Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet sanırım..bir tanıdık 9-10 kilo falan almış sonrada normal dopum yaptı 1 hafta sonra aynıydı..ben şokkkk yalnız Ebru gündeş normalde de hafif balıktı..şimdi çok incelmiş.
o yakışıklı kendinden küçük kocayı başka türlü elde tutamaz... bende şimdi tvde gördün çıtır olmuş

davam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedim

o tarihler arasında her üye geldiği günler içib + gelmediği günler için - yazacaksın canım o gün 1 defa bile gelse + yazacaksın mesela
aynalar +++-++- gibi böylelikle ben bu hafta 5 gün gelmişim 2 gün gelmemişim

ya sadece 7 mesaj atmak yeterli olmuyoaslı sırf 7 mesaj yazanları takımda pek göremiyoruz.. doğru düzgün nete giremeyenlerin takımda olması paylaşımıazaltıyo

canım herkes heran nete giremeyebilir takıma yeni üye alacakken ben başta 7 mesajı söylüyorum kabul eden geliyor
ben kendi adıma söyleyim 3 den sonra yazabiliyorum çünkü çalışıyorum ama akşam paylaşım yapabiliyorum ama evli olduğumu düşün çocuklarım olduğunu düşün benim paylaşım şuankinin yarısından daha aşağıya düşer herkes elinden geldiğince girmeye çalışıyor ben bekar olduğum halde okuldan gelince yorgun hissediyorum uzanıp yatmak bazen hiç birşey yapmak istemiyorken evli ve çocuklu olan arkadaşlar benden daha fazla yoruluyorlardır ve daha fazla sorumlulukları var
çok fazla nete giremiyor diye bir grup içinde destek alarak zayıflamaya hakkı yok mu insanların diye düşünüyorum ama tabi bu bir yarışma sonunda tamamende herşeyi boşveremeyiz herşeyi o yüzden bu 7 mesaj kuralını koyduk
zayıflama takımlarında kişi sayısı belli fazlasını alamıyoruz o yüzden zayıflama takımlarındaki paylaşım diğer mesela 60-69 kilo topiğindekiler kadar olmaz oralarda sayı yok herkes katılabilir

biz daha önce takımda bir karar almıştık kimse içinde bir şeyi saklamayacak bir durumdan rahatsızsa açıkça söyleyecek. eğer sende bazı kişilerden rahatsızsan bunu direk olarak isim olarak söyle. kimse kimseye kırılma hakkı yok çünkü burda birbirimziden destek almaya geldik

magazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü

baktım netten daha 4 ay olmamış

ayşeciğim aslında şöyle birşey var emzirirken kilo vermek çok kolay ama yediklerine dikkat ettiğin sürece çünkü aynı zamanda da çok kolay kilo alabiliyosun emzirme sürecinde..onşar doğurur doğurmaz direk yemek listesi geliyor önlerine ee bakıcılar hizmetçiler her şey önlerine geliyor herşey doktor kontrolünde bide yiyeceğin şeyler önüne gelince kilo vermesi onlara kolay yane...ama en önemlisi emzirme döneminde vücud süt üretebilmek için ekstra fazladan çalışıyor yani metabolizman iki katı çalışıyor tatlı ve yağlıyı abartmadan yiyebilirsen emzirme sürecinde çok kolay kilo verirsin...ama emzirirken ilk aylarda onları yememekte büyük bi başarı gerektiriyor ben her gün değişik bi tatlı yapıp yiyordum ama en çok brovni yiyordum oyy canım çekti yine:)))

günaydınn kızlarrr iyi haftasonları

sanada iyi haftasonları canım

merhaba arkadaşlar

günaydınnnn

foruma daha yeni üye oldum. benide arkadaşınız olarak kabul etmenizi isterim. 4 aylık bi anneyim ve vermem gereken 10 kilo fazlam var yardımcı olur musunuz?

merhaba canım şuan 2 kişiden haber bekliyorum onlar kesin cevabını versin dönerim ben sana

magazin izliyorum.Ebru Gündeş doğuralı kaç ay oldu ya kadın iğne ipliğe dönmüş yuhhh..ne yaptı acep süre kısa çünkü

baktım netten daha 4 ay olmamış

onlar gizli bişey yapıyorlar bence canım hepsi birkaç ay içinde tığ gibi çıkıyo ortaya

bende 60 kiloya düştükten sonra 50 yapcamm

inş canım

bende 60 kiloya düştükten sonra 50 yapcamm
hehehee hadi bakalım seni de görelim :))) ama moral bozuldu diye kendi bırakmaman lazım bunun için :))
valla ben artık bikiniler için çalışıyorum yaza kadar çıpçıtır bi anne olmalıyım kızıma da benim bikinimle aynı renkten alacam plajların tozunu attıracaz heheheheee :)))))))

çekmesin çekmesin

zaten diyetin en zor yönü diyet yemeği hazırlamak önüne gelse çok rahat olcan mutfağa girmeyecen tamam bitti iş

süper olursunuz canım anne kız

aslıcığıma aynen katılıyorum..elimizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyoruz salihacığım ama bazen 7 msjı tamalama fırsatını bile zor buluyorum ben...herkesin tek işi gücü burası değil canım :))) açıkça sölemek gerekirse ben bazen işten gelince pc yi bile açasım gelmiyor ama sırf 7 msjı tamamlamak için yine açıyorum pcyi..7 msj deyip geçme şekerim bak koca pcyi açtırıyor insana :))))))))))))

selam kızlar nasılsınız yazılı sorusu hazırladm kalkar kalkmaz.1 grup daha bitti kaldı 1 grup 19 çoktan seçmeli 4 boşluk doldurma 2 de klasik soru hazırladıım için zorlnıorm aslında

selam kızlar nasılsınız yazılı sorusu hazırladm kalkar kalkmaz.1 grup daha bitti kaldı 1 grup 19 çoktan seçmeli 4 boşluk doldurma 2 de klasik soru hazırladıım için zorlnıorm aslında

selam canım kolay gelsin
bende öyle rüzgarda savrulan bir kuru yaprak gibi savruluyorum
ölçekleri hazırlamam notları girmem lazım ama canım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç istemiyo

selam canım kolay gelsin
bende öyle rüzgarda savrulan bir kuru yaprak gibi savruluyorum
ölçekleri hazırlamam notları girmem lazım ama canım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç istemiyo

hazırla cnm sona bırakınca cok zor oluyo yaa ben diğer grubu bu akşam hazırlamayı düşünüyorum yarın da bir sınıfın yazılısı var oonu okuycam heppsi bir araya gelince işin içinden cıkılmıyo bir de analizlermiz varr bu hafta içi ona da baslıcam o cok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…