- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.121
kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım
kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm napıyosunuz
kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım
oh çok sevindim canımmm..en güzeliiiHerkese merhabsaaaa ben geldim cok iyi hissediyorum sevgilimleydim bardagimizi bosalttik biraz su an cozumu olmayan sorunlarimiiz icin biz I yipratmamaya calismaya karar verdik cok mutluyum
ör bakalım hamarat hatunnnn=)kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım
çok güzellllllMenum
Sabah 2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 1 yumurta domates
Ara sutlu nescafe
Oglen 1 porsiyon doner ve ayran
Ara yok
Aksam yine yok
hoşgeldin fadikkkkk.....kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm napıyosunuz
Herkese merhabsaaaa ben geldim cok iyi hissediyorum sevgilimleydim bardagimizi bosalttik biraz su an cozumu olmayan sorunlarimiiz icin biz I yipratmamaya calismaya karar verdik cok mutluyum
ben bakmadım son haline hiç ama olmuştur canım bebeiş sitresi kolay değil belki bunlaıma bile girmiş olabilir..loğusalık çok farklı bişi çünkü....canım kadın çocuktan önceki halinden daha zayıf olmuş ona şaşırdım
yerim seni çıtır hele o bal yanaklı çıtırı daha cok yerimmmm
24 kilo oo çokmuş..olsun canım sende verdin cogu gitti azı kaldı
canım cokkk gecmiş olsunnn..cok kosturuyosun canım maalesef
ben bakmadım son haline hiç ama olmuştur canım bebeiş sitresi kolay değil belki bunlaıma bile girmiş olabilir..loğusalık çok farklı bişi çünkü....
l
bana kızmayınn.. konuşma ihtiyacımı sizinle gideriyorumm.. fazla duygusalımm
hoş geldim fadikim ben de geldim :)))))))))))))) nasılsın canım
oh çok sevindim canımmm..en güzeliii
ör bakalım hamarat hatunnnn=)
çok güzellllll
hoşgeldin fadikkkkk.....
hoşş buldukkkkk hayatımmm iyyimmm sağoll canım benim sen nasılsınnnn hoşş geldinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?