- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.981
hadi bakalımm allah kavuştursunn canımmcanım bence sen yürüyüş yap sadeceee.çünkü bebk şimdi tutunmaya çalışıyor ağır şeyler yapmaman lazımmmm..en güzeli yürüyüş bol bol yürüüü... güzellll pasteeeee nasıldı neli yaptınızzzz şekerimmmm...ayy ben bu doğum günümü 6 yıl sonra ilk defa ailemle kutlicam yaşasın hep ben ist.dayım o sıra ilk defa bu sefer olicikkkk kikikikiibüyük ihtimal perşembe gelecekler yani haftaya=)))
bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallllohh yarasınn bebişeeeee inşallahhhhhben napimm canım bitkin bi haldeyimm yatagın içine girdimmmmm sıcacıkk öyle yani:))))))) bebişşş nasıllll oyyyyy teyzesınınnnn nohutt kadar olannn bebişiii
paylaşımlarınızı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum
7 paylaşımda biraz çok geldi doğrusu
tabi siz birbirinizle muhabbet falan geçiyordur 7 yi ama ben daha kim neci anlamakla meşgulüm
kızmıyorum tabiki olmazzsa olmaz
hatta olmasında sizleride zor durumda bırakmak istemiyorum
bende başka bir takıma bakarım belki
sırf 7 mesaj dolacak die uzun uzun yazmak varken kısa kısa yazmak biraz zor oluyor...
problem değil yani ii geceler ...
bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallll
aynnen walla senin 65 mesaj yazdığını duysabanucummmmm küsmee bizeee bizimm amacımızzz daha çok paylaşım yapıp birbirimizi tanımakkk burada kısa sürede güzel arkadaşlık kurdukkk birbirimizden haber almazsak özlüyoruzzz güzel paylaşımlarımızzz oluyorrrrrrr sneinde armaıza katılmanı isterizz paylaşımlaırn zorunlu olmasından ziyadee isteyerek olmasını arzu ederizzzz canımm, bazen sırf 7 mesaj yazmak için girdiğimizde oluyorrr ama o mecbur kaldığımızdaa gün içinde girmeiynceee hemen girip hızlıca yazıyoruzzzzz onun dışında farkettiysen sohbet havasındaaa paylaşımlarımız inş. sende öyle olurusn
akşam ekmek yemeyelimmbu günki menüm sabah 1 kase yoğurt çorbası öğle 2 dl kep ekmek acı sosla yağsız 1 bardak süt 3 4 tane büskivi akşam 3 4 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye turşu 1 dl ekmek saat 10 gibi 4 5 tane çiğ köfte
neiyy dikkat et üstümüze sıçramasınGünaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr. :))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli) hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))
aynnen walla senin 65 mesaj yazdığını duysa
hmm benim aklıma başka bakliyat gelmedi ama burgu makarna olsuntarifler öylee salihacım:))))) şuanda fasulyee tanesi kadarmışDDD hehehe öyle yazıyorrrr kiki netten araştırıncaa DD il zamanlar mercimekti DDD sonra nohutluğa terfi ettik şimdi fasulyedeyiz arkasından ne gelecke bende merak ediyorum:)))
he aynennnnnnnnnn canımmmmsıcak evin kıymetini bil canım
bu kim öptü biziben kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi...
bende böyle karışımları sadece bi kez yparımbende bir kere içtim ama düzene oturtamadım. maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği de varmış. ama şunu anlamadım suyu kaynattım ben maydanozu içine attım 5 dk beklettim içtim o suyun renginin maydanoz gibi yeşil olmasını bekledim ama olmadı acaba suda kaynatmalı mıydım maydanozu ne dersin
tsk cınımmm okuyos bakalımcanım ben kaçıyorummmmmm ii gecelerrrr cici bak kendineeee senin geçmişin bitmezzz eeee ara verinceDDd öptüm seni
klasik müzik dinlet ben bile uyurum wallakızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff
:ddddddddddddd:ddddd:d:d:dsalihacımm 65 olsa iyi 100 rekorum var:dddddd
herşey sizin bildiğiniz gibi aynı devam ediyor.. 2 haftadır hakan konuşmuyor benimle.. bende annemgile dedimki bundan sonra iş size kaldı ne yaparsanız yapın bu sorunu halledin.. işte böyle.. ama temizlik yaptığım yalan değil
afiyet olsun canım ama bak valla dikkat et hamur işlerine ben öyle çok kilo aldım zatennnnona göreee yee ama az ye hamur işiniiiikızlarrrrrrrr merhabaaaa kulaklarım çınladı snakii bugün birazz kaçırıdm ama yinede yazacağım sanırım cumayada mezun olacağım(((
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
yarım dilim ekmek
1 tk bal
öğlen
1 porsiyon mantı
ara
3 ceviz
1 iftarlık hurma
akşam
1 kase çorba
4 tane lahan dolması
3-4 yk sütlaç
ara
1 dilim kek
1 incir tatlısı
kız valla çok çabuk geçiyor o koca göbekli halim sanki rüya gibi koçişte diyo sanki hiç hamile olmadın diyeee....ama çok keyifli hamilelik ben hiç temizlik falan yapmamiştim koçiş yapmişti hepp kiki..canım emziriyorum ya ondan heralde spor yapmasanda kalori harcıyosun bi de bebekle sürekli bişeyler yapıyosun holuyosun zıplıyosun pışpışlıyosun altını değiştir bilmem ne spor oluyo aslındaaaa...ay inş. annesi uykucu babası uykucuuuu bebiş cingibi olmazzz dimi uyusunn büyüsünDDDD
çokkkkkkkkkkkkkkkk özendim Allah bebişinizi size bağışlasınnnnnnn
:))))) 7,5 ay hemencik geçsin istiyorum:))))),
senin bıdığındaaa sabahaki haline çokk özendim:)))))) ay ayy fıstıkkkkkk
amanınnnnnn doydunmu aslımmmm afiyet olsun çokk güzle menüün kendimikinden utanıyorumm(( ama şimdiide 2 canlsıın muhabbettiyle tıkıyorlarrr önüme yaaaaa ben buraya bir dönecğeim pir döneceğim DDD
:)) afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz ayşeyle sana çok özeniyoruzzzzD hem güzel yiyorsun hemdeee zzayıflıyorsun
yani şöyle babiş yatınca çocuk tümden bana kalıyor o yüzden heheheh.yoksa birlikte bakıyoruz akşamlarıı bi o oynuyo bi ben idare ediyoruz ama gece benim nöbetim hihihikuzcumm nasıl birnöbettir bu ben anlamadım
iş bölüşümümü yaptınız eşinleee:)
sağol canımmmmmmmmhadi bakalımm allah kavuştursunn canımm
mülakat mı nerde yapıyon hangişirket
bu kim öptü bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?