- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.801
ya butürkçe beni öldürürsabah tartıda nolcak bilmiyorum.. uykusuzluk ve yorgunluktan ödemleştim. ayrıca sürekli su içtigim için akşam üzeri nasıl sabaha göre fazla ise benim sabahki kilomda aynıçıkacak herhalde.....
senin o pisigini alır evire çevire severim.. bende yay burcuyum hıhHoşgeldin banu. umarım sağlıklı şekilde fazla kilolarını verir ve hayal ettiğin fiziğe ve sağlığa kavuşursun. ben de kendimi tanıtayım sana grubun senden sonra sanırım en yenisi benim:) adım Oya. 34 yaşındayım 1.72 boyundayım. İstanbul da yaşıyorum. Bir çağrı merkezinde operasyon yöneticisiyim. bekarım. bir kedim var adı mercan:) ikizler burcuyum. ve 14. takımı çooook seviyorum. onlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. eminim sen de öyle hissedeceksin.
biz biliyossKilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum
senin o pisigini alır evire çevire severim.. bende yay burcuyum hıh
afiyet olsunn.. nişantaşını yemeyindekızlar menümü yazayımdün akşam yine teyzoşumda olduğum için bir tane türk kahvesi 1. parça çikolata (teyzem ısrarla yedirdi) sabah kahvaltım küçük sandv. ekmeği 3. çeri (minicik)domatesi şekersiz çay 3 tane zeytin 1. dilim beyaz peynir ara bitki çayı öğlen yani saat 4 gibi beyaz peynirli sandv. ve allah zin verirse akşam yemeğimi annemle yicemmm başbaşa:)))))))) nereye gideceğimize karar vermedikk onun için menüyü yazamıyorum ama nşntaşına gidicezzz houyyy orda yememk mümkün değil ki
çok doğru.. bazen pişirdiğim yemeklerden yemek zorunda kalıyorummayvayı yemedim unuttum. bebegim evde 74 yasında bir annem var ve yemek yapmıo kendisi de çok yemez zaten. e sizin gibi evde benden yemek bekleyen olmayınca yapmıyorum yapmayınca yememek daha kolay oluyor ben böyle düşünüyorum yani
aslı menüleri yorumlarken puan versek nasıl olur.. puanlama 5 üzerinden olsun... menün çok güzel 4 puan meeselaaabilemiyorum artık eski sisteme dönme fikri bile bugün paylaşımı arttırmış arada göz korkutmak iyi oluyor
muzukızlar bgn ki menüme menü demeye bin şahit gerek sabah 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği ara 1 bardak çay şekersiz öğlen 4 yk etli barbunya 1 küçük parça da etinden 1 dilim kepek ekmeği ara ne yediğim bellii değil 6 tane muzbir sürü beyaz leblebi akşam yemeği yemiycem midem çok fena hala da ishalim ((((((((
afiyet olsun güzelsabah 1 peynirli poğaça Öğle 2 kepçe çorba 3 yk bulgur pilavı 3 yk türlü akşam 1 but 2 yk makarna
hay maşallah ishale muz iyi gelir ama 6 tanede ye demedik dimi yarın cuma unutmayın haaa
sultanımmm çok güzellkahvaltı: 1 yumurta 1 kk peynir ögle: 1/2 kase çorba 1/2 kase yogurt 1 tane sultan kebabı dediler(sigara böregi gibiiçi etli) ara : 1 y.k kadar sütlaç akşam: 1/2 kase çorba 1/2 kase yogurt 1 tane sultan kebabı
geçmiş olsun cınııııııımgünaydın diyecegim ama bu saatte kimse yokkiii:97::97::97: ve grip oldumm..:2::2::2: şu saat oldu ve ben hala dolanıyorum ortalıkta.......:99::99:
neiyy canım çekti lafını unutuyos... ona kaçamak diyossbana kuralları anlatırmısınız bu cuma kılo paylaşımı yapmama gerek yo sanırım:44: bugunkü menüm sabah peynırlı tost bitkicayı ara minacık brovni ögle yarım peynırlı tost ara form bıtkı çay akşam 1porsiyon kereviz yemegi mantar sote ara 4 5 tanecik cips cocuklar yıyordu canım çektiyarım ayva yarım muz
aslı menüleri yorumlarken puan versek nasıl olur.. puanlama 5 üzerinden olsun... menün çok güzel 4 puan meeselaaa
tbrklr hani 105 yazacaktınbildirim yapıyorum 100
Hoşgeldin banu. umarım sağlıklı şekilde fazla kilolarını verir ve hayal ettiğin fiziğe ve sağlığa kavuşursun.
ben de kendimi tanıtayım sana grubun senden sonra sanırım en yenisi benim:) adım Oya. 34 yaşındayım 1.72 boyundayım. İstanbul da yaşıyorum. Bir çağrı merkezinde operasyon yöneticisiyim. bekarım. bir kedim var adı mercan:) ikizler burcuyum.
ve 14. takımı çooook seviyorum. onlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. eminim sen de öyle hissedeceksin.
Kilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum
ya butürkçe beni öldürürödemleşmiş kikikikikikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?