo veririz
hazarrr harika bir menü açlıktan ölmedinmi hayatım
ayşecigim aşagıda görüyom ama ben çıkıyom fıstıkım
20 dak.bisiklet bindim
leslie 1-2 milleri yaptım..
şimdi 20 daha bisiklet 10 dak göbek hareketleri ve mekik yapcam..
sen artık misafirimizsinsana iş yaptırmayıs
hoşbulduk teşekürederimali_ye aşağıda görüyorum seni hoşgeldin
hoş bulduk antalyada oturuyorum aslen afyonluyum :)evhanımıyım cocuklarımın kızım7yaşında 1.sınıfa gidiyor oglum 2yaşında.29 yaş 2 çocuk hey maşallah çalışıyor musun?nerde yaşıyosun?
HOŞGELDİN ALİYE..
Ben Melek Ayşe örtmenim.
evli mutlu çocuksuzum,çocuksuz olduğum için ayrıca mutluyum :)
hoşgeldin aliye...bende hazal bende 25 yaşındayım.4,5 aylık bi kızım var bende öğretmenim..henüz atanamadım.bu sene çalişmiyorum evde çocuk bakıyorum.hamilelik kilolarından kurtulmaya çalışıyorum
hoşbulduk.negüzel ögretmenler var Allah yardımcınız olsun zor bir meslek insallah atanırsın
hoşbulduk teşekürederim
hoş bulduk antalyada oturuyorum aslen afyonluyum :)evhanımıyım cocuklarımın kızım7yaşında 1.sınıfa gidiyor oglum 2yaşında.
insallah canımmm..oh sen çocukları büyütmüşsün ben sancılı dönemlerdeyim sanırım=(((hoşgeldin aliye...bende hazal bende 25 yaşındayım.4,5 aylık bi kızım var bende öğretmenim..henüz atanamadım.bu sene çalişmiyorum evde çocuk bakıyorum.hamilelik kilolarından kurtulmaya çalışıyorum
hoşbulduk.negüzel ögretmenler var Allah yardımcınız olsun zor bir meslek insallah atanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?