Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hmm bu ne temizliği yawwwwww...canın mı sıkkın senin bakiyimmm
herşey sizin bildiğiniz gibi aynı devam ediyor.. 2 haftadır hakan konuşmuyor benimle.. bende annemgile dedimki bundan sonra iş size kaldı ne yaparsanız yapın bu sorunu halledin.. işte böyle.. ama temizlik yaptığım yalan değil

afiyet olsun canımm süperimsi mikemmel bi menü

kızlarrrrrrrr merhabaaaa kulaklarım çınladı snakii bugün birazz kaçırıdm ama yinede yazacağım sanırım cumayada mezun olacağım(((

sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
yarım dilim ekmek
1 tk bal

öğlen
1 porsiyon mantı

ara
3 ceviz
1 iftarlık hurma

akşam
1 kase çorba
4 tane lahan dolması
3-4 yk sütlaç

ara
1 dilim kek
1 incir tatlısı

fanusta pek yasamazmıs balık akvaryum aldım içine bir sürü cabası cıktı inanın ısıtıcı motor filtre 3lü priz sırf akvaryum için doldu... 3 tane de ilacı var.kendimden iyi bakıorm onlara valla
biri bana böyle baksa cennettemiyim neyim derim herhaldeeee

bi ara verdin farzet yine devam etcez şekerimm ama gitme yaaaaaaaaaa

biraz fazla şeker içeriği var.. kahvaltın güzel afiyet olsunn

şu an derin bir nefes alıp tombul yanaklarımı şişirerek pöffff yaptım
ayyyy çok hoşşsun yaaaa :)))

allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. canım çokk teşekkür ederimmmmm
ay kendimi şey gibi hissediyorum görmemişim oğlu olmuş çekmiş şeyini koparmışDDD benimkide o hesap herrşeyi yazar oldumDDD

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
2 adet yeşil zeytin

ögle:
kepek ekmegi arasına peynirle yapılmış 2 tost

ara:
1 portakal

akşam:
1tabak mantı
2 y.k. et sote

ara:
1 portakal
oh afiyet olsun canımmm sankim emoşa göre fazla bir emnüü senin diğer menüleirnin ynaında bunnlar birazz fazla geldi amaa rahatsızsınnn toparlanman için yemen lazım bu araDDD
bu arada benim öğlenm menüm senin akşam menün:)))

ayyyy tıpır tıpır duydun mu o sesi sende en sonunda canım benim sesini de duy inşallah..ayy çok merak ediyorum cinsiyetini valla...

:)))) ay evet duyduk özge ablasıı çok güzeldiii dr hiç kapatmasın istedim ultrasonuDDDDDd heheh amma abarttım ama aynen böyle hissettimDD
ben merak etmiyorum yawsss DDDD niye acabaa bu konudada bir acayiplik var bende

bende böyle karışımları sadece bi kez yparım

paylaşımlarınızı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum
7 paylaşımda biraz çok geldi doğrusu
tabi siz birbirinizle muhabbet falan geçiyordur 7 yi ama ben daha kim neci anlamakla meşgulüm
kızmıyorum tabiki olmazzsa olmaz

hatta olmasında sizleride zor durumda bırakmak istemiyorum

bende başka bir takıma bakarım belki
sırf 7 mesaj dolacak die uzun uzun yazmak varken kısa kısa yazmak biraz zor oluyor...
problem değil yani ii geceler ...

ilkoşum inşallah benim kız gibi sever seninki de uykuyu :))
ay inş. annesi uykucu babası uykucuuuu bebiş cingibi olmazzz dimi uyusunn büyüsünDDDD

çokkkkkkkkkkkkkkkk özendim Allah bebişinizi size bağışlasınnnnnnn
:))))) 7,5 ay hemencik geçsin istiyorum:))))),
senin bıdığındaaa sabahaki haline çokk özendim:)))))) ay ayy fıstıkkkkkk
sabah yemedim

öğle
1 dilim börek
1 bardak çay

akşam
3 kaşık patates kavurması
salata

ara
elma 2 bardak çay
amanınnnnnn doydunmu aslımmmm afiyet olsun çokk güzle menüün kendimikinden utanıyorumm(( ama şimdiide 2 canlsıın muhabbettiyle tıkıyorlarrr önüme yaaaaa ben buraya bir dönecğeim pir döneceğimDDD

:)) afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz ayşeyle sana çok özeniyoruzzzzD hem güzel yiyorsun hemdeee zzayıflıyorsun

biraz fazla şeker içeriği var.. kahvaltın güzel afiyet olsunn

evet maalesef salihacım akşamki ara misafirlikten dolayı oldu canımmmmmm ev sahibi hazırlanmış yedim mecburenn

bu ara kahvaltı falsımı oturttum kahvaltı yapaibliyorum artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…