Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hala gecmedi mi ya gecmiş olsun canımmm

canım canım çokk ama çokkkk geçmiş olsun kuzucummm ben kıyamam sana dinlen bol bolll oluymuu
yeni hedefinde hayırlı olsun bakalım:)

hoş geldin aliye ben özge 26 yaşındayım evliyim 8 aylık kızım var...1.61 boyundayım şu anda 59 kiloyum ama 69 kiloyla başlamıştım inşallah sen de verirsin fazla kilolarını canım...

ay özgecim yaa ben foruma geldiğimdeeee senin bıdık 5-6 aylıktı yaaaD 8 deyince bir tuhaf oldum ben 6da kalmışım:)

canımsın kıyamam ((( tekrar geçmiş olsun fıstıkkık ben seni izinlii olarak yazmıştım zaten ama paylaşım olunca es geçemedim:)
iyilşe hemencik dön aramızaa

yapma yaa sabahtan beri bir sürü muz yedim ( yok ilaç içmiyorum ama hala geçmezse veririz demişlerdi bilmiyorum ne yapıcam yaa 3 gün oldu çöktüm rresmen 3 günde

3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....
canım nedne birden böyle ağır ishal oldun yawsss ne dokundukiiii hayırdırr gıda zehirlenemsi flanamı yaşadın yoksaa

canımcım erimezki oo biraz renk ve aroma veriyorrr:)) ben birkaç defa kullanıyorum aynı çubukuD

canım erimiyoki zaten o..aromasını bırakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…