Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sıkma canını düzelir inşallah canım allah sabır versin

canım inşallah sizler olmasnız ben çoktan bıraktıydım zaten...
arkadaşlar arıyola hastaneden geçmiş olsuna nazar degdi diyolarr

canım salgın da vardı herkes hasta ama sen bi oku üfle yine de kendini
bırakmak yok kendimizi yaza kadar incecik çıtırcık olacaz daha yavrum :)))

canım 5. ayından sonra geçer gaz sorunu ama senin ki bence uykusu geliyor ama uyuyamıyor diye ağlıyor sanırım...benimkinin de gaz sancısı çoktu ben bazen 1 kaşık anason veriyordum valla hazalcığım ıkın ıkın bi hal kalıyodu yavrucağım sonra doktoru zinco verdi o bizi bayaa rahatlatmıştı sen denedin mi...ooooyyy zor valla yaa uyumaması bakalım dişinde nasıl olacak benim ki bizi mahvediyor valla 2 gündür 1 saate bir uyanıyor allahtan emip geri uyuyor ama benim uyku felç yat kalk sersem gibi oluyor insan....

canım ben de etmezdim çünkü olsun diye o kadar uğraştıktan sonra cinsiyeti farketmez diyosun da ondan :)) o lükse giremiyorsun :)))))

günaydım canım nasılsın..valla yarın kilo bildirimi değil mi ben hiç tartılmadım daha çok merak ediyorum kilomu ama vermemişim bu hafta çok dengesizdi bu haftam...

benim durumum ne bilmiyorum. diyeti bozmadım fekat karnımda bir büyüme var. midemde hatta sanırım anlayamadım ikisi de birbirne karışık bende malkum:d
regl olmadım hala dün akşam biraz bi renklenme belirtisi oldu gibi geldi fakat sabah bişey yoktu. anlam veremedim. yarın sabah tartıda ne olcak bilmiyorum bu sabah da asabım bozulmasın diye çıkmadım kantara

canım birbirimizi tanımak için paylaşım olması lazım paylaşım olmadan bi gün gireyim bi gün girmeyim olmaz zaten en başta kaptanımız söledi darılmaca alınmaca yok diye kuralları yazdı sana sonuçta...yanii illa kısa yazacaksın diye bişeyde yok uzun uzn da yazabilirdin ama paylaşım olması lazım...

canım çok gecikmedi mi adetin bir doktora git istersen...karnının şişliği ondandır hastalansan iner ama seninkide inatla gelmiyor...bakalım ne olacak bende cumaya bıraktım tartı işini :))

canım çok gecikmedi mi adetin bir doktora git istersen...karnının şişliği ondandır hastalansan iner ama seninkide inatla gelmiyor...bakalım ne olacak bende cumaya bıraktım tartı işini :))

ben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.

tabiki ben de zaman zaman uzun uzun anlatıyorum herbişeyi malum:)) ama paylaşmadan girmeden insana zor geliyor alışınca da müptelası olunuyor. şekil 1A resim Oyagibi :)))

gözün aydın canım...adet düzensizleşince kötü oluyor yaa benim bütün düzenim bozuluyor vallah...sende troid sorunu vardı dimi ben onu unutmuşum...

gözün aydın canım...adet düzensizleşince kötü oluyor yaa benim bütün düzenim bozuluyor vallah...sende troid sorunu vardı dimi ben onu unutmuşum...

evet ben de iltihaplı troid başlangıcı var ama hastalıkla çarpışan birhormonum var o nedenle hasta saymıyor beni modern tıp. her ne kadar hastalıgın bazı belirtileri ile yaşıyor olsam da ilaç verilecek bir durumum yok. anca böyle çekiyorum

selam kızlar uyumuşum ya
şimdide notları giriyorum

kolay gelsin cnm son gün ne zaman sizde ya bizde kmse bşy demedi hafta sonu girsem olur mu ki acaba
kolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa
sabah yemedim

öğle
1 dilim börek
1 bardak çay

akşam
3 kaşık patates kavurması
salata

ara
elma 2 bardak çay
süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı

ay canım yiyesi gelmemiş allahtan ne kız bu böyle

sabahki yoğurt çorbası bi kaşık mı bi tenceremi.. akşam biraz daha yeseydin keşke.. cumaya kilo almamız lazım çünkü..
ilahiiii ben başardım sanırım bu hafta
afiyet olsun canımm biraz fazla portakal yeseydin c vitamini için

yedim yedim bu hafta serumdu meyveydi derken ayvayı yedim saliha

canımsın güzel anneee

bi ara verdin farzet yine devam etcez şekerimm ama gitme yaaaaaaaaaa
yok kız gittigim falan incecik olana kadar gitmiycem ama hastalıktan kilo aldımya kendimi affettirmeye çalışıyom aslı kızmasın diye:26:

yok canım her anne adayı gibi davranıyon ve hakkın hiç kendini sıkma allah tüm özenenlere versin inşallah ve tadını çıkar bol bol foto çektir son zamanlar belli olunca...

bebek anasına babasına benzemicek bakliyatgillere benzicek herhallll

canım seviyorum ben sizi

salihacımm 65 olsa iyi 100 rekorum varDDDDD

bu kim öptü bizi
öpmeden bişi olmaz öpsün kııı

günaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)

hatırlatmaaaaaa

canım salgın da vardı herkes hasta ama sen bi oku üfle yine de kendini
bırakmak yok kendimizi yaza kadar incecik çıtırcık olacaz daha yavrum :)))
tabi tabi bırakmak yok biraz gecikmeli oldu ama toparlanacagım inşallaah

gunaydın sayımı yapıp geliyorumm
kolay gelsin canımm

gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…