Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglık canım ben tam olarak gece 24 olarak alıp öyle saymıştım tam tarih olarak yani...

kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....

ay benimde vardı ünv.de yurtta kalırken sırayla öldü hepsi bakmayı beceremedim tek tek öldüler onlaröldükçe ben ağladım pehhh...birinin adı da pörtlektiiii canımmm

valla süpersin seni bu haftanın en saglıklı diyet yapanı olarak ilan ediyorum ya..sporlarda süper
kız ne sağlıklısı pastaları götürdüm vallaaaaaaaaaa.bi spor yapmaya çalişiyorum işte o kadar=((
çok mu almışsın ki emoşummmm

fanusta pek yasamazmıs balık akvaryum aldım içine bir sürü cabası cıktı inanın ısıtıcı motor filtre 3lü priz sırf akvaryum için doldu... 3 tane de ilacı var.kendimden iyi bakıorm onlara valla

yok cnm ya daha 1 sınıfım var. sonra da nete gircem off off haftaya da analizler bitcek yeter artıkkkkkkk
sen neler yapıosun
ayy canım kolay gelsin valla.bende yemek hazırlıyorum babişimiz gelir birazdannnn..ütü yaptım öyle yani pehh ev hanımı modu yaniii tanrım vakit geçsin hemen de çalişmaya başlıyımmm kurtulkayımmmmm

:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırımDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamam gönder bana ben bakayım

:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırımDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamam gönder bana ben bakayım

ben hiç yemedim kereviz tadı nasıl bişey
nasılsın canım

ay ilahi çok hoşsun

aman canım dikkat et karda kışta degil arabayla yürüyerek bile dolaşma

ay halimi görsenizzz tam gülmelikkkkkk kocaman bir kar botu giyiyorummmmm işe gelirken yanımda birtane çizme işte değiştirip çizme giyiyorum çıkarken kar botu
bugün 2 defa değişip durdum
akşam iş çıkışıda değişecek ay rezillik

olmazz öyle şeyyyy kilo aldın bir haftaa diyee seni bırakırmıyızzzz hıhhhhh olmazzzzzz sensizzz olmazzzz olamaz imkansız:)

selam kızlar nasılsınız
merhabaa canım hoş geldinnnnnnnnnnn ben çokiyiyim şükür sen nasılsın fıstık

selam millet denetim bitti mülakatlar bitti ama ben de bittim. kafam kazan gibi oldu. siz ne yapmaktasınız
geçmiş olsun:)))) canım bir kahveyi haketttin sanırım:)))
oya, ayşe, ,lknur ses verin görüyorum sizi aşağıdasınız
bende senigördüm ebee :))))
ben hiç yemedim kereviz tadı nasıl bişey
nasılsın canım

hımsss nasıl birşeyyyy turbun soyulmuş hali var ya beyazı ona benziyorrr tad olaraktaa patatesimsi birtadı varrrrrrr
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…