- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.401
:))) meyve yemedim onun yerine sütlü nescafe içtimDd hehe
emoş öyle yamzışsın geçrekten ama çok tatlı yaaaa okuyp okuyup gülümsüyorum:)))
aslında 7 kocalı hürmüzsün dimi saklıyorusn bizdenseni 7 kocal hürmüsss seni
öyledir onlarrrkaynatacıd ama yemediler ya mecbur yazdık
canım ben şakasına dedim süt sevmiyorum
kaynatacıd ama yemediler ya mecbur yazdık
ay saliha öldüm yaaa
ii geceler kızlarrr nassınızz ya mercimek çorbası yiyorum iki gündür.. off bi gaz yaptıkiii.. allahtan sürekli rezene içiyorumm
hoşgeldin canım arammızaaa inş. paylaşımın boll kilo vermen hızlı olurmerhaba arkadaşlar.aynalar davetin için çok teşekkür ederim.forumda yeni olduğum için daveti çok geç gördüm.gelelim hikayeme
34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var.en hızlı kilo alıp veren insanlardan biriyim.artık kilo vermek istiyorum.
aslıya turşu suyu içirmiyom şimdi benim menüme bakın kızlar..
kahvaltı:
1 dilim kep.ekmegi
1/2 kk peynir
1/2 yumurta tava
ögle:
1,5 tabak bulgur pilavı:26:
akşam:
1 tam kumpir
5 adet acı turşu
ara:
1 avuç
kabak çekirdegi
kuru üzüm
leblebi
çekirdek karışımı
senin yerin ayrı be şekerimm
teşeşkkürlerr şekerim:))) abartmamışım dimi salihacımmmmmafiyet olsun annemmmmmmm
afiyet olsun menün bi değişik geldi.. 99 oldundiye koyvermiyon demi
emoşşşş yuh demek istiyorummmmmmmmmDD o öğlen neee öylee yaa akşama nedemelisinnnnn yaa aralarrrrr ne öyleee ay emoş şoktayımmm amanın okumamış olayımmmm bu menüyü D nazarlarımız deydi ah ahh
merhaba arkadaşlar.aynalar davetin için çok teşekkür ederim.forumda yeni olduğum için daveti çok geç gördüm.gelelim hikayeme
34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var.en hızlı kilo alıp veren insanlardan biriyim.artık kilo vermek istiyorum.
teşeşkkürlerr şekerim:))) abartmamışım dimi salihacımmmmm
emoşşşş yuh demek istiyorummmmmmmmmDD o öğlen neee öylee yaa akşama nedemelisinnnnn yaa aralarrrrr ne öyleee ay emoş şoktayımmm amanın okumamış olayımmmm bu menüyü D nazarlarımız deydi ah ahh
yok canım ya öglen 12 de yedim bulgur pilavını severim zaten yogurt bile yemedim zaten çok yiycem diye
uşaga gitmiştim staj için akşamda saat 5 gibi orda arkadaşlarlarla yedik ama yanında kola falan da almadım kumpirin..
e akşamda benim çocuklar ve kociş kardeşimdeymiş gelince oraya gittim.
onlar yemek yerken ben sadece turşu yedim.
leblebi ve kuru üzüm azdı zaten çekirdeklerde toplamda 10 tane falandır..
evet böylece menümün tam açıklamasını yaptım.
spora gelince yok diyemem baya bi yürüyüş yaptım bugün toplamda 3 saat tempolu yürümüşümdür saat 2 ile 5 arası sürekli ayakta ve yürümeyle geçti yani
hoşgeldin canım şuanki kilon kaç hedefin kaç öğrenebilir miyiz
bu arada ben aslı takım kaptanıyım 30 a az kaldı sivasta öğretmenim
yediğimiz çerezlerin miktarını yazalım 1 adet fıstıkmı bi tabak fıstıkmı bilek yanüü
arkadaşlar ben şu an 87.8 kiloyum.hedefim 60 olmak.en hızlı alıp veren derken abartmadım inşallah yarışmada görürsünüz.daha önce iki defa 4 ayda 30 kilo vermiş biriyim.
takımıma faydalı olacağıma inanıyorum.yarışmacı diğer gruplara başarılar dilerim.tam yarışmacıyım değilmi
arkadaşlar ben şu an 87.8 kiloyum.hedefim 60 olmak.en hızlı alıp veren derken abartmadım inşallah yarışmada görürsünüz.daha önce iki defa 4 ayda 30 kilo vermiş biriyim.
Takımıma faydalı olacağıma inanıyorum.yarışmacı diğer gruplara başarılar dilerim.tam yarışmacıyım değilmi
20 dk ama feci yorucu şuan ölüyom yorgunluktankı senin bu spor kaç dakka sürüyo anam daha ben yerimden kalkmadım
canım tanışalımm ben saliha 23 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim bebiş yok.. ankarada yaşıyorum aslen erzurumluyumm hoşgeldin aramıza
takımıma faydalı olacağıma inanıyorum.yarışmacı diğer gruplara başarılar dilerim.tam yarışmacıyım değilmi
adet leblebi
10 adet kabak çekirdegi
10 adet normal çekirdek ben ortalama hepsi 1 avuç dedim
ASLI KURTAR BENİ BUNLARIN ELİNDENNNN
döktürelim snein aran iyi hocalarla falanaynen ya bu kıza bi kurşun döktürek
ay sendne geçtiysseee tamamdır şekerimyok şekerim uygun
ya ama çok diil ki yaaa.anlattım bak yukarda zaten çok degilll..
hem sen dikkat et bakalımsana ishal olmak yasak bikere
ben 15 sene dogum odası ebesi olarak çalıştım canımmm
sakın bagırsak çalıştırıcı içecekler yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?