- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.041
bu defada arkadaşım mızıkçılık yaptı
gitmedik sivasa bende sobayı yakıyım bari dedim
bugünkü planım notları halletmek
özge aşağıda görüyorum seni günaydın nasılsın
canım defneyle uğraşıyordum görmemişim iyim nasıl olsun dişarda fırtana var evde tırsıyoz bizde :))
masaj kemeri alması çok güzel bişiyok bana işten çık demez. iş bulmamı istiyor tabiki iş bulmadan çıkmam mantıklı degil. zaten o da böyle biri degil. ama tabi ister istemez rahatsız oluyor. illaki sosyal ortamlar oluyor iş yerinde ve aslında cidden kötü biyer hem dindar geçiniyorlar hem %90 ı kapalı hem de hayatımda gördüğüm en dedikoducu fitneci yer. ama iş bulmak da çok zor özellikle de benim çalıştıgım sektörde. aramızdaki kavgalar genelde altyapıdaki kötü psikolojiden. yoksa kişisel bişey yok. yani yanyana olmaktan rahatsızlık sadakatsizlik falan gibi kötü durumlar asla yok. o da işsiz ya tabi onun ezikliği de varne bileyim ya bazen diyorum ki acaba allah kısmet mi etmiyor biz boşuna mı zorluyoruz bişeyleri. hani derler ya allah istemezse olmaz diye. bir yıldır hersey hep kötüye gitti. artık bu düşünce belirdi aklımda. pek dindar sayılmam ama bu bile geliyor artık aklıma. yarın oturup konusucaz taşan bardaklarımızı boşaltmaya birbirimize söylemediklerimizi konusmaya çalışıcaz. bakalım. bu arada bana yılbası hediyesi zayıflatıcı masaj kemeri almış:)))
hem meyve hem bisküi... bisküi çok kalorilikahvaltı: 1 tane etiform 5 badem 5 fındık ögle: 2 dilim börek yarım kase çorba yarım kase yogurt akşam: yarım kase yogurt 5 adet ekşili köftenin minik köftelerinden 5 adet etiform eve gelince çayın yanında 5 eti burçak 5 kremalı bisküvi 2 adet finger bisküvi ara : 1 elma 1 mandalina
davam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedimbenim sayım daha bitmedi yabitseydi hehe 2 hünlük kaldııAlıntı aynalar kullanıcısından alıntı Mesajı Göster GÜNLÜK MESAJ SAYIMI melekaysee ***7-13 ocak DEVAM ÇİZELGESİ pisig***31 aralık-6 ocak
bide işin tuvalet kısmı var1.Uyanır uyanmaz 2 bardak su; organları aktive eder 2.Her yemekten 30 dakika önce su; hazma yardım eder. 3.Banyodan önce 1 bardak su; Tansiyonun düşmesine yardım eder. 4.Uykudan önce 1 bardak su; Kalp krizi ve felci önler. doktor tavsiyesidir. Sağlıklı günler dilerim..:) hadi bakalım bol bol suuu...
akşam tatlısabah 1 kk kadar peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak çay öğle yarım paket çubuk kraker 1 bardak çay akşam yarım kase çorba haşlanmış küçücük bir tavuk but 1 kaşık pilav salata ara 1 lokma tatlısı 2 bardak çay davetten anca bu kadar kurtulabildim
ya sadece 7 mesaj atmak yeterli olmuyoaslı sırf 7 mesaj yazanları takımda pek göremiyoruz.. doğru düzgün nete giremeyenlerin takımda olması paylaşımıazaltıyoaliye ve banuyla birlikte 13 kişiyiz canım aliyeye mesaj attım 7 mesaj yazma zorunluluğundan bahsettim canım
tabi tabi sen ver güzel güzel yemek tariflerini oh ne güzel olmuş
gece tost yediğin için akşam ekmek yemeyelim -1 ..............4................gelelim bu günki menüme sabah 1 yum 1 dl ekmek ara 1 armut öğle 1 yum 1 dl ekmek 4 5 tane zeytin kuşluk 3 4 tana hurma türk kahvesi akşam sebze yemeği 1 köfte kader et 2 kaşık yoğurt1 kepçe çorba 1 dl ekmek saat 11 gibi küçük bir tost su tamam spor yürüyüş adımsayarım 12 bini geçti işte böyle a e olunnnn...
günaydınnnnnn ayşemmmmmgünaydınn kızlarrr iyi haftasonları
günaydın canım takım kaptanıaslıvar aynalar o sana cevap verecektirmerhaba arkadaşlar günaydınnnn foruma daha yeni üye oldum. benide arkadaşınız olarak kabul etmenizi isterim. 4 aylık bi anneyim ve vermem gereken 10 kilo fazlam var yardımcı olur musunuz?
kiki hadi bağalımolmazz olmazz 5 puanlıkkkk bir menü istiyorum birdahkine
günaydınnnnnn ayşemmmmm
günaydın canım takım kaptanıaslıvar aynalar o sana cevap verecektir
oh pekgüzel gidiyo.. dün eskikıyafetlerimi giydim bazılarından hala umut yok ama bikaçıoldugunaydın fıstık naber?nasıl gidiyor napıyosun??
oh pekgüzel gidiyo.. dün eskikıyafetlerimi giydim bazılarından hala umut yok ama bikaçıoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?