- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.301
ben hala regl olmadım. ama şişlik falan da yok. e hamile olma olasılıgım da yok:))) ama canım sürekli bişiler yemek istiyor. ne olcek benim bu halim acep. dün eyüp sultana gittik ikindide namaz kılarken secdede kaldım belime ve kasıklarıma saplanan agrıyla sanki adet olmusum gibi. allahım dedim şimdi değil :)) ama sonra bi baktım tık yok
menum
sabah yok zira uyudum
11:00 2 dilim kepeli uno ekmek beyaz peynir bir rafadan yumurta 3-4 zeytin tere ve roka salatası(bol limonlu) şekersiz çay
16:00 1 tane sigara böreği şekersiz çay(şu an ablam geldi çay içiyoruz)
akşam bol yeşil salata ve annemin düdüklüde az yağ ile pişirdiği dana etinden biraz yerim.
iim çok iim şükür:))muckkkk nasıl hissediyorsun kendini. mercimekte hareket var mı
iim çok iim şükür:))
mercimekk ne durumda bilmiyorum kendini hiç hissettirmiyor heran regl olacakmışım gibi kasık ağrılaırm varrr birde memişlerin herbiri kafam kadar oldularrDD şahlardı şahbaz oldular
kızlar napıyorsunuz...ben defneyle uğraşıyorum durmuyor hiç
ben de iş ilanlarına bakıyorum. bir yandan da annemin aynı sorularını 5 inci defadır cevaplıyorum
hahahaa bana da fenalık gelirdi annemi tatmin edene kadar aynı soruyu cevaplardım çok iyi anlıyorum seni :)) canım istediğin gibi bi iş bulursun inşallah..
salihacımmmmmmmmmmm çok çokkkk teşekkür ediyorummm
darısı sana olsun inş.
bebiş zayıflamamı bekliyormuşş bıdkk:)) kendine yer açılsın istiyormuştaa haberim yokmuşş:)
bugünkü menüm
1 yumurta
- sabah
1kepçe bulgur
- öğle
1 kepçe taze fasulye
yoğurt
1 kase çorba
- akşam
iyiymiş tebrşk ederim canım
e o his çok normal. daha yeni yeni yer ediniyor içerde kendine yavrucak
keyfi yerindemi şeker ondamı kıpr kıpırrrrr iileşmiştir inş.kızlar napıyorsunuz...ben defneyle uğraşıyorum durmuyor hiç
dünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 haşlanmış patates
ara 2 fincan yeşil çay
1 kase sebze çorbası
ara 1 adet elma
akşam 1 tabak taze fasülye
ara 2 fincan çay şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?