Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bi film açıp izlicem dün cennet gibi diye bir film izledim çok güzeldi aşk filmi tavsiye ederim:)bgn de gerilim iyi gider otel 3 ü izleyebilrim
tavsiye edebileceğiniz film var mı bana? bu aralar ağlamaklı film izlemek istiyorum izleyince ağlamak istiyorum ya da cok korkunc olsun aslı sen bilirsin canım:)

hemen menümü yazayım
sabah:iki dilim kepek ekmeği+bir kaşık labne peyniri
ara:-
öğle:iki dilim beyaz ekmek+iki kaşık labne peyniri+salatalık+domates
ara:-
akşam:iki dilim beyaz ekmek(çok ince)+salata+yoğurtlu havuç
ara:bir ısırık hindistan cevizli kurabiye

e sen her ögünde aynı seyi yemişsin sebze nerde meyve nerde

sabah
1 kk kadar peynir
domates
biber
1 tatlı kaşığı marmelat
1 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
1 dilim ev yapımı pizza
1 dilim çay

akşam
közlenmiş domates
biber
1 kk kadar peynir
1 bardak çay

ara
1 mandalina

benimkinin yanında çok masuımmm

the shining,hayalet süvari, omen, rosmarynin bebeği, yüksek tansiyon vssssssssssss

ekmek çok olmuş sankiiii

çöok gozellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ay çok sıkıldımmmmmmm.yarın dışarı çıkıp kuzenim nişanı için elbise almam lazım ama sade bişey istiyorum kısa bi deeeee

benimkinin yanında çok masuımmm

the shining,hayalet süvari, omen, rosmarynin bebeği, yüksek tansiyon vssssssssssss

ekmek çok olmuş sankiiii

çöok gozellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ben de rosemerynn bebegini seyredicem öneri için saol canım

selam kızlarr nabersinizzz ben eve yeni geldim yawss( bensiz neler kaynattınız bakimmmm menümü yazayım sonraaa da geçmiş yapaıymmıDDDd

sabah
1 poğaça

öğlen
yarım kase çorba

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzolara 2 kanat
2 yk bulgur pilavı

ara
yaırm ayva

ara
salep

oram buram pırtlamasa bari

prtlamaz kız senin maşallahın var zayıfsın:)
the shining hayalet süvari yüksek tansiyon izledm
rosmeryle omenı indireym bakem.otel 3 ü açtım ama odaklanamadm yaa midemde bi açlık hissi oluştu sankim meyve de bitmiş evde houfff(( su içtim ben de şimdi devam etcem

hoş geldin canım
menün süper

özgecim en güzelini yapmşssınn yawssssss dediğin gibi herkeisn bir uğraşı bir meşgalesi olmalı hobi olaraak stres atmanın en güzel yoluDDD
canım yaaaa geçmiş olsunnn biraz dinlenmeyee çalışşşşşşşş düzelirsin inş.
ellerine sağlık canım ... vay bee ilknuru da mezun ettik neyse seni yüksek lisans için bekliyoruz ilkoş 9 ay dinlenmeye al kendini :)))sonra seninde bebiş maceralarını dinliycez burda :)))

DDDDDD hehee buradayım hayatımmm bebiş doğmadna başlayacak benim maceralarDDD

ooooo senin doğuştan yetenekleirn vardır canım yaa mutlaka değerlendirrDDd leyleğidee öp eksik kalmasınDDD hehe ne hoş sözmüşDD
çok çok hafif birrr menü afiyet olsun canım tam telafi günü olmuş:)))
D haberlerdee söyledii sizin oralarda elektirikler kesilmiş hayat felç olmuçç DDD bahaneyle dinlendin boşverrrrr

hayatımm sana bir tavsiye lahanayı çiğ tüketmeee çok fenaaa gaz yapar yaaaaDDDDD

egzersizlerim
30 dakika bisiklet
20 dak egzersiz(yerde debelenme mekik benzeri hareketler
30 dak lesli 1-2
süpersinnnnnnnnnnnnnnn

amanınn o öpüşünnn çok fenaaaa gümbür gümbürDDDDD
ne güzel farkedilmekkkkkkkkkkkkkkk DDDD
hımsss sankii hazalcımmdaaaaaaaaaaaa böyle bir tarif vermiştti annesi kullanmışşş işe yarmaıştıı denemelisin canımmmmm

afiyet olsun çok güzelllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…