Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu defada arkadaşım mızıkçılık yaptı
gitmedik sivasa bende sobayı yakıyım bari dedim
bugünkü planım notları halletmek

özge aşağıda görüyorum seni günaydın nasılsın

canım defneyle uğraşıyordum görmemişim iyim nasıl olsun dişarda fırtana var evde tırsıyoz bizde :))

masaj kemeri alması çok güzel bişi

hem meyve hem bisküi... bisküi çok kalorili 1 puan ordan kırdım 5 üzerinden ......4........

davam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedim

bide işin tuvalet kısmı var

akşam tatlı misafirlikte olduğun için normal.. yinede tatlı -1 puan ...........4.........

aliye ve banuyla birlikte 13 kişiyiz canım aliyeye mesaj attım 7 mesaj yazma zorunluluğundan bahsettim canım
ya sadece 7 mesaj atmak yeterli olmuyoaslı sırf 7 mesaj yazanları takımda pek göremiyoruz.. doğru düzgün nete giremeyenlerin takımda olması paylaşımıazaltıyo

gece tost yediğin için akşam ekmek yemeyelim -1 ..............4................

merhaba arkadaşlar

günaydınnnn

foruma daha yeni üye oldum. benide arkadaşınız olarak kabul etmenizi isterim. 4 aylık bi anneyim ve vermem gereken 10 kilo fazlam var yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar günaydınnnn foruma daha yeni üye oldum. benide arkadaşınız olarak kabul etmenizi isterim. 4 aylık bi anneyim ve vermem gereken 10 kilo fazlam var yardımcı olur musunuz?
günaydın canım takım kaptanıaslıvar aynalar o sana cevap verecektir

magazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü

baktım netten daha 4 ay olmamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…