- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.441
yaa saliha yedi burda beni senin yanlış anlamanla yaaayy canımm ben hepsindne 1 avuç yedin sandıydımmm pardon pardon:ddd bu biraz hafifletici nedne oldu:dd
aaaaaa hemşerimmmmmmm ay ayy hemşerimmmm adana nasıll ayp pek özledimm birden((
bende adanalıyım ama kütahyada yaşıyorum ailem adanada:d
Ben çıkıyom işte.ama hafta ya 98 olunca görün beni aslı hanımmmm
aslı bak talibin çıktı kızzz
eminecim sana kuralları yazıyorum
bu arada meslektaşız branşın nedir
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
benim değil canım kaynanamın iyi istersen sizi bi tanıştırayım
20 dk ama feci yorucu şuan ölüyom yorgunluktan
hoşbulduuuuk. bende erzurumda çalışıyoooom. ay bu topiği pek sevdim herkesle bir ortak nokta çıkıyoooo
asitle kesin tedavisi var araştırmalarım devam ediyor
hehehe :))) kızdı bize emoşş oy oyy oyyy kıyamam kıyamamam:)))))
Ben çıkıyom işte.ama hafta ya 98 olunca görün beni aslı hanımmmm
aaa kurşuncuuuuu
mercimegim benim öpüyom hepinizi çıktım ben yarına bende çorba günü yapayım ay ya kumpir ishal yaptı bende 4 oldu geldigimden beri offf
aaaaaa hemşerimmmmmmm ay ayy hemşerimmmm adana nasıll ayp pek özledimm birden((
bende adanalıyım ama kütahyada yaşıyorum ailem adanada
mercimegim benim öpüyom hepinizi çıktım ben yarına bende çorba günü yapayım ay ya kumpir ishal yaptı bende 4 oldu geldigimden beri offf
orada da var buluruz sorun değil bacım
tamam kaptanım hiç aksatmadan üzerime düşen görevleri yapacağım.yarın menümü yazsam olur değil mi
ayy ekmekkk yemedinmii hayatım nasıl doydun kızzzzDDDD afiyet olsunn senin menülerinn öldürüyor
salihanın öyle yetenekleri vardır canım sabah balık yerkız bütün gün çorba sıkılmadın mı valla tebrik ederim
heheh ay emoşşş bütün suç bneim pardon canımyaa saliha yedi burda beni senin yanlış anlamanla yaa
ay benimde adaşım adaşım eminemmm
tamam kaptanım hiç aksatmadan üzerime düşen görevleri yapacağım.yarın menümü yazsam olur değil mi
kız bütün gün çorba sıkılmadın mı valla tebrik ederim
memnun oldum hemşerim adanalıyık bici yerik şalgam içerik ama diyetteysek asla
evet ekmek yokzaten artık canım istemiyo ekmek midem kabul etmiyo.. ilginç alla alla :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?