- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.861
oyyyyyyy süperr bi haberr inş.. doğum heyacanınıda yaşıcazz rabbiin izni ileee
heheheh büyümüşşşş nohuttt kadar dı:))))))))
sabah kahvaltısı yaptın zaten sormuyorum bileee bakkkk
:)))))) hehe amin inş. canım saolasın güzel dileklerin için.
hımss banamı sormuyorusn kahvaltıyı ay anlamadım kafam bşaka çalışıyor bugünDDD
ama yaptımm ben kahvaltımı :)))
afferinnn mihroşaaaaaaaaaaa
afiyett olsun kan olsun vitamin olsunnn
kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff
kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff
hahayyyyyyy başım ağrıyodu ama gülmekten çatladım yawwwwww...bayıldım bu ses tonuna=)))Günaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr.
:))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli)
hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))
ilginççç bi kahvaltı yiyebiliyorsan ne ala=)bu sabah bir değişiklik yapayım dedim. gelirken dardanel in sandviçlerinden aldım. sabah sabah ton balıklı sandviç yenir mi demeyin ben böyle abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yemeyi severim:)
amaaaa hemen paniklemeyelim hanımlar sandviçim light ve sadece 170 kaloriiiiiii yanında da şekersiz çayımı aldım şimdi geçmiş yapıyorum:)
oyyyyyy zuzum benimmmmmm bende yerim o miniş kalbiii canım benimm pıtpıttttt:)))) hehe
bugün bebişin kalp atışlarını duydukk hazalcımmmm minicik kalbii atıyordu :) yerim ben o kalbii
ayy ben hiç sevmem potikallı kerevizzzzz bröğğğğğğğğğğğkerevizeee bayılıyorummmmmmmmmm :)) heleki portakallı kerevize
günaydın fadikkkgünaydın kızlar napıyosunuzzz
neyaptı kız o saate kadar:))))) tatlı cadıı aman yarabbbimm:) 5 mi DDD
ayy 3,5 a kadar iyiydi sesler falan çıkardı sorun yoktu sonra ben dayanamadım babişe dedim azcık sen bak kaldır beni tekrar 4,5 da kalktım ortalığı yıkıyo deli gibi ağlıyor anlamadık niye gazı vardı sanırım pofffff tanrım ne zaman bitcek gaz sorunumuz..bi de gaz yapacak şeyler de yemiyorum ne yapacağımı şaşirdım yaaaaaaoyyyy kıyamammm bennn cadıı değill melek o melek:
uykusu yoktuu belkii miniğinnn olsunnn ne olcekmişşkinee
hahayyyyyyy başım ağrıyodu ama gülmekten çatladım yawwwwww...bayıldım bu ses tonuna=)))
ilginççç bi kahvaltı yiyebiliyorsan ne ala=)
oyyyyyy zuzum benimmmmmm bende yerim o miniş kalbiii canım benimm pıtpıttttt
ayy ben hiç sevmem potikallı kerevizzzzz bröğğğğğğğğğğğ
günaydın fadikkk
ayy 3,5 a kadar iyiydi sesler falan çıkardı sorun yoktu sonra ben dayanamadım babişe dedim azcık sen bak kaldır beni tekrar 4,5 da kalktım ortalığı yıkıyo deli gibi ağlıyor anlamadık niye gazı vardı sanırım pofffff tanrım ne zaman bitcek gaz sorunumuz..bi de gaz yapacak şeyler de yemiyorum ne yapacağımı şaşirdım yaaaaaa
10.01.2012 Salı sayım
aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
Hurmalı portakallı kereviz salatası
Malzemeler:
* 4 adet orta boy kereviz
* 10-15 adet hurma
* 2-3 adet portakal
* 80 ml zeytinyağı
* Tuz-karabiber
YAPILIŞI
* Kerevizleri halka halka, ince ince dilimleyin. Daha sonra kibrit kalınlığında “julienne” doğrayın. 2 adet portakalı sıkın ve kerevizlerin üzerine dökün. Bu hem portakal tadının kerevizlere işlemesine hem de kerevizlerin kararmamasına yardımcı olacaktır.
* Hurmalarınızı uzunlamasına ortadan ikiye bölün ve çekirdeğini çıkarttıktan sonra aynı kerevizleri doğradığınız gibi doğrayın. Kereviz-portakal suyu karışımına hurmaları, tuz-karabiber ve zeytinyağı ekleyerek iyice karıştırın ve servis edin. Eğer portakal tadını daha baskın hissetmek istiyorsanız portakal suyu miktarını artırabilirsiniz.
bende yirimmmmyerim ben onu ya...
iyiyiz cnm senden naber?hoşgeldinnnnnnnnngünaydın kızlar napıyosunuzzz
oyy kıyamam sanada onada yorulup uyusa sende uyurdun birazkızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff
ASLI gece 00.00 dan sonraki paylaşımları hangi gune yazıyoruz.Banucan 02.00'den sonra 6 adet paylaşım yapmış kabul edeyim mi nasıl olacak??
10.01.2012 Salı sayım
aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
yaa yapmaz mı yaaa hemde nasıl sıkıntı yapar pıtıtcığımaaaaoyyy canım yaaaa onun ıcınde sıkıntıı wallaa bebişin gazıııı sıkıntı yapıyoo tabııı
yok kız o uyunca bende uyudum 12 de kalktım valla=((((oyy kıyamam sanada onada yorulup uyusa sende uyurdun biraz
muffini yaptın mı nasıl oldu?
kızlar bgn akvaryum aldım içine bir sürü balık aldım izleyip duruyorum onları cok datlular:)
sabah
1 kase nesfit meyveli, sütle
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
akşam
emoştan kıskandım kocişin kuru fasulyesi vardı bende kendime 1 yumurtayla pırasa yaptım
ara
1,5 dilim mozaik pasta
sporum
50 sağ 50 sol yan bacak hareketi
30 sağ 30 sol düz bacak hareketi
20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
100 bel hareketi
50 sağ 50 sol bel hareketi
30 kalça hareketiii
çok güzel begendim canımmmsabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
öğle
1 kepçe çorba
2 kşık patatesli tavuk
salata
akşam
ince bir dilim paste
3 çiğköfte
marul
ay ilahi çok hoşsunhehe bir geyik geldi aklımaaaDD
otlar zayıflatsaydııı ineklerrrr tığ gibi olurdu hahahahahaDDD
babam şeker hastası annem hergün salata yapıyor ama 10 kişilikDD bunu babama söyleyinceeee adamın gülmekten göbeği çatladıydı
yawruş bu karda kıştadaa ne yürüyüşler yapılır ne yürüyüşler yapılırDDDDDD
kızlar evin önünce bir yokuş var ama çok dik değil araba sesi duyunca pencereye koşuyorum çıkıyorlar çıkıyorlar geri kayıyorlarDDD seyretmesi çok zevkli DDD inatla deniyorlar ama başaramıyorlar
ben çıktım ama heheh kocam pencereden bakmış o virajaaa nasıl girişti öyle diye yukarıdaa merdaneyle beni bekliyordu
bu sabah bir değişiklik yapayım dedim. gelirken dardanel in sandviçlerinden aldım. sabah sabah ton balıklı sandviç yenir mi demeyin ben böyle abuk subuk saatlerde abuk subuk şeyler yemeyi severim:)
amaaaa hemen paniklemeyelim hanımlar sandviçim light ve sadece 170 kaloriiiiiii yanında da şekersiz çayımı aldım şimdi geçmiş yapıyorum:)
:)))) hehe
bugün bebişin kalp atışlarını duydukk hazalcımmmm minicik kalbii atıyordu :) yerim ben o kalbii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?