- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.781
profil resmine bayıldım bu kız gibi her an kıvırsak diete falan gerek kalmaz incecik oluruz :))
mrbalar 14. takım ben banu 35 yaşında 170 boyunda 88 kiloyummm
acaip hırslıyım sıkı bir diet yapıyorum
sizleri tanıyıp hep beraber incelmek güzel olucak...geçmişi okuyup sizleri tanımaya çalışıcam şimdi geri dönerim a e olun
ii geceler...tşkler ayrıcada :)))
emoş nasıl gidiyor nöbetttt??? Bende naöbetteyim bakalım kaça kadar sürecek hehehehe
mrbalar 14. takım ben banu 35 yaşında 170 boyunda 88 kiloyummm
acaip hırslıyım sıkı bir diet yapıyorum
sizleri tanıyıp hep beraber incelmek güzel olucak...geçmişi okuyup sizleri tanımaya çalışıcam şimdi geri dönerim a e olun
ii geceler...tşkler ayrıcada :)))
kilomm 59.8
ama aşırı su kaybı yaşıdım şimdi bu kilo gerçek kilo mu bilemiyorum inşallah değişmez
bide tuvaleti düşün neler çekti senin yüzündenmerak etme aslıcığım hepsi geri çıktı yediğim hiç bişey durmuyor midem de ve bağırsaklarımda valla yoruldum tuvalete gidip gelmekten((
mikemmel yine tbrklrsabah 1 kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek öğle 1 dilim börek 1 bardak çay 1 mandalina akşam domates 1 kk kadar peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 bardak çay ara 2 portakal
h.g aliye.. adım saliha 23 yaşındayım evliyim bebik yok ankaradayım.. eeeeeeeeeeee 78 kiloyla başladım şuan 72.. hedef 60yok yaa bebekken dahaiyi ayaklandımı görürüsün:) daha zorlaşıyor.2yaşında herşeyleri karıştırıyor döküyor kendim yiyecem kendim içecem yerlere döküyor birde istedigi olmadımı basıyor yaygarayı kıyafet giydirirken kacıyor offf büyüyüce daha zor Allah saglık versin yeter
bekar daa işin kolayıolmamış hep kahvaltı türü geçiştirme
iyiki sabah öğle az yemişsinsabah 1 kase yulaf ezmesi sütle öğlen 1 kase çorba akşam dışardaydık pizza yemek zorunda kaldım 3 dilim ara 2 çatal pasta 1 armut
hoşgeldin banuu.saliha 23 yaşında ankarada evli bebişsizmrbalar 14. takım ben banu 35 yaşında 170 boyunda 88 kiloyummm acaip hırslıyım sıkı bir diet yapıyorum sizleri tanıyıp hep beraber incelmek güzel olucak...geçmişi okuyup sizleri tanımaya çalışıcam şimdi geri dönerim a e olun ii geceler...tşkler ayrıcada :)))
:2::2::2: hehehhehehheHerkese güzel rüyalar.. Bu arada girip çıkarken 1 paket etiformu bitirmişim.... Sanki grip olacagım.....offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?