Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatımmmmm bu azimleee kısa zamanda vereceksin inanıyorum :)))
kızlarıdaa gaza getireceksin benceDD heleki şu spor olayın emoş,haza, özgeyi(fiyonayı) gazlar sana eşlik eder

tebrik ediyorum seni emoşum bak 90ları gördün :)))
teşekkürler canımmm

aynen canımm.. emoşş çift rakama düştüğümü görecekmiyim diyordu gözü aydınn
evetttt

kilo bildirimi

geçen hafta:72.6

bu hafta:71.6

verilen kilo:net 1 kilo

daha çok vermek istiyodum

neyse haftaya
süperrrr
günaydın emoşş
süper emoşşş 90 larr kop kop
canım sagolllll
koop kopppppppp

kızlaar ben spora kaçar hergün bu saatlerde yapıyom ben sizide gaza getiririm merak etmeyin. şiddetle öneriyom jullianı dvd sini 20 dk ama çok yorucu leslii ile 5 mil yyaparken bile bu kadar yorulmuyordum. spor ve duştan sonra yine gelmeye çalışırım gelemezsem iyi geceleeer

kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=))))

ben sanırım 99 u hiç göremicem hepiniz mezun olceksiniz ben böyle kalıcam burda obez obez(
ya öyle deme sen yemek olarak hakkaten az yiyosun zaten o zaman spor eklemen gerekiyo demek.
ben normalde çok yedigim için dikkat ettigim hafta 1 sporla dikkat ettigim haftalarda 2 kilo veriyorum canım sende dene bence ..
bi şekilde sporu hayatına sok illa spor salonu olmasına gerek yok
hayırlısı olsun canımmmm

evet yapıcam. eve giderken aktara ugrayacağım. mısır püskülü kiraz sapı vs alıcam. haftasonu da sadece brokoli kereviz havuç ve meyve yicem.
mutlaka dene ama tuvalete yakın oldugun zamanlar

bide türk kahvesi iç şekersiz o da metabolizmayı hızlandırıyo hemde kalorisizz...bana drum yanındaki hemşire demişti zayıflatıyo diye

ay ben çok severim türk kahvesi ama çikolotalı

maşallah canım iyi vermişsin yine ben de oda yok baksana gram gram gidecek benden heralde artık
verelimde gram gram verelim ya acelemiz yokk....
kilo bildirimi
64.5

ellerine saglık aslıcıgım tebrikler kızlar darısı hafta ha garet

iyi geceler canım görüşürüz
kolay gelsin

mekik le toparlarsın canım dedim ya bu hafta harikaydın
bence yerimiz vardır karakedi:) kuralları takım koçumuz sana bildirecektir. Umarım sen de aramıza katılırsın. ben de bu sefer grubun çömezi oolmaktan terfi ederim:)

çömezzz

hafta ya benden 1.800 ben 98 olmak istiyorum hatta kesin olmalıyım diyorum..
aslım ben senden daha fazla bekliyodum bişi yemiyodun ama egzersizin yok ondan galiba ama soguklarda bunada razıyım canım senin için sen hasta olmada bişicik istemiyom

sağol canım
bugün hiç ısınmadık ya hava mı çok soğuk anlamadık burnum ayaklarım ellerim ısınmadı bugün
hasta olmam inş
tursu suyu mu içsem ne

zorunlu canım ama bir arkadaşımızda var haftasonu pek giremiyor diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler çoğunluk kabul ederse olur

hafta içi bizi tatmin edecek kadar paylasimda bulunursa olur bence.. Bu hafta bakalım nasıl paylaşımi
salihacıgım aynı şeyleri düşünmüşüz..hafta içi yeterli paylaşım olursa olabilir bencede

merhaba ben emoş 38 1973 dogumlu 1.73 boydayım .hemşireyim.2 ogluşum 1 kocam ve verilmeyi bekleyen kilolarım varbende hep kilolu idim.ama en son 2 yıl önce 92 yi görmüştüm.sonra yine aldım ve enson sigarayı bırakmam116 olmama sebep oldu ve 11/11/2011 çılgınlıgı ile karar verdim ve diyete ve burada yarışmaya başaldım umarım hep beraber saglıkla kilolarımızı veririz.

sağol canım
bugün hiç ısınmadık ya hava mı çok soğuk anlamadık burnum ayaklarım ellerim ısınmadı bugün
hasta olmam inş
tursu suyu mu içsem ne

hayır hayırr bu saatteee turşuuu suyu içmeeeee canımmmmmm çay yapp escafee hımsssssss bitki çayı ama turşu suyu içmeDDD

ay emoşşş güldürdün beni yaa:)))
1 kocam varDD sanki genelede 2 kocalıdır insanlar benim birtane der gibisin:))) ay çok tatlısın yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…