- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.641
1 çatal kısır mı 1 tabak kısır mı
anladım canım kanamadan korkuyorsun sanırım..benim kaçıncı aydı hatılamıyorum çok azıcık olmuştu tuvalet kağıdına gelmişti bi de çamaşırımda çok az vardı korkudan ölyırdum hemen dr a gittim ama sorun olmadı geçti de zaten 1-2 gün 2-3 sefer olduuu..=)gerçekten öylee geçmiş yapmaya üşenecekler:)))))
ikiçençennnn birarayaaa gelince sonuç bu
ii gecelerr canımmmm tatlı rüyalar
ay canım içimi biraz rahattınn inan
zatene idrar olayıııı çok fena hiç yaşamadığım şeyleri yaştıyor bana geçen sinamada rezil rüsva olldum dahaa fazlasını düşünemiyorum
ama benim wc korkum başka bişi varmı diye kontrol ediyroum korkuyorum azcık(((
kızlar ya bişi sorcam şu twist midir nedir yuvarlak bişeyvar üstünde sağa sola dönüyon bel inceltmek içinn almayı düşünüyorum işe yarar mı kiiii? kullanan var mıııı..benim bu belin inceleceği yok bacaklarım eskiye döndü sayılır ama bell hala dönmediiii
kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+
merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy( biraz sancım var yaaaaaa dua edin bana n olursunuzzz
hoş bulduk canımmm((( bilmiyorum bir gaz sancısı bir kasık batmasıı anlamadım 18::18::18::18::18:
bence mücver ve makarna - tavuk ve patates aynı ögünde olmamalı ne kadar az olursa olsun .buna dikjkat et istersen canımsabah
1 kase nesfit meyveli sütle
ara
1 ceviz
öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna
ara
1 elma
akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates
ara
belki 1 kivi
menüm
kahvaltı
kaşarlı tost
öğle
2 adet haşlanmış enginar
ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam
4 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
bol yeşillik
arada meyve yiyecem
30 dak eliptik
10 dak göbek vs egzersizi
bu arada bugun spor yaptım yazıyım bariiii=)))) aslıı duy sesimiii kıh kıhh
40 sağ 40 sol yan bacak hareketi
20 sağ 20 sol düz bacak hareketi
20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
25 sağ 25 sol bel hareketi
20 kalça hareketiii
daha yapcaktım kız durmadıııı=))))
kaptanım kaptanım sen daha iyi bilirsin ben zaten bu ara koptum takımdankızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+
merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy( biraz sancım var yaaaaaa dua edin bana n olursunuzzz
sabah 1 bardak süt olabilişrdi.sabah
yemedim
ara
1 elma
öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak meyve suyu
akşam
2 dilim pide
salata
2 bardak çay
ara
1 elma
canım ben takip ediyorum uygun birilerini bulmak için hep şikayetçiler zamanımız yoksa giremiyorsak nete napalım diye ama takımların yürümesi içinde paylaşım şart yani
emoş aşağıda seni görüyorum canım nasıl oldun
kaptandan sert açıklamalar az sonra birazzdan
heheh bugün herşeyii yanlış anlıyorum ben yaaa pardon canımmm:)))))))
yarın yine nöbetciyim yorulacam :26:
1 çatal kısır mı 1 tabak kısır mı
anladım canım kanamadan korkuyorsun sanırım..benim kaçıncı aydı hatılamıyorum çok azıcık olmuştu tuvalet kağıdına gelmişti bi de çamaşırımda çok az vardı korkudan ölyırdum hemen dr a gittim ama sorun olmadı geçti de zaten 1-2 gün 2-3 sefer olduuu..=)
allah korusun canım inşallah bişey olmaz..ama sancıların oluyor canım hamilelik boyunca adet göreceğin günlere yakın adet sancısı gibi ufak ufak ağrılar girebilir çok korkma öle olunca sitrese sokma kendini :))
benim ilk üç ay kasıklarıma iğneler batıı durdu sonra da farklı yerlerim ağrımaya başlamıştı hamilelik dönemince tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyordu...bişey olmaz canım sen korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?