- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.001
günaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)
sıkma canını düzelir inşallah canım allah sabır versin
canım inşallah sizler olmasnız ben çoktan bıraktıydım zaten...
arkadaşlar arıyola hastaneden geçmiş olsuna nazar degdi diyolarr
yok anam sen şimdinin keyfini çıkar nasılsa 7,5 ay sonra sende bizim gibi olacaksın hehehehheeh
çok amaaaaaa çok güzelllllll
sağol canımm..olsun be güzel olmuştur eminimmm
yok ya hasta değil allaha şükür gazımız varrrr bitmek bilmeyen gazzzzzz
ayy sorma özge yaa mahvediyor biziiiii...3,5 a kadar iyiydi gülüyodu kendi kendine konuşuyodu sonra delirdi manyak gibi ağladıııııı pofffff bitmicek bizim gaz sorunumuzzz ne güzel uykuyu biraz düzene sokmuştuk iki bucuk üç gibi yatıyodu şimdi 5 olduuu bu bi kaç güne sabaha döner tanrımmmmmmmm çok korkunçç bugun allah bilir 6 da falan uyurrr....akşamlardan nefret eder oldum vallaaa.içimde hep korku ayy kaçta uyucak diye pehhhhhhh....benimkide sabah uyanınca çok şirin oluyo bi de gece bir bucuk gibi acayip çenesi düşüyo bayılıyorummm
canım ben de etmezdim çünkü olsun diye o kadar uğraştıktan sonra cinsiyeti farketmez diyosun da ondan :)) o lükse giremiyorsun :)))))ayyyy çok hoşşsun yaaaa :)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. canım çokk teşekkür ederimmmmm
ay kendimi şey gibi hissediyorum görmemişim oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmışDDD benimkide o hesap herrşeyi yazar oldum DDD
oh afiyet olsun canımmm sankim emoşa göre fazla bir emnüü senin diğer menüleirnin ynaında bunnlar birazz fazla geldi amaa rahatsızsınnn toparlanman için yemen lazım bu araDDD
bu arada benim öğlenm menüm senin akşam menün:)))
:)))) ay evet duyduk özge ablasıı çok güzeldiii dr hiç kapatmasın istedim ultrasonuDDDDDd heheh amma abarttım ama aynen böyle hissettim DD
ben merak etmiyorum yawsssDDDD niye acabaa bu konudada bir acayiplik var bende
günaydım canım nasılsın..valla yarın kilo bildirimi değil mi ben hiç tartılmadım daha çok merak ediyorum kilomu ama vermemişim bu hafta çok dengesizdi bu haftam...
paylaşımlarınızı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum
7 paylaşımda biraz çok geldi doğrusu
tabi siz birbirinizle muhabbet falan geçiyordur 7 yi ama ben daha kim neci anlamakla meşgulüm
kızmıyorum tabiki olmazzsa olmaz
hatta olmasında sizleride zor durumda bırakmak istemiyorum
bende başka bir takıma bakarım belki
sırf 7 mesaj dolacak die uzun uzun yazmak varken kısa kısa yazmak biraz zor oluyor...
problem değil yani ii geceler ...
benim durumum ne bilmiyorum. diyeti bozmadım fekat karnımda bir büyüme var. midemde hatta sanırım anlayamadım ikisi de birbirne karışık bende malkum:d
regl olmadım hala dün akşam biraz bi renklenme belirtisi oldu gibi geldi fakat sabah bişey yoktu. anlam veremedim. yarın sabah tartıda ne olcak bilmiyorum bu sabah da asabım bozulmasın diye çıkmadım kantara
canım çok gecikmedi mi adetin bir doktora git istersen...karnının şişliği ondandır hastalansan iner ama seninkide inatla gelmiyor...bakalım ne olacak bende cumaya bıraktım tartı işini :))
gunaydın sayımı yapıp geliyorumm
canım birbirimizi tanımak için paylaşım olması lazım paylaşım olmadan bi gün gireyim bi gün girmeyim olmaz zaten en başta kaptanımız söledi darılmaca alınmaca yok diye kuralları yazdı sana sonuçta...yanii illa kısa yazacaksın diye bişeyde yok uzun uzn da yazabilirdin ama paylaşım olması lazım...
