- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.081
hazırla cnm sona bırakınca cok zor oluyo yaa ben diğer grubu bu akşam hazırlamayı düşünüyorum yarın da bir sınıfın yazılısı var oonu okuycam heppsi bir araya gelince işin içinden cıkılmıyo bir de analizlermiz varr bu hafta içi ona da baslıcam o cok zor yaa
anammmmm..burasıda kapalı yağmur yağacak kesinççççkızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:
oh pekgüzel gidiyo.. dün eskikıyafetlerimi giydim bazılarından hala umut yok ama bikaçıoldu
kız onlar benim gibi 24 kilo almıyorlarrr ki hehehehhe..9kilo alıyorlar onu vermektene var zatn çoğu gidiyor doğumda hehehmagazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü
baktım netten daha 4 ay olmamış
aynen özgeyeee benimde hayalim o aynı renk bikini heheh çok şirinnnnnnnhehehee hadi bakalım seni de görelim :))) ama moral bozuldu diye kendi bırakmaman lazım bunun için :))
valla ben artık bikiniler için çalışıyorum yaza kadar çıpçıtır bi anne olmalıyım kızıma da benim bikinimle aynı renkten alacam plajların tozunu attıracaz heheheheee :)))))))
ayy canım kolay gelsin valla....ben b u sene kurtuldum o işlerden sevinsem mi üzülsem miselam kızlar nasılsınız yazılı sorusu hazırladm kalkar kalkmaz.1 grup daha bitti kaldı 1 grup 19 çoktan seçmeli 4 boşluk doldurma 2 de klasik soru hazırladıım için zorlnıorm aslında
sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay
akşam
yarım kase çorba
haşlanmış küçücük bir tavuk but
1 kaşık pilav
salata
ara
1 lokma tatlısı
2 bardak çay
davetten anca bu kadar kurtulabildim
kızlar antalya da fırtına çıktı kaldırımda ki ağaçlar bile sökülmüş yerinden o derece yani düşünün...gece tırs tırs oldum hep çok ses çıktı :18::18::18:
hem meyve hem bisküi... bisküi çok kalorili1 puan ordan kırdım 5 üzerinden ......4........
:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn
gerçmiş olsun emoşş.ee çocuk olunca dinlenemşyor insammm=(((((
iyiyim canım dün gece bebek felaketti ya mahvetti bizi gece 3 ee kadar çok gazı vardı ağladı durdu=(((hazoş nasılsın
aynen ya..onlara bişey olmasın ben hep hasta olayımmmaman çocuklar hasta olmasında
ben razıyım vallaa..
günaydın güzelller
kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz
ögle:
1 elma
ara:
2 mandalina
akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma
gece:
mandalina
hahahah çikolata çok doğru amaaaaaaaaaaaaaaa=))))özellikle beniiiiiiKüçük bir porsiyondu sadece kadınların en sevdiği ve haftada söylediği 9 yalandan 1i. Onu en yakından takip eden ikinci yalan ise Şimdi yiyim de akşam az yerim ve arada bir böyle oluyor.
Araştırmayı yapan doktorlardan Dr. Cassandra Maximenko Çalışmalar gösteriyor ki aslında kadınlar gündelik olarak ne yediklerini yazsalar bu kilo vermelerini iki katına çıkarabilir. Ancak kadınlar genellikle eşlerinin ya da arkadaşlarının yanında utanmaktan korktukları için bu yöntemden kaçınıyor ve gerçekleri söylemiyor.
Kadınları yemek konusunda en çok kaçamağa sürükleyen yiyecekler ise çikolata, cips, kek, peynir ve ekmek oluyor.
alıntıdır
ayşeciğim aslında şöyle birşey var emzirirken kilo vermek çok kolay ama yediklerine dikkat ettiğin sürece çünkü aynı zamanda da çok kolay kilo alabiliyosun emzirme sürecinde..onşar doğurur doğurmaz direk yemek listesi geliyor önlerine ee bakıcılar hizmetçiler her şey önlerine geliyor herşey doktor kontrolünde bide yiyeceğin şeyler önüne gelince kilo vermesi onlara kolay yane...ama en önemlisi emzirme döneminde vücud süt üretebilmek için ekstra fazladan çalışıyor yani metabolizman iki katı çalışıyor tatlı ve yağlıyı abartmadan yiyebilirsen emzirme sürecinde çok kolay kilo verirsin...ama emzirirken ilk aylarda onları yememekte büyük bi başarı gerektiriyor ben her gün değişik bi tatlı yapıp yiyordum ama en çok brovni yiyordum oyy canım çekti yine:)))
hehehee hadi bakalım seni de görelim :))) ama moral bozuldu diye kendi bırakmaman lazım bunun için :))
valla ben artık bikiniler için çalışıyorum yaza kadar çıpçıtır bi anne olmalıyım kızıma da benim bikinimle aynı renkten alacam plajların tozunu attıracaz heheheheee :)))))))
anammmmm..burasıda kapalı yağmur yağacak kesinçççç
wuww süper canım onları da giyeceksin yakındaaa=) ben eski kotlarımı giyiyorum heheh belleri sıkıyor ama o da doğum yaptığım için hemen düzelmezzzz
kız onlar benim gibi 24 kilo almıyorlarrr ki hehehehhe..9kilo alıyorlar onu vermektene var zatn çoğu gidiyor doğumda heheh
aynen özgeyeee benimde hayalim o aynı renk bikini heheh çok şirinnnnnnn
ayy canım kolay gelsin valla....ben b u sene kurtuldum o işlerden sevinsem mi üzülsem mi
ay sanki hastayım diye yatıp dinlenebiliyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?