Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....

3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....

varsa kuşburnu ezmesi yemelisin.. şeftali.. bağırsaklarındaki bakteri miktarını azaltmaya çalışmalısın limonata falan

huh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu
ho
şgrelsin oyacım özlettin valla kendini=)

canım bence sporla zorla artık bünyeni bundan daha azıda sahiden öldürür seni :))
ay evet ya artık yapmam lazım spor bi türlü o enerjiyi göremiyorum kndimde pehhh

ay canım ya bol su iç valla ilaç almıyorsun di mi...muz yeme ama muz kabızsan kabızlığı ishalsen ishali artırır çünküüü

Ay ne güzel karışım ben yeşil çayda koyup karısımını yapıyorum..ama atıyorum kalanı çay içiyoz..yaptıgım bişi o zman bekleteyeim

babişimiz gelir yarım saate yemek hazırlayalım kızımla..sonrada dışarı çıkcaz gezelim azcık kızıma ses çıkaran patiklerden alıcam bakalım hoşuna gitcek mi heheh görüşürüzzzzzzzz

Ay ne güzel karışım ben yeşil çayda koyup karısımını yapıyorum..ama atıyorum kalanı çay içiyoz..yaptıgım bişi o zman bekleteyeim

bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)

hayırlı dişler

sen artık misafirimizsin sana iş yaptırmayıs

ben sana çatlaksın diyorum inanmıyosun kız valla sende potansiyel var harcama kendini..Çok güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…