- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.641
aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
O kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
Aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:
aslıcığım dün çok hastalandım akşam hastaneye gittik giripte yazamadım dün ki 7 msj hakkımı dolduramamış olabilirim dünü saymasak olur mu???hala çok fenayım sabaha kadar tuvaletteydim emzirince çok bi müdahelede edemediler hastanede...
o kadar çok tuvalete gittim ki gece büyük ihtimal aşırı su kaybı oldu o yüzden kilom 58.7 çıktı ama bir günde 1 kilo veremem heralde dün sabah ki kilomu yazıyorum o yüzden
kilom 59.8 çünkü eminim normala dönünce eski kiloma dönerim sonra kilo almışım gibi gözükmeyim..
aslıcığım ben yeni hedef belirliyorum yeni hedefim 50 :119::119::119::119::119::119:
hoş geldin aliye ben özge 26 yaşındayım evliyim 8 aylık kızım var...1.61 boyundayım şu anda 59 kiloyum ama 69 kiloyla başlamıştım inşallah sen de verirsin fazla kilolarını canım...
hehehehe ben bgnü cuma sanıyorumperşembeymiş :)))neyse yinede yeni hedef için yazmış oldum kilomu :)))
varsa kuşburnu ezmesi yemelisin.. şeftali.. bağırsaklarındaki bakteri miktarını azaltmaya çalışmalısın limonata falan
canım döndüm izinden ama hastaydım...bağırsaklarım halay çekti durdu düngece defne karnımdayken o kadar çok hareket olmamıştı yani sürekli tuvalete girdim yani düşün bir günde 1 kilo vermişim gibi gözüktü ama su kaybı olduğunu düşünüyorum bir günde 1 kilo veremem çünkü :)))aslıdan rica ettim ama dün içinde izinli sayılıyım diye iyi olmuş sen izinli yazmışsın :))))))))))
Tatlım doktora gitseydin keşke
ho
şgrelsin oyacım özlettin valla kendini=)
ay evet ya artık yapmam lazım spor bi türlü o enerjiyi göremiyorum kndimde pehhh
ay canım ya bol su iç valla ilaç almıyorsun di mi...muz yeme ama muz kabızsan kabızlığı ishalsen ishali artırır çünküüü
ay özgecim yaa ben foruma geldiğimdeeee senin bıdık 5-6 aylıktı yaaaD 8 deyince bir tuhaf oldum ben 6da kalmışım:)
ayy benim kız uyudu şaşırdım valla bende kahvemi içeyim bari=))))
ilkoş ben çıkıyorum evi topliyim kahvemi içtim hehe görüşürüz
kız ne güzel vermişsin kilooo tebrikelr
canım nedne birden böyle ağır ishal oldun yawsss ne dokundukiiii hayırdırr gıda zehirlenemsi flanamı yaşadın yoksaa3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....
huh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu
:)))))))))) heheh bişi dicektimde kalsın belki sonrasen zayıfladınya sana fazla ağır işler yaptırmayıs diye didim
ay özledik tabi şirineeee hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnhuh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu
akşam
1 tabak salata
biraz yoğurt
+1 patatesli sigara böreği yidim:26:
bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)
merhaba ayşem hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım benim.
bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?