- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.381
çocuklar dikkatli benim büyük oglanda anne ögretmenim saçını kısa kestirdimi güzel olmuyo diyobugün öğrencim Alperen öğretmenim ruj sürdüğünüzde ve küpe taktığınızda çok güzel oluyorsunuz dedi bende pazartesi yapıyım o zaman tamam mı çocuk sevindi evet öğretmenim yapın dedi
galiba ben çok paspalım ya
uy annem yarasın yaaakızlar menümü yazayımDD
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
1 tk bal
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tek lahmacunn
ara
5 kayısı
akşam
1 kase çorba
2 parça biftek
ilerleyen saatlerde meyve
1 portakal
1 elma
yapalım kızzz spor ama daha diiilllhayatımmmmm bu azimleee kısa zamanda vereceksin inanıyorum :)))
kızlarıdaa gaza getireceksin benceDD heleki şu spor olayın emoş,haza, özgeyi(fiyonayı) gazlar sana eşlik eder
kolay gelsin bol kalori yakmalar canımmmmkızlaar ben spora kaçar hergün bu saatlerde yapıyom ben sizide gaza getiririm merak etmeyin. şiddetle öneriyom jullianı dvd sini 20 dk ama çok yorucu leslii ile 5 mil yyaparken bile bu kadar yorulmuyordum. spor ve duştan sonra yine gelmeye çalışırım gelemezsem iyi geceleeer
burnumu çekiyom ucukum var kocaman oofffhoşgeldin emoş nasıl oldun canım
içmee..en güzeli nane limonnsağol canım
bugün hiç ısınmadık ya hava mı çok soğuk anlamadık burnum ayaklarım ellerim ısınmadı bugün
hasta olmam inş
tursu suyu mu içsem ne
ay emoşşş güldürdün beni yaa:)))
1 kocam varDD sanki genelede 2 kocalıdır insanlar benim birtane der gibisin:))) ay çok tatlısın yaaaaaa
çocuklar dikkatli benim büyük oglanda anne ögretmenim saçını kısa kestirdimi güzel olmuyo diyo
burnumu çekiyom ucukum var kocaman oofff
içmee..en güzeli nane limonn
ay emoşşş güldürdün beni yaa:)))
1 kocam varDD sanki genelede 2 kocalıdır insanlar benim birtane der gibisin:))) ay çok tatlısın yaaaaaa
boza yapsam olur mu
salebi nerden buluyum bu saatte
ay bugünkü menüm çok irezildi yazarsam döversiniz beni rejimle heç alakası yoktu yani
utancımdan diğer topiğime de yazmadım arada kaynatım sizde sormazsınız diye ummuştum
slm bende sağlık meslek mezunuyum hemşirelik çok az yaptım sonra hukuk okudum :) memnun oldumsalihacıgım aynı şeyleri düşünmüşüz..hafta içi yeterli paylaşım olursa olabilir bencede
merhaba ben emoş 38 1973 dogumlu 1.73 boydayım .hemşireyim.2 ogluşum 1 kocam ve verilmeyi bekleyen kilolarım varbende hep kilolu idim.ama en son 2 yıl önce 92 yi görmüştüm.sonra yine aldım ve enson sigarayı bırakmam116 olmama sebep oldu ve 11/11/2011 çılgınlıgı ile karar verdim ve diyete ve burada yarışmaya başaldım umarım hep beraber saglıkla kilolarımızı veririz.
ah ah ne özledim oraları yaa. gezerdik değirmendere sahilde. liseyi karamürselde okudum ama gölcükte oturduk...hadi canım ben de değirmenderee:)
turşu suyu gibi hiçbirinin faydası olmaz
boza yapsam olur mu
salebi nerden buluyum bu saatte
bu çocuklarrrrrrrrrrr çokk fenaaaaaaaaaa bak bakk erkekmi 7 sindede 70 indede aynılarrr yawsss:)))))
hayatım bak kendineeeeeekısmetin nerden çıkacağı belli olmazz hani şu ufak problem ufak şekildee halledilir:d
evet canım 500 600 cal yakıyorum emzirirkenn
uy annem yarasın yaaa
ay öylemi yazmışımmmm:26:
bu kız aynı bensize kısaca kilo maceramı yazayım bildim bileli kilo problemim var çocukken çok şişmandım ailemin yemek alışkanlığından kaynaklı sanırım lisede 65 civarı idim tabii boy 150 falan yani yine çok tombuldum kilo problemi psikolojimide çok etkiledi çocukluktan beri insanların kilomla alay etmesi imalar sen bunu yapamazsın çünkü şişmansın gibi söylemler anlatmakla bitmez neyse lise de ani bir şokla işe başladım ekmeği hayatımdan çıkardı şekeri ve tereyağını öğlenleri çok hafif akşamları ekmeksiz yemeklerle falan ama bu süreç 2-3 yıl sürdü tam büyüme çağında belkide kötülük ettim kendime sözün özü üniversitede artık 50 li kilolardaydım hatta 52 gördüm tabi boyum 157 falan onuda söyleyeyim e sonra okul bitti evlendik