- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.661
hahahahaa canım 4 aylıktı tam tamına 4 ay geçti ben forma geleli :)))
aslına bakılırsa her menuye yorum yapma zorunluluğu iyi fikir gibi:)
aslına bakılırsa her menuye yorum yapma zorunluluğu iyi fikir gibi:)
aslı birazdan gelsinde sayfalar ne çok ilerlemiş desin bakimDDDDD hehe artık alıntı yapmıcam hıhhhh :)))
genelde yapıyoruzz ama :))))) kaçamaklar çok listeye ynasımıyor sanki olumsuz şeyler söylenmiyor o yüzden
canım nedne birden böyle ağır ishal oldun yawsss ne dokundukiiii hayırdırr gıda zehirlenemsi flanamı yaşadın yoksaa
genelde yapıyoruzz ama :))))) kaçamaklar çok listeye ynasımıyor sanki olumsuz şeyler söylenmiyor o yüzden
hahahahahvalla bilmiyorum ki bi kap verdiler içine yap bakıcaz dediler :)) bende yapamadımöle yap denilince yapılmıyor yaa ama mikrobal bişey olsa ateşlenirdin dedi doktor büyük ihtimal yediğin dokunmuş ya da soğuk aldın dedi bende doğru düzgün bişey yemediğim için soğuk algınlığından şüpheleniyorum...
ayy herşeyi denedim yaa dün doktora bile gittik valla fenalık geldi şimdi beyaz leblebi yiyorum(((((
ben sana çatlaksın diyorum inanmıyosun kız valla sende potansiyel var harcama kendini..Çok güldüm yaaa
:)))))))))) heheh bişi dicektimde kalsın belki sonra
yapalım alıntı geçmiş yapmak zor oluyo.birde kızlar alıntılar sayılsın tek tek ya.her kouya ayrı cevap vermeyelim.. 1 alıntıda kaç cevap varsa sayalım..böyle pratik cozumler daha cok paylaşıma neden olur
süpersin şekerimmmm dediğin gibi olmuş 1 tanecik sigara böreğinden bişi olmaz
:)))) yokkk yapmıcam iştee aslıcık ne dedi sayfalar ilerlemiyor dediDDD hıhhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?