- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.941
selam kızlar uyumuşum ya
şimdide notları giriyorum
kolay gelsin cnm son gün ne zaman sizde yabizde kmse bşy demedi hafta sonu girsem olur mu ki acaba
canım bence haftasonuna bırakma çünkü herkes yüklenecek belki açamayabilirsin e okulu şimdiden yap bitir
yok anam sen şimdinin keyfini çıkar nasılsa 7,5 ay sonra sende bizim gibi olacaksın hehehehheeh:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırımDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamamgönder bana ben bakayım
çok amaaaaaa çok güzelllllllMenüm:
sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay
ara bir orta boy havuç
öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası
ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi
akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt
sağol canımm..olsun be güzel olmuştur eminimmmcanım şimdiden mutlu yıllar
pasta düzdü canım pek muhteşem bişi değildi kekini yaptık krem şanti ve muz koyduk o kadar bu kadar beceriyoruz
canım babana salatanın hepsini koymayın tabak tabak verin sanki o zmaan daha çok yemiş gibi yer az yer
allah seni
yok ya hasta değil allaha şükür gazımız varrrr bitmek bilmeyen gazzzzzzcadıya bak uykusuz bırakmış seni hasta filan değildir inş
canım 12 den sonra yeni güne yazılır
banınun paylaşımlarından ben memnun değilim açıkçası olumlu bakmıyorum takıma girme konusunda
ellerine sağlık
ayy sorma özge yaa mahvediyor biziiiii...3,5 a kadar iyiydi gülüyodu kendi kendine konuşuyodu sonra delirdi manyak gibi ağladıııııı pofffff bitmicek bizim gaz sorunumuzzz ne güzel uykuyu biraz düzene sokmuştuk iki bucuk üç gibi yatıyodu şimdi 5 olduuu bu bi kaç güne sabaha döner tanrımmmmmmmm çok korkunçç bugun allah bilir 6 da falan uyurrr....akşamlardan nefret eder oldum vallaaa.içimde hep korku ayy kaçta uyucak diye pehhhhhhh....benimkide sabah uyanınca çok şirin oluyo bi de gece bir bucuk gibi acayip çenesi düşüyo bayılıyorummmaboooooooooooooo kız o saate kadar ne yapıyo kii........ay kızıklmıyor da bu bıdıklara bazen benimki de uyanıyor gece kendi kendine bişiler söleyip o minicik sesiyle bi şakıyo bi gülüyor kalkarken sinirlenerek kalkıyorum niye kalktı ki bu diye ama beni görünce bi gülüşü var ki sabaha kadar oturabilirim yani o gülüşün üsütüne...ooyyy bak uyuyo içerde bebeğimi özledim :))))
haklısn cnm ama sınava gelmeyen öğrencileri sınav yapcam mecburen hepsini bir giriim diorm
bence canım diğerlerini gir girmeyenleride sonra girersin bak bu snein yararına bazen öyle bir takılıyo ki hiç açamıyorsun sonra strese girme
valla sabah bi çıkıyım tartıya dedim 102 çıktı eh bilmiyom ama sürekli uyumaktan bomba gibi oldum bir iki gün dikkat etsem ve egzersiz ödemlerde gidecek biliyorum ama daha tam iyileşemdim çok halsizim ..
eşimden fırsat bulupta oturabildim sonun da pcnin başına okeye bi kaptırdı kendini beni sinir ediyor :))
nasılsınız kızlar neler yaptınız bakiim bi geçmiş yapem bakem :)
çok güzel aslııııı=))sabah yemedim
öğle
1 dilim börek
1 bardak çay
akşam
3 kaşık patates kavurması
salata
ara
elma 2 bardak çay
merhaba kızlar 2 gündür giremiyom k.bakmayınn hemen geçmiş yapayım neler kaynamış acepp
sabahki yoğurt çorbası bi kaşık mı bi tenceremi.. akşam biraz daha yeseydin keşke.. cumaya kilo almamız lazım çünkü..[COLOR="#0000FF"]banucan çarş menü sabah yoğurt çorbası öğle 2 dl kep ekmekle kaşarlı tost ikindi 4 5 kaşık bulgur pilav akşam 4 5 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye 5 6 parça ciğer sote 1 dl ekmek gece 1 avuç çekirdek meyve[/COLOR]
afiyet olsun canımm biraz fazla portakal yeseydin c vitamini içinkahvaltı: 1 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir 2 adet yeşil zeytin ögle: kepek ekmegi arasına peynirle yapılmış 2 tost ara: 1 portakal akşam: 1tabak mantı 2 y.k. et sote ara: 1 portakal
biraz işlerim var temizlik falan yapıyorummkız nerdesin sen ya gündüzleri de yoksunn
sabahki yoğurt çorbası bi kaşık mı bi tenceremi.. akşam biraz daha yeseydin keşke.. cumaya kilo almamız lazım çünkü..
walla imreniyom senin kahvaltılarına tbbrklrsabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1kk peynir omlet 1 tk reçel öğle 3 kaşik yoğurla 1 yk yulaf ezmesi 6-7 tane kuru biber kavurması akşam yemek yiyesim gelmedi 2 dilim ekmekle kaşarlı tost ara 1 dilim mozaik pasta bugun spor yapamadım kaslarım acoyo yaaa yarın yapicimmm
biraz işlerim var temizlik falan yapıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?