Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi bakalımm allah kavuştursunn canımm

ohh yarasınn bebişeeeee inşallahhhhh ben napimm canım bitkin bi haldeyimm yatagın içine girdimmmmm sıcacıkk öyle yani:))))))) bebişşş nasıllll oyyyyy teyzesınınnnn nohutt kadar olannn bebişiii
bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallll

banucummmmm küsmee bizeee bizimm amacımızzz daha çok paylaşım yapıp birbirimizi tanımakkk burada kısa sürede güzel arkadaşlık kurdukkk birbirimizden haber almazsak özlüyoruzzz güzel paylaşımlarımızzz oluyorrrrrrr sneinde armaıza katılmanı isterizz paylaşımlaırn zorunlu olmasından ziyadee isteyerek olmasını arzu ederizzzz canımm,
bazen sırf 7 mesaj yazmak için girdiğimizde oluyorrr ama o mecbur kaldığımızdaa gün içinde girmeiynceee hemen girip hızlıca yazıyoruzzzzz onun dışında farkettiysen sohbet havasındaaa paylaşımlarımız inş. sende öyle olurusn

bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallll

tarifler öylee salihacım:)))))
şuanda fasulyee tanesi kadarmışDDD hehehe öyle yazıyorrrr kiki netten araştırıncaaDD
il zamanlar mercimektiDDD sonra nohutluğa terfi ettik şimdi fasulyedeyiz arkasından ne gelecke bende merak ediyorum:)))

aynnen walla senin 65 mesaj yazdığını duysa

neiyy dikkat et üstümüze sıçramasın

hmm benim aklıma başka bakliyat gelmedi ama burgu makarna olsun hadi git ya bebişin uykusu gelmiştir

canım ben kaçıyorummmmmm ii gecelerrrr cici bak kendineeee
senin geçmişin bitmezzz eeee ara verinceDDd
öptüm seni

bende böyle karışımları sadece bi kez yparım

hayda düzelmiş gibiydiniz sanki canım ya niye konusmuyor yinee???

afiyet olsun canım ama bak valla dikkat et hamur işlerine ben öyle çok kilo aldım zatennnnona göreee yee ama az ye hamur işiniiii

kız valla çok çabuk geçiyor o koca göbekli halim sanki rüya gibi koçişte diyo sanki hiç hamile olmadın diyeee....ama çok keyifli hamilelik ben hiç temizlik falan yapmamiştim koçiş yapmişti hepp kiki..canım emziriyorum ya ondan heralde spor yapmasanda kalori harcıyosun bi de bebekle sürekli bişeyler yapıyosun holuyosun zıplıyosun pışpışlıyosun altını değiştir bilmem ne spor oluyo aslındaaaa...

kuzcumm nasıl birnöbettir bu ben anlamadım
iş bölüşümümü yaptınız eşinleee:)
yani şöyle babiş yatınca çocuk tümden bana kalıyor o yüzden heheheh.yoksa birlikte bakıyoruz akşamlarıı bi o oynuyo bi ben idare ediyoruz ama gece benim nöbetim hihihi

hadi bakalımm allah kavuştursunn canımm
sağol canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…