Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahh canım çok zor ya kolay gelsin

kızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:
anammmmm..burasıda kapalı yağmur yağacak kesinçççç

oh pekgüzel gidiyo.. dün eskikıyafetlerimi giydim bazılarından hala umut yok ama bikaçıoldu

wuww süper canım onları da giyeceksin yakındaaa=) ben eski kotlarımı giyiyorum heheh belleri sıkıyor ama o da doğum yaptığım için hemen düzelmezzzz

magazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü

baktım netten daha 4 ay olmamış
kız onlar benim gibi 24 kilo almıyorlarrr ki hehehehhe..9kilo alıyorlar onu vermektene var zatn çoğu gidiyor doğumda heheh

aynen özgeyeee benimde hayalim o aynı renk bikini heheh çok şirinnnnnnn

selam kızlar nasılsınız yazılı sorusu hazırladm kalkar kalkmaz.1 grup daha bitti kaldı 1 grup 19 çoktan seçmeli 4 boşluk doldurma 2 de klasik soru hazırladıım için zorlnıorm aslında
ayy canım kolay gelsin valla....ben b u sene kurtuldum o işlerden sevinsem mi üzülsem mi

kaptan süper valla ama saglıklı menün begendim benn

kızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:

ay burdada sabaha kadar yağmur fıtına

kahvaltı
bulaşık
çamaşır
bide ogluşlar istiyo diye sarma sardımyapraktan ancak gelebildim..

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina

Son düzenleme:
Küçük bir porsiyondu sadece kadınların en sevdiği ve haftada söylediği 9 yalandan 1i. Onu en yakından takip eden ikinci yalan ise Şimdi yiyim de akşam az yerim ve arada bir böyle oluyor.

Araştırmayı yapan doktorlardan Dr. Cassandra Maximenko Çalışmalar gösteriyor ki aslında kadınlar gündelik olarak ne yediklerini yazsalar bu kilo vermelerini iki katına çıkarabilir. Ancak kadınlar genellikle eşlerinin ya da arkadaşlarının yanında utanmaktan korktukları için bu yöntemden kaçınıyor ve gerçekleri söylemiyor.

Kadınları yemek konusunda en çok kaçamağa sürükleyen yiyecekler ise çikolata, cips, kek, peynir ve ekmek oluyor.

alıntıdır

günaydın güzelller

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn

merhaba canım
ay geçmiş olsun acil şifalar

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina

canım bu bugünkü menün mü güzel bir menü ama daha akşam olmadı gece olmadı hadi kaçamak yaparsan

hahahah çikolata çok doğru amaaaaaaaaaaaaaaa=))))özellikle beniiiiii

canım kadın çocuktan önceki halinden daha zayıf olmuş ona şaşırdım

yerim seni çıtır hele o bal yanaklı çıtırı daha cok yerimmmm

24 kilo oo çokmuş..olsun canım sende verdin cogu gitti azı kaldı

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn

ay sanki hastayım diye yatıp dinlenebiliyomuyum

canım cokkk gecmiş olsunnn..cok kosturuyosun canım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…