Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ii geceler kızlarrr nassınızz ya mercimek çorbası yiyorum iki gündür.. off bi gaz yaptıkiii.. allahtan sürekli rezene içiyorumm

ii geceler canımDDD bende bugün kayısı yedim 5 tane hemen arkasında sıcak su içtim şimdi wc den çıkamıyorumDDDD
hoşgeldin canım arammızaaa inş. paylaşımın boll kilo vermen hızlı olurDDD

emoşşşş yuh demek istiyorummmmmmmmm DD o öğlen neee öylee yaa akşama nedemelisinnnnn yaa aralarrrrr ne öyleee ay emoş şoktayımmm amanın okumamış olayımmmm bu menüyü D nazarlarımız deydi ah ahh

afiyet olsun menün bi değişik geldi.. 99 oldundiye koyvermiyon demi

yok canım ya öglen 12 de yedim bulgur pilavını severim zaten yogurt bile yemedim zaten çok yiycem diye
uşaga gitmiştim staj için akşamda saat 5 gibi orda arkadaşlarlarla yedik ama yanında kola falan da almadım kumpirin..
e akşamda benim çocuklar ve kociş kardeşimdeymiş gelince oraya gittim.
onlar yemek yerken ben sadece turşu yedim.
leblebi ve kuru üzüm azdı zaten çekirdeklerde toplamda 10 tane falandır..
evet böylece menümün tam açıklamasını yaptım.
spora gelince yok diyemem baya bi yürüyüş yaptım bugün toplamda 3 saat tempolu yürümüşümdür saat 2 ile 5 arası sürekli ayakta ve yürümeyle geçti yani

hoşgeldin canım şuanki kilon kaç hedefin kaç öğrenebilir miyiz
bu arada ben aslı takım kaptanıyım 30 a az kaldı sivasta öğretmenim

ya ama çok diil ki yaaa.anlattım bak yukarda zaten çok degilll..

hem sen dikkat et bakalımsana ishal olmak yasak bikere
ben 15 sene dogum odası ebesi olarak çalıştım canımmm
sakın bagırsak çalıştırıcı içecekler yokkkk

yediğimiz çerezlerin miktarını yazalım 1 adet fıstıkmı bi tabak fıstıkmı bilek yanüü

arkadaşlar ben şu an 87.8 kiloyum.hedefim 60 olmak.en hızlı alıp veren derken abartmadım inşallah yarışmada görürsünüz.daha önce iki defa 4 ayda 30 kilo vermiş biriyim.
takımıma faydalı olacağıma inanıyorum.yarışmacı diğer gruplara başarılar dilerim.tam yarışmacıyım değilmi

vücutta çatlak varmı pekii :26::26:

hayatım hayırlı olsun bakalım inşallah takıma katılabilirsin beraber dayanışırız...

kı senin bu spor kaç dakka sürüyo anam daha ben yerimden kalkmadım
20 dk ama feci yorucu şuan ölüyom yorgunluktan
canım tanışalımm ben saliha 23 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim bebiş yok.. ankarada yaşıyorum aslen erzurumluyumm hoşgeldin aramıza

hoşbulduuuuk. bende erzurumda çalışıyoooom. ay bu topiği pek sevdim herkesle bir ortak nokta çıkıyoooo

karın ve kollarım harita gibi.o da şu an.zayıflayınca neredeyse görünmez oluyorlar.bu arada ben emine adanadayım ve öğretmenim

canım daha önce başardığın gibi yine başaracağına inanıyorum 1 hafta deneme süremiz var nete girmede sorunun yoksa her gün en az 7 mesaj yazabilirsen haftaya listedesin canım
tekrardan hoşgeldin aramıza nasıl 4 ayda 30 kilo verdin cnaım anlat bi merak ettim bak

adet leblebi
10 adet kabak çekirdegi
10 adet normal çekirdek ben ortalama hepsi 1 avuç dedim

ASLI KURTAR BENİ BUNLARIN ELİNDENNNN

cıkkk sen bana turşu suyunu içirme bulgur pilavı ye kumpir ye çekirdek ye

aynen ya bu kıza bi kurşun döktürek
döktürelim snein aran iyi hocalarla falanDDD sne ayarla bir kurşuncuuuuDD

yok şekerim uygun
ay sendne geçtiysseee tamamdır şekerimDD
DDD bak bak kendini unutturmak için bana yükleniyorrr sen telafisinii yaparsınn ben inanıyorumDD
ama ama kabızlık nekadar zor biliyormusun(((( kanıyorrrrrr hamileliktedee en büyük problemmiş(((
zaten normalde başımınnn belasııı (( şimdi iice azacak diye tırsıyorummm sadece kayısı yedimmmmmmDD ekstra içecek içmedimmm içmemDD çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…