Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı birazdan gelsinde sayfalar ne çok ilerlemiş desin bakimDDDDD hehe artık alıntı yapmıcam hıhhhh :)))

aslı birazdan gelsinde sayfalar ne çok ilerlemiş desin bakimDDDDD hehe artık alıntı yapmıcam hıhhhh :)))

yapalım alıntı geçmiş yapmak zor oluyo.birde kızlar alıntılar sayılsın tek tek ya.her kouya ayrı cevap vermeyelim.. 1 alıntıda kaç cevap varsa sayalım..böyle pratik cozumler daha cok paylaşıma neden olur

Merhabalar
Ben daha yeniyimo yüzden de yardım almak istedim.. Bu yarışmalara nasıl katılım oluyor? Neler yapıyorsunuz ya da nasıl bilgilendirmeniz gerekiyor? Bilgi verirseniz çoookkk sevinirim. :26::44:

Ben menumu yazayım

08:00 sandviç ekmeği içinde bir dilim kaşar 2 dilim salam

10:00 bir fincan yeşil çay

12:30 1 porsiyon ekşili köfte(sulu köfte yada top top köfte de denirmiş.) bir kase kırmızı lahana salatası 1 dilim çavdar ekmeği

14:00 çeyrek portakal

16:00 küçük boy 1 ayva

akşam yemek yememeyi planlıyorum ama çay yada sütlü nescafe içerim.

canım nedne birden böyle ağır ishal oldun yawsss ne dokundukiiii hayırdırr gıda zehirlenemsi flanamı yaşadın yoksaa

valla bilmiyorum ki bi kap verdiler içine yap bakıcaz dediler :)) bende yapamadım öle yap denilince yapılmıyor yaa ama mikrobal bişey olsa ateşlenirdin dedi doktor büyük ihtimal yediğin dokunmuş ya da soğuk aldın dedi bende doğru düzgün bişey yemediğim için soğuk algınlığından şüpheleniyorum...

hahahahah

:)))) yokkk yapmıcam iştee aslıcık ne dedi sayfalar ilerlemiyor dediDDD hıhhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…