Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımsss canım afiyet olsunn sabahki salam yerine domates salatalık yumurta falan olsa daha güzel olru bence birde sandiviç ekmeği biraz büyük değilmi şekercik sanırım 3-4 dilim ekmek eder.
neyseki akşam yemeyecekmişssin:)

(((( neolur dikkat et kendinee fıstıkkkkk sen ii ol bebişenede geçmesin bişi
çok geçmiş olsn
biraz beslenemnede dikkat meyve falan ye canımcım

valla yapmıyorum kaçamak kuçamak ben masumum ama bu hafta tık oynamadı hem masum hem madurum

:)))))) götürdün iskenderleriiiDDDD sonrad amasumum deiD ay ne feanyım kız şaka yapıyorum kızma sakın şekerr
inantamamen öz eleştiriydi benimki

Merhabalar
Ben daha yeniyimo yüzden de yardım almak istedim.. Bu yarışmalara nasıl katılım oluyor? Neler yapıyorsunuz ya da nasıl bilgilendirmeniz gerekiyor? Bilgi verirseniz çoookkk sevinirim. :26::44:

hoşgeldin canımmm takım kpatnaımız var canımmm aynalar yer varsaa senide alırr
günde 7 mesaj min.yazmak durumundasın günlük melülerini ve aktiviteleirni paylaşmalısın bizimlee 1 hafta deneme süresi oluyor sonra takıma alınıabiliyor:)) kaptan birazdan gelir

kız naptın kaşar ve salam çok yağ içeriyo bence hayatından çıkar böyle şeyleri.. ilknurun dediği gibi domates falan ye 0 oranında yağ yok çünkü sebzelerde

kızlar bugünkü menmü yazayım akşamım belli

sabah
2 dereotlu ayşe poğaçası :)

öğlen
1,5 kepçe çorba
yarım dilim ekmek
biraz salata

ara
3 ceviz

akşam
1 kepçe ezogelin çorbası
1 alabalık
1 dilim ekmek
biraz salata

ara
1 portakal
1 amasya elması

Son düzenleme:

çok güzel meyve balık tbrkrr

iyiym canım sen nassın..
geçen bi şarkı takıldı aklıma sonra sen geldin aklıma bu kadar uyar mı ya bi şarkı dedim.

Esmerin adı Oya
Benzer güneşe aya
.......
......

iPRAHAM DATLISES :)'ten hehehe

esmerin adı oyaaaa benzer güneşee aya bir kızar bir naz eder öptürmez doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…