veeeee süpriz 76 kilo... hayatım kilo vermeye çalışarak geçti diyebilirim hatta bu konuda prof ünvanı alabilirim bu konudaki her ilaç diyet rejim spor aleti konusunda uzmanım istediğinizi sorun deneyimlerimi anlatırım şuan hedefim önüme 6 aylık bir süreç koyuyorum 60 kiloya inmek ve sonrasında tabii bunu korumak hergün ne yediğimi ve ne yaptığımı yazmaya çalışacağım umarım bu sefer başarırım 42 bedeni geçtim 44 bedene dayandım ama ben 38 istiyorum yeniden ... neyse memurum erzurum dayım. kasımdan beri 70-79 topiğinin aktif üyesiyim. her cuma orayada bildirimde bulunuyom ama o topik yarışmaya dahil değil yarışmaya da girersem daha gaza gelirim dedim. geçen hafta içi 9 takımı denedim ancak paylaşım olayı çokçok az ben yoğun bir yer istiyorum. orada listeye henüz girmediğim için sorun olmaz sanırım... hergün nete girerim ama haftasonu malum çalışan bayanın ev kadınlığı günleri olduğundan çok müsait olmuyorum ner için ama fırsat buldukça girerim yine de.listeleri yazmaya çalışırım... kasım ayında 3 kilo verdim ancak aralık boyu tıkandım ve hiç veremedim. moralim çok bozuldu 10 gün ara verdim diyete ve tabii 1 kilo aldım. geçen hafta tekrar diyete başladım biraz sonra 70-79 a yaptığım bildirimi buraya da yazarım. istekliyim azimliyim tek sorun stres altındayken amaçsız nedensiz tıkınmalarım onlar zaten mahvediyor diyetimi. o sebeple bu gruplarda olmak istiyorum 5 gündür hergn jullianın 30 günde zayıfla dvd si var onu yapıyorum daha önce de leslii ile yürüyordum ama bu kadın çok daha iyi. 20 dk da pestilinizi çıkarıyor herkese tavsiye ederim. zaten bol bol anlatacam bu hanımı :) puf daha ne yazam aklıma birşey gelmiyo. önce hedefim 55 di ama onu 60 a çıkardım niye derseniz 55 benim için çok zor daha mantıklı hedefler koyam dedim. hele 60 olalım 55 e de ineriz di mi
ufak biir sorunmuDDDDD
merhabaaa canım hoşşş geldin aramızaaaa
okudum okudum unututm yazdıklarınızDDDD
öncelikle azimli olman çok güzeeellllşu altı ayı 9 ay yapsak ben geri döndüğümde banada arkadaş olursun DD şaka şaka yapıyorum inş. istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsn canım.
gerçekçi hedefler koyman çok güzel, emin böylesii senin için daha motive edici olur.
ben bugün mezun oldummDDD sen benim yeirme geç şekerim D bende çok paylaım yapıyorum sende paylaşımcı bir arkadaşssan yeirmi sana verebilirim DDD
he arada kaynat kaynakçı
afiyet olsun annemmmmmmmkızlar menümü yazayımDD
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
1 tk bal
yarım dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tek lahmacunn
ara
5 kayısı
akşam
1 kase çorba
2 parça biftek
ilerleyen saatlerde meyve
1 portakal
1 elma
sporumu yaptım dusumu aldım geldiiim
kız midene dokunmasın turşu...süte acık nişasta ve şeker at kaynat al sana salep
aslıya turşu suyu içirmiyom şimdi benim menüme bakın kızlar..
kahvaltı:
1 dilim kep.ekmegi
1/2 kk peynir
1/2 yumurta tava
ögle:
1,5 tabak bulgur pilavı:26:
akşam:
1 tam kumpir
5 adet acı turşu
ara:
1 avuç
kabak çekirdegi
kuru üzüm
leblebi
çekirdek karışımı
sporumu yaptım dusumu aldım geldiiim
slm bende sağlık meslek mezunuyum hemşirelik çok az yaptım sonra hukuk okudum :) memnun oldum
ah ah ne özledim oraları yaa. gezerdik değirmendere sahilde. liseyi karamürselde okudum ama gölcükte oturduk...
kız midene dokunmasın turşu...süte acık nişasta ve şeker at kaynat al sana salep
merhaba arkadaşlar.aynalar davetin için çok teşekkür ederim.forumda yeni olduğum için daveti çok geç gördüm.gelelim hikayeme
34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var.en hızlı kilo alıp veren insanlardan biriyim.artık kilo vermek istiyorum.
aslıya turşu suyu içirmiyom şimdi benim menüme bakın kızlar..
kahvaltı:
1 dilim kep.ekmegi
1/2 kk peynir
1/2 yumurta tava
ögle:
1,5 tabak bulgur pilavı:26:
akşam:
1 tam kumpir
5 adet acı turşu
ara:
1 avuç
kabak çekirdegi
kuru üzüm
leblebi
çekirdek karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?