Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıı ben ne zaman 55 olcammmmmmmmmmmmm

:)))))) çok hoşssun canımmm yaaaaaaaaaaaa bence kısa zamanda olacaksınDD sen bu metabolizmaaaa olduktan sonra maşallahhhh birkaç hafta içinde tamamdırDD
tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman
amanınn bu cevappppppp çok fena olmuşDDD

hımsss fazla hamur işi olmuşş canımmm birazcık sebzeee sulu bişiler olsaaa daha hoş olurdu ama kalori hesabı olarak güzel

defneyiii bne yiyeceğimm vallaa özge kalmayacak sanaaaaa bıdığım yaaaaa
afiyett olsunn canım menün çok güzell hatta açlıktan ölmelik menünnnn

ben de rosemerynn bebegini seyredicem öneri için saol canım
çok güzel bi film izlemelisin canım..ben çocuk doğdupundan beri 1 kere bile film izleyemedim..ne kadar da çok severdim izlemeyi herşey yarım yamalak izliyorum..

çok güzzel canım menün

iç iç su içç canım..izle güzel filmler

:)))))) çok hoşssun canımmm yaaaaaaaaaaaa bence kısa zamanda olacaksınDD sen bu metabolizmaaaa olduktan sonra maşallahhhh birkaç hafta içinde tamamdırDD

amanınn bu cevappppppp çok fena olmuşDDD
ay insallah yaa ağzından bal damlıyorrr

hazalcım kimi anneler 4.ayında yavaştan başlatıyorrrrrr sende ufaktan ufaktan verebilrisin bişilerrrr
öp benim için o güzellliği yaaaaaa
menün gayet güzel sporlarınnnnnn deli güzellDDDDD
afiyet olsunn kızz hakaten dişin ağrıyorrr tatlılarr bir güzel yneiyorDDDD aman dahada azdırmaısn
geçmiş olsunn canım
bugün herkes poğaçadan gitmişDDD
hımssssss çok çok az ama sağlıklı değilll çok biraz çorbaa falan için kızlar yawsssssss
afiyetttt olsunnnn

[
idolüm yaaaaaaa çok güzel menün afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok kız nesi gzüel hep hamur işi ziyan olmasın diye yediöm=))))ya evet eskiden başlanıyodu 4. ayda ama şimdi 6. ay diyolar bu ay dolsun ben başlicam yaaaaaaaaa..istiyo resmen yalatıyorum meyveleri bayılıyooo.az önce muhallebi denedim dedim 1 kereden bişey olmaz bayıldıı yaaaaaaaaa çok sevdi yalanıp durduuu

canım canımm yerim ben onu yaaaa bıdıkkk tam bıdıkkk annesii ver sen yavaş yavaşşşş ozaman:) yumurtanın sarısından falan tattırrrrrrrrrrrrr
görenn gözün hakkı vardır derlrrr:))))

hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.

iylik hazalcımm geçmiş yapıyordummm ne çok kaynatmışssınızDDDD
sen nasılsın fıstk

canım canımm yerim ben onu yaaaa bıdıkkk tam bıdıkkk annesii ver sen yavaş yavaşşşş ozaman:) yumurtanın sarısından falan tattırrrrrrrrrrrrr
görenn gözün hakkı vardır derlrrr:))))

iyiyim canım şimdilik uyudu da kalkar 20 dk sonra dğn gece 4 te yattı poffff...kız yumurta hemen verilmiyo ..önce meyve suyu sebze çorbası falan..ayın 22si olsun da dr a sorcam ben başlıcam diye nelerle başliyim diyeeee dayanamıyorummm vermem lazım istiyo bebişimmmm kıyamam onaaaaaaaaaaaaaa

hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.
iyigeceler canım benimkide miyavladı zaten çok uyudu 10 dk heheh öptümm

evet ya ilk aylar acayip iştah oluyo benim yaptığım hataya düşme de sennn....
ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss(((

ay komşum varrrr o veriyordu kahvaltıda küçücük küçück tadddırıyordu herşeydenn ayıla bayıla yiyordu bıdık
ben balı biliyorum 1 yaşından önce bebişlere verilmemesi gerekiyormuşşşş

ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss(((
evet beni de hemen rahatsız etmişti2 aylık falandım sığamıyodum pantolonlara belleri sıkıyordu beni de..çok güzel hamile kotları kumaş pantolonları var ben onlardan almıştım hemen..hep giydim .çalişirkende giydim kot etekler var çok cici oluyor hem bebeğide sıkmaman rahat şeyler giymen lazım

günaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…