Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vücutta çatlak varmı pekii :26::26:

karın ve kollarım harita gibi.o da şu an.zayıflayınca neredeyse görünmez oluyorlar.bu arada ben emine adanadayım ve öğretmenim

bendede çok var ya bende 4 yıl önce 3 ayda 21 kilo vermiştim süper olmuştum sonra bir depresyon hoopp 100 e çıktım ve çatlaklarda sardı her yerimi

bugünkü menücüm

sabah
1büyük kase mercimek çorbası

öğle
1büyük kase mercimek çorbası

akşam
küçük kase mercimek çorbası

ama bol naneli ve pul biberliiiiiiiiii
ay o kadar güzeldiki başka birşey yemek istemedimm..
sabah olsada yine yesem zaten 1 kase kaldı

wayyyyy wayyy :))) hadi bakalım sana şimdiden başarılarrr diliyorum canımcımm

arkadaşlar ilk kilo verişim üniversite yıllarında oldu.ikincisi 2009 da ikisi de diyetisyen yardımıyla.ve hiç spor yapmadan.

inşallah sizlerin yardımıyla kilo veririm bu defa da arkadaşlar.birkaç gündür forumu takip ediyordum ve çok mutlu oldum beni davet edince.

eminecim sana kuralları yazıyorum
bu arada meslektaşız branşın nedir

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

karın ve kollarım harita gibi.o da şu an.zayıflayınca neredeyse görünmez oluyorlar.bu arada ben emine adanadayım ve öğretmenim

aaaaaa hemşerimmmmmmm ay ayy hemşerimmmm adana nasıll ayp pek özledimm birden ((
bende adanalıyım ama kütahyada yaşıyorum ailem adanada

cıkkk sen bana turşu suyunu içirme bulgur pilavı ye kumpir ye çekirdek ye

Ben çıkıyom işte.ama hafta ya 98 olunca görün beni aslı hanımmmm

aaa kurşuncuuuuu

benim sivasta bekar arkadaş var hemen everek :))))))))
aslı bak talibin çıktı kızzz

mercimegim benim öpüyom hepinizi çıktım ben yarına bende çorba günü yapayım ay ya kumpir ishal yaptı bende 4 oldu geldigimden beri offf

arkadaşlar ilk kilo verişim üniversite yıllarında oldu.ikincisi 2009 da ikisi de diyetisyen yardımıyla.ve hiç spor yapmadan.

inşallah sizlerin yardımıyla kilo veririm bu defa da arkadaşlar.birkaç gündür forumu takip ediyordum ve çok mutlu oldum beni davet edince.

diyetisyen yardımı ile ise canım sağlıklı bir diye tyapmışsındır geri neden kilo aldın doğum mu neden

benimde memişlerde oldu kollarda yok.. bi adanalı daha bi öğretmen daha bi emine daha

bende saliha 23 yaşında evli bebişsiz ankarada ev hanımı

ayy ekmekkk yemedinmii hayatım nasıl doydun kızzzzDDDD afiyet olsunn senin menülerinn öldürüyor

kız bütün gün çorba sıkılmadın mı valla tebrik ederim
galiba benden bahsediyonuz ben ankara istiyorum

orada da var buluruz sorun değil bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…