- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.701
ben bugün bişi yemedim yarına tuvalet problemi yaşamak istemiyorumpek kilo veremedim
kız naptın kaşar ve salam çok yağ içeriyo bence hayatından çıkar böyle şeyleri.. ilknurun dediği gibi domates falan ye 0 oranında yağ yok çünkü sebzelerde
salihacım menülerin çok güzell abartın yok neden kilo vermeiyorsun anlamadım kız((
biliyorum biliyorumfakat bu ara regl den dolayı asabım çok bozuk bir de erkek arkadasımla hayata bakıs acısındaki fikir ayrılıkları vs beni çok fazla düşündürüp geriyor son zamanalrda bunların hiçbiri bahane asla olamaz ama ne bilim yedim öyle işte sabah sabah gerilince
zaten hiç kilo veremedim bu hafta
sağolsun bağırsaklarım buhafta tatildeydilerdün döndüler
biliyorum biliyorumfakat bu ara regl den dolayı asabım çok bozuk bir de erkek arkadasımla hayata bakıs acısındaki fikir ayrılıkları vs beni çok fazla düşündürüp geriyor son zamanalrda bunların hiçbiri bahane asla olamaz ama ne bilim yedim öyle işte sabah sabah gerilince
zaten hiç kilo veremedim bu hafta
:)))))) götürdün iskenderleriiiDDDD sonrad amasumum dei D ay ne feanyım kız şaka yapıyorum kızma sakın şekerr
inantamamen öz eleştiriydi benimki
:)) benimkilerde çok fena tatildeler ama dönüş yoluna girmeidler henüzzpüfssssss
neyse senin gözün aydın darısı başımaa
:)) yok kuzum sene birşey dermiyim hiçç tamamen öz eleştiri
esmerin adı oyaaaa benzer güneşee aya bir kızar bir naz eder öptürmez doya doya
:))) ay ay kıyamam sanaaaayok ya bursada iskender yemedim
şaka kuzucum benimki de aslında özeleştiri :)
02.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli
03.01.2012 sayımı
oyagibi işlem tamam
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli
sergungunser izinli
fatta izinli
04.01.2012 sayımı
aynalar işlem tamam
hazo87 işlem tamam
pisiq işlem tamam
melekayşe işlem tamam
mihracee işlem tamam
.1.73 işlem tamam
pinkcat87 işlem tamam
emidaf işlem tamam
fiyona izinli (ama 6 aylaşımı var:)
sergungunser izinli
fatta izinli
oyagibi izinli
ben o küçük hanımı yerim yerimmm yaaa kuzucum benimm yaşınıda görsin annesii gelin oluşunuda göresintorunlarınıda göresin inş.:))
bu çubuk tarçın denen şeyi ben anlayamadım. şimdi oha diceksiniz ama erimiyo ki o çayların yada sütün içinde? erimesi lazımmı ayrıca aynı çıbık tarçını kaç defa kullanmalıyım. şimdi ben bu karışımdan yapıcam bu akşam bunda bir sıkıntı yok ve şişeye koyup yanımda taşıcam ama sadece yemeklerden önce mi içeyim normaldede içsem olmaz mı? ayrıca çıbık tarçın kafama takılıyore:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?