- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.881
ellerine saglık canım ben tam olarak gece 24 olarak alıp öyle saymıştım tam tarih olarak yani...ASLI gece 00.00 dan sonraki paylaşımları hangi gune yazıyoruz.Banucan 02.00'den sonra 6 adet paylaşım yapmış kabul edeyim mi nasıl olacak??
10.01.2012 Salı sayım
aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ay benimde vardı ünv.de yurtta kalırken sırayla öldü hepsi bakmayı beceremedim tek tek öldüler onlaröldükçe ben ağladım pehhh...birinin adı da pörtlektiiii canımmmbizimde fanus içinde vardı 1 tane yazık döne döne sıkıldı herhalde sonra göbegi yukarda yüzmeye başladı baya 1 ay falan öyle yüzdü sonra öldü rahmetlik...ben çok üzülüyodum ama dön dön aynı yerde
kız ne sağlıklısı pastaları götürdüm vallaaaaaaaaaa.bi spor yapmaya çalişiyorum işte o kadar=((valla süpersin seni bu haftanın en saglıklı diyet yapanı olarak ilan ediyorum ya..sporlarda süper
çok mu almışsın ki emoşummmmkızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....
hımsss bence çiğköfteye kadar güzelmiş ama çiğköfte bozmuş olayı canımm
birşey soracağım acı sosla sütü nasıl bir aradatüketebildinnasıl bir tat olabilirki hayale demedim
iyidir ilkincim sen nasılsın bitirdin mi notlarıselam kızlar nasılsınız?
iyidir ilkincim sen nasılsın bitirdin mi notları
bizimde fanus içinde vardı 1 tane yazık döne döne sıkıldı herhalde sonra göbegi yukarda yüzmeye başladı baya 1 ay falan öyle yüzdü sonra öldü rahmetlik...ben çok üzülüyodum ama dön dön aynı yerde
ayy canım kolay gelsin valla.bende yemek hazırlıyorum babişimiz gelir birazdannnn..ütü yaptım öyle yani pehh ev hanımı modu yaniii tanrım vakit geçsin hemen de çalişmaya başlıyımmm kurtulkayımmmmmyok cnm ya daha 1 sınıfım var. sonra da nete gircem off off haftaya da analizler bitcek yeter artıkkkkkkk
sen neler yapıosun
selam millet denetim bitti mülakatlar bitti ama ben de bittim. kafam kazan gibi oldu. siz ne yapmaktasınız
:)))))))) bende yerim:)oyyyyyy zuzum benimmmmmm bende yerim o miniş kalbiii canım benimm pıtpıttttt
ayy ben hiç sevmem potikallı kerevizzzzz bröğğğğğğğğğğğ
ayy 3,5 a kadar iyiydi sesler falan çıkardı sorun yoktu sonra ben dayanamadım babişe dedim azcık sen bak kaldır beni tekrar 4,5 da kalktım ortalığı yıkıyo deli gibi ağlıyor anlamadık niye gazı vardı sanırım pofffff tanrım ne zaman bitcek gaz sorunumuz..bi de gaz yapacak şeyler de yemiyorum ne yapacağımı şaşirdım yaaaaaa
:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırımDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamamgönder bana ben bakayım
ay ilahi çok hoşsun
aman canım dikkat et karda kışta degil arabayla yürüyerek bile dolaşma
oy canım yaaaa...küçücük kalbi allaha emanet olun ikinizde
kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....
merhabaa canım hoş geldinnnnnnnnnnn ben çokiyiyim şükür sen nasılsın fıstıkselam kızlar nasılsınız
geçmiş olsun:)))) canım bir kahveyi haketttin sanırım:)))selam millet denetim bitti mülakatlar bitti ama ben de bittim. kafam kazan gibi oldu. siz ne yapmaktasınız
bende senigördüm ebee :))))oya, ayşe, ,lknur ses verin görüyorum sizi aşağıdasınız
ben hiç yemedim kereviz tadı nasıl bişey
nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?