ben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
gözün aydın canım...adet düzensizleşince kötü oluyor yaa benim bütün düzenim bozuluyor vallah...sende troid sorunu vardı dimi ben onu unutmuşum...
günaydın güzeller
selam kızlar uyumuşum ya
şimdide notları giriyorum
kolay gelsin güzeller ..kolay gelsin cnm son gün ne zaman sizde yabizde kmse bşy demedi hafta sonu girsem olur mu ki acaba
süperrrr.ama sabah süt iç aslıııısabah yemedim
öğle
1 dilim börek
1 bardak çay
akşam
3 kaşık patates kavurması
salata
ara
elma 2 bardak çay
ay canım yiyesi gelmemiş allahtan ne kız bu böylesabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
1kk peynir
omlet
1 tk reçel
öğle
3 kaşik yoğurla 1 yk yulaf ezmesi
6-7 tane kuru biber kavurması
akşam
yemek yiyesim gelmedi 2 dilim ekmekle kaşarlı tost
ara
1 dilim mozaik pasta
bugun spor yapamadım kaslarım acoyo yaaa yarın yapicimmm
ilahiiii ben başardım sanırım bu haftasabahki yoğurt çorbası bi kaşık mı bi tenceremi.. akşam biraz daha yeseydin keşke.. cumaya kilo almamız lazım çünkü..
afiyet olsun canımm biraz fazla portakal yeseydin c vitamini için
kızlarrrrrrrr merhabaaaa kulaklarım çınladı snakii bugün birazz kaçırıdm ama yinede yazacağım sanırım cumayada mezun olacağım(((
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
yarım dilim ekmek
1 tk bal
öğlen
1 porsiyon mantı
ara
3 ceviz
1 iftarlık hurma
akşam
1 kase çorba
4 tane lahan dolması
3-4 yk sütlaç
ara
1 dilim kek
1 incir tatlısı
yok kız gittigim falan incecik olana kadar gitmiycem ama hastalıktan kilo aldımya kendimi affettirmeye çalışıyom aslı kızmasın diye:26:bi ara verdin farzet yine devam etcez şekerimm ama gitme yaaaaaaaaaa
ayyyy çok hoşşsun yaaaa :)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. canım çokk teşekkür ederimmmmm
ay kendimi şey gibi hissediyorum görmemişim oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmışDDD benimkide o hesap herrşeyi yazar oldum DDD
oh afiyet olsun canımmm sankim emoşa göre fazla bir emnüü senin diğer menüleirnin ynaında bunnlar birazz fazla geldi amaa rahatsızsınnn toparlanman için yemen lazım bu araDDD
bu arada benim öğlenm menüm senin akşam menün:)))
:)))) ay evet duyduk özge ablasıı çok güzeldiii dr hiç kapatmasın istedim ultrasonuDDDDDd heheh amma abarttım ama aynen böyle hissettim DD
ben merak etmiyorum yawsssDDDD niye acabaa bu konudada bir acayiplik var bende
bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallll
canım seviyorum ben sizibanucummmmm küsmee bizeee bizimm amacımızzz daha çok paylaşım yapıp birbirimizi tanımakkk burada kısa sürede güzel arkadaşlık kurdukkk birbirimizden haber almazsak özlüyoruzzz güzel paylaşımlarımızzz oluyorrrrrrr sneinde armaıza katılmanı isterizz paylaşımlaırn zorunlu olmasından ziyadee isteyerek olmasını arzu ederizzzz canımm,
bazen sırf 7 mesaj yazmak için girdiğimizde oluyorrr ama o mecbur kaldığımızdaa gün içinde girmeiynceee hemen girip hızlıca yazıyoruzzzzz onun dışında farkettiysen sohbet havasındaaa paylaşımlarımız inş. sende öyle olurusn
salihacımm 65 olsa iyi 100 rekorum varDDDDD
öpmeden bişi olmaz öpsün kıııbu kim öptü bizi
günaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)
tabi tabi bırakmak yok biraz gecikmeli oldu ama toparlanacagım inşallaahcanım salgın da vardı herkes hasta ama sen bi oku üfle yine de kendini
bırakmak yok kendimizi yaza kadar incecik çıtırcık olacaz daha yavrum :)))
kolay gelsin canımmgunaydın sayımı yapıp geliyorumm
ben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?