Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben şimdilik çıkıyorum dünya güzellerim. akşam girebilirsem görüşürüz. kendinize şahane bakın hepinizi sevgiyle öpüyorum

sana msjj yazıyodum tamda hayatım yaaa naber diye
görüşürüz canım iyi dileklerinn içinnnn teşekkürlerr canım benim sağol

afiyet olsun da bugün kaçamak yapmaman imkansız hele akşamına..

canımmm olsun buda iyi yönü işte
hoşşgeldinnn emeoşummmmmmmmm kolay gelsinnn allah yardımcın olsun canımmm
canım teşekkürlerr

2 tane börek
yarım kase yogurt ve yarım kase çorba içtim doymadımmm sanki açımmm ya........

ellerine sağlık canım
sergungunser 3 ocakta döneceğini söylemişti gelmedi diskalifiye olcak bu hafta

bilemiyorum artık eski sisteme dönme fikri bile bugün paylaşımı arttırmış arada göz korkutmak iyi oluyor

kızlar bgn ki menüme menü demeye bin şahit gerek
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak çay şekersiz
öğlen 4 yk etli barbunya 1 küçük parça da etinden 1 dilim kepek ekmeği
ara ne yediğim bellii değil 6 tane muz
bir sürü beyaz leblebi
akşam yemeği yemiycem midem çok fena

hala da ishalim ((((((((

geçmiş olsun canım ilknur izinli yazmış seni canım bugünden itibaren döndün artık
hedefin için tebrikler

:))))) hehe 3-4 gün sonra fikrim değişir sayım bitsinDDDDD nefenayım

bende listeyi değiştirir seni ilk sıraya yazarım

hay maşallah ishale muz iyi gelir ama 6 tanede ye demedik dimi
yarın cuma unutmayın haaa

kız bide kabız olursun sıvı almaya çalış
beyaz gazoz iç ishalde faydası oluyo..

ya ilginç ki ölmedim çok ilginçç midem mi küçülüyo ne..açlık hissetmedim açlık hissetmezsem zayıflayamıyorum ben ama yaaaaaaaaaaaa

açlık hissetmeden zayıflanmaz bence psikolojik ben açlık çekmiyorum kilo veremiyorum diye düşünüyor insan ama böyle bişey yok canım doktorlar boşa mı diye aç kalmadan zayıflayın diye

huh selam millet beni özlediniz mi:) ben sizi çok çok pekçok özledim yahu

3 gündür haşlanmış patates yedim,kuru kahveye limon sıktım içtim,beyaz leblebi yedim,kola içtim,muz yedim,isali geçirebilecek ne varsa denedim ama hala isalim valla su kaybından kuruyacağım az kaldı....

canım su kaybı için 1 litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker at iç bu suyu

çok güzel sorular canım

kız ne güzel vermişsin kilooo tebrikelr

bizde mi ishal olsak ne kilo vermek için ama nerde bugün gördüm kırmızı bolca şişlik var

evet yazma zorunluluguda gelsin ben kaçamak yapınca yazmıyorum bu aralar yazcam ama bazende üşeniyorum

canım menü yazmak zaten zorunlu

aslı birazdan gelsinde sayfalar ne çok ilerlemiş desin bakimDDDDD hehe artık alıntı yapmıcam hıhhhh :)))

afiyet olsun canım

:)))) yokkk yapmıcam iştee aslıcık ne dedi sayfalar ilerlemiyor dediDDD hıhhhhh:)

toplu alıntı yüzünden sayfalar ilerlemedi canım paylaşım olmadığı için ilerlemedi bir kaç gün durgunluk vardı gerçek bu
ama bugün süpersiniz

hoşgeldn cnm biz de zümre toplantısı yaptk yazılılardn snra yeni geldm ben de afiyet olsn cnm

sağol canım

merhaba kızlar..
ben nöbetteyim belli oluyodur kopuk kopuk giriyorum..
ilerleyen saatlerde daha düzenli burdaım inşaallah

kolay gelsin canım
iyi nöbetler

hoşgeldin çiçemmmmm haydinnn afiyet olsun sanaaaaa bekliyozzzzz

hoşbulduk canım ama yetişemedim

2 etiform
2 galeta
1 kk peynir

sabah 1 peynirli poğaça
Öğle
2 kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
3 yk türlü

akşam
1 but
2 yk makarna

kızlar daha yarım saat önce geldik eve köpek gibi gezmişiz yawww çok yoruldum şimdi çay içicez sonra geçmiş yapıp gelirimmmm..bu arada kızıma çok güzel ciciler aldım..özge wenice de %50 indirim var haberin olsun defnoşa bişeyler alacaksan ben doldurdum valla çok ucuzdu bi sürü eşofman takım aldım kapşonluu=)

aroma veriyo kız tarçın..dene bakalım sende benim anneme yaramııştı..yemeklerden önce içeceksin ki hızlancak şekerim

yapma yaa sabahtan beri bir sürü muz yedim ( yok ilaç içmiyorum ama hala geçmezse veririz demişlerdi bilmiyorum ne yapıcam yaa 3 gün oldu çöktüm rresmen 3 günde
çoook su iç özgeeeeeee..muz yemeee

ayy keyfini de hiç ihmal etmiyor süpersin valla
aaa etmem valla bi kahve keyfim var zatennn

gerilme bişeye canım ya sıkıntı yapma erkkelerle anlaşmak ayrı bi beceri zatenn

ya ne bilyim aslı açlık derken hafif yani tıka basa doymamış olmalıyımm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…