Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hurmalı portakallı kereviz salatası

Malzemeler:
* 4 adet orta boy kereviz
* 10-15 adet hurma
* 2-3 adet portakal
* 80 ml zeytinyağı
* Tuz-karabiber

YAPILIŞI

* Kerevizleri halka halka, ince ince dilimleyin. Daha sonra kibrit kalınlığında “julienne” doğrayın. 2 adet portakalı sıkın ve kerevizlerin üzerine dökün. Bu hem portakal tadının kerevizlere işlemesine hem de kerevizlerin kararmamasına yardımcı olacaktır.
* Hurmalarınızı uzunlamasına ortadan ikiye bölün ve çekirdeğini çıkarttıktan sonra aynı kerevizleri doğradığınız gibi doğrayın. Kereviz-portakal suyu karışımına hurmaları, tuz-karabiber ve zeytinyağı ekleyerek iyice karıştırın ve servis edin. Eğer portakal tadını daha baskın hissetmek istiyorsanız portakal suyu miktarını artırabilirsiniz.

hımsss bence çiğköfteye kadar güzelmiş ama çiğköfte bozmuş olayı canımm
birşey soracağım acı sosla sütü nasıl bir aradatüketebildin nasıl bir tat olabilirki hayale demedim

hahahaha o nasıl bir deyimdir öyle:))))))))
ay Allahım kız güldürdün beniiii bizde seni aynı şiddetle öpüyoruz
öğle yemğineçok özendim yaa afiyet olsunnnnnnnnnn

ton balıklı sandiviçDDD değişik bir kahvaltı:))) afiyet olsun kalorisi güzelmiş çok diil ohh süper

kerevizeee bayılıyorummmmmmmmmm :)) heleki portakallı kerevize

hehheheheh bu nasıll birr günaydın msj yahuuu hehehehehehehheheh

gnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmm işe konsantre olmaya çalışıyorumDDD
sen napıyorsun

günaydın pamuk şekerimmmm
bebişş için gittin mi doktora gitdiysen nasıll duydunmuu anlatt anlattt merak ediyorumm gelimm dedim sabah burda olucağını dusunerekk vee yanılmamısım

günaydın pamuk şekerimmmm
bebişş için gittin mi doktora gitdiysen nasıll duydunmuu anlatt anlattt merak ediyorumm gelimm dedim sabah burda olucağını dusunerekk vee yanılmamısım

yerim seni bıdık:))) gittik bebişiçin dr muzaaa beibşimbüyümüş ablasıııı 2.7 cm olmuşş
kalp atışlarımızıdaa duyduk güm güm güm:)))))) kesemiz güzel suyumuz güzel dedi drr
birsürü kan verdim tahliller yapılacakkkk:)))
heycanlı güzel bir günnn:))))

oyyyyyyy süperr bi haberr inş.. doğum heyacanınıda yaşıcazz rabbiin izni ileee
heheheh büyümüşşşş nohuttt kadar dı:))))))))
sabah kahvaltısı yaptın zaten sormuyorum bileee bